Şimdi Ara

Kitap önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna bir hafta önce başladım, şuan temel bestecilik, temel telli enstrümanlar, rock ve temel davranış yeteneğine sahinim iyi para kazanılan bir meslek için kitap ve kariyerimde bana yararı dokunacak kitap tavsiyelerinde bulunmanızı istiyorum.

Edit:Elektro gitar çal kitabına sahibim birde. Ayrıca elektro gitarı alışveriş mağazalarında bulamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre.cetin -- 13 Ocak 2012; 18:38:32 >

• Temel yoga 5* yap, temel bestecilik ve temek şairlik yeteneğini 10* yapmaya çalış.
  • Direk brüksele git iyi maaş için. 4250ye satış elemanı olarak çalışan arkadaşım var.=) çabuk para kazanmak istersen halkla ılişkiler yöneticisi ya da muhasebeci ol. Her şehirde parası iyidir. Çok param olsun diyorsan hayvan yakala derim. Bir gidişte topladığım hayvanları 70 burça sattığım olmuştu benim.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Enigma

Direk brüksele git iyi maaş için. 4250ye satış elemanı olarak çalışan arkadaşım var.=) çabuk para kazanmak istersen halkla ılişkiler yöneticisi ya da muhasebeci ol. Her şehirde parası iyidir. Çok param olsun diyorsan hayvan yakala derim. Bir gidişte topladığım hayvanları 70 burça sattığım olmuştu benim.)

oha ben okadr okudum derslre girdim doktor oldum 5000maaş alıyorum bu haksızlık ha bu arada doktorculuk falan oku mesleğe yönel para kas sonra müziğe git ben gibi.ajdar gibi olursun ben gibi yaparsan serdar ortaç gibi olursun kumarda yersin paraları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.