Şimdi Ara

KİTAP SATANLARDAN ALMAYIN(Mutlaka yorumda bulun ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o zaman elden ver kardeşim. Çevrende bul ve ver.
  • herofahri kullanıcısına yanıt
    Kardeşim helal olsun sana. Sana kitapları verenede burdan selamlar olsun. Umarım bu yazılanları okuyan vicdansızlar vardır. Biz hepimiz kardeşiz. !
  • canım dostum fırsatçı dediğin kişi şuan sana hayat dersi veriyor. benim kitaba ihtiyacım yok ama sana istersen (ayıp olmazsa) 1 koli kişisel gelişim kitabı yollamak istiyorum. ücretsiz hemde kardeşim..!! BÜYÜK KAMPANYA!! Ben ne diyeyim şimdi sana? 30 lira için yaptığın şu hareketler seni küçük düşürmez mi? Utanacaksınız bugünlerden..
  • Kardesim ben ne zorluklarla aldim kitaplarimi yaklasik 500 lira verdim kitaplarima vede bunu kolay almadim simdi neden birisine bedava vereyim?Ben yaz ayinda yatmadim calistim kazandim kitap parami cikardim simdi 500 lira verdigim kitaplara 150 lira istiyorum cok mu?Herkes calisip kazanabilir oyle yatarak gel kitap gel olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uantakya

canım dostum fırsatçı dediğin kişi şuan sana hayat dersi veriyor. benim kitaba ihtiyacım yok ama sana istersen (ayıp olmazsa) 1 koli kişisel gelişim kitabı yollamak istiyorum. ücretsiz hemde kardeşim..!! BÜYÜK KAMPANYA!! Ben ne diyeyim şimdi sana? 30 lira için yaptığın şu hareketler seni küçük düşürmez mi? Utanacaksınız bugünlerden..

Elden ver demişssin Antalya Korkutelinde varsa gelsin durumu yoksa alsın benim alttan tanıdığım yok biz kitabı 20-30 tl ye aldıkta 3-5 e verelim faydamız dokunsun derken mi ayıp oluyor ayıp varsa biri gelip ücretsize alır sonra parayla satarsa asıl ayıp budur ticaret yapmak küçük düşmek mi oluyor kendinin olan bir şeyi kat kat ucuza fayda vermiyor kalabalık etmesin diye satmak ayıpsa kabulumdür forumda fırsatçılık dolandırıcılık hilekarlık kollayanlar namuslu 1-2 kitap satanlar namussuz olsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mrlykia M kullanıcısına yanıt
    adam zaten çalışıyor ama parasını ailesine veriyor. Belkide senden para karşılığı kitap isteuyen birisidir ama ailesinin zorlugunu düşün. Para hırsını bırakın. 500 tl hediyede bulundun çok mu? Eyvallah çalışarak almışsın ama herkes senin durumunda değil. Biliyorum beni dikkate bile almayacaksın . Çünkü kanınız dolar yeşili akıyor artık. Satın kardeşim.. Hatta varsa boş a4 kağıdıda satın. kalem satın mesela.
  • haklısın canım kardeşim. sat tabiki. ama 3 5 lira çok az. 30 liralıkları 7 8 liraya sat. çünkü enflasyon arttı..

KARDEŞİM ÜCRETSİZ VERİRSEN YARARI OLUR EĞER DOĞRU KİŞİYE VERİRSEN
  • uantakya U kullanıcısına yanıt
    Birader senin kafan neyle calisiyor?Milletin ne durumda oldugunu biliyor musun sen?Ben o kadar emek verip aldigim kitaplari neden bedavaya vereyim bana acikla?Para hirsi demissinde bakkaldan para olmadan ekmek alabiliyor musun?Bana onu söyle.Madem isyanin var git yayinevlerine yap ben nerdeyse bos olan kitabin tanesini 3 4 liraya veriyorum yayinevi 15-20 liradan ben mi firsatciyim burada yoksa yayinevleri mi?Allah askina birakin bu isleri milletin ne durumda oldugunu bilmeden yorum fln atmayin yok para hirsi yok yesil falan.Belliki sen zenginsin boyle konusuyosun elinden tutan yok git kos yardim et ama yardim etmeye gucu olmayanada laf etme.

• twitterda salim ünsal, onur soğuk falan hergün kitaplarını ücretsiz dağıtan öğrencileri rtliyorlar kerizlik yapıp burda 3e 5e çözülmüş kitap almayın ulaşın o isimlere
    bende şu tercih sonuçları açıklansın ücretsiz dağıtıcam kitaplarımı mersin-adana çevresinde oturan varsa elden teslim edeyim hatta
    elinde kardeşim seninde elinde yardım etmek. elinde bulunan şey petrol değil kitap. o kitap ile tıp mühendislik kazanacak insanlar var. hiç mi düşünmedin 3 4 lirayla satış yapmak kadar ezik bir şey yaptığını. Belki giyecek ayakkabın yoktur ama kitapları ücretsiz verirsin adam derler. ya da 50 lira cebe koymak için(durumum kötü desende yeme bizi) forumda yaptıgın sov ise ayrı bi eziklik. Kardeşim durumun kimseyi ilgilendirmez ama fakir olsaydın anlardın dediğimi.
    Yav birader ben sana ne desem bos kalın kafan almaz senin sen o zmn hic bisey satma git telefon al 1 ay sonra birine ver fakir diye git ev al araba al onlarida ver fakir diye tmm mi sen yap ama yapmayanada bisey demeye hakkin yok senin burda asil sovu yapan kiside sensin amac zaten prim degil mi benim sattigim kitaba kimsenin bisey demeye hakki yok ister satarim ister yakarim bu ne seni nede bi baskasini ilgilendirir hadi artik senle fazla polemige giremem senin kafan almaz yasin ya kucuk yada buyuk oldugu halde ufak calisiyor hadi eyv.
    Edit:Birde anlamadigim gidip neden kitapcilara isyan etmiyosunuzda burda 5de 1i fiyatina kitap satan insanlata isyan ediyosunuz ne kadar bos insanlarsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrlykia -- 18 Temmuz 2015; 3:40:50 >
    sen kaç yaşındasın? bu saatte sana nasıl bilgisayar izini verirler? ne aileler var.. fahişelik yapsaana oglumm. herkes sana gelir ve kimse sana bir şey diyemez..

İNŞALLAH anlarsın birgün fakirleri kardesım. Ailene anlat bakalım ne diyecekler?
    Laflara bak hele laflara cumle kurmayi beceremiyor hemen ergen ergen laf sokacak senin ergenlere gore takilacagim bes para etmez siteler yok mu oraya git sen burda harcaniyosun artik sana dahada fazla cevap yazmayacam istedigini de primci,ahlaksiz,ergen seni.

• quote:

Orijinalden alıntı: uantakya

biz mücadelemizi veriyoruz kardeşim. yıllardır veriyoruz. siz oy vermezseniz baştakilere mücadelemiz dahada güçlenecek. Özel sistem hiçbir zaman mantıklı gelmemiştir. Fakir insan zaten özel ders alamaz ama bari kitapları alabilsin. Ülkemizde doğru giden ne yazık ki hiçbir şey yok. Ama sende bu durumdan faydalanıp 180 liranın peşine düşersen sende bizde kaybederiz. Tekrar söylüyorum bırak kitap satmayı onları fakirlere ver ben sana 180+ paranı yollarım kafanı yorma.

+30 liraya 1 kitap almasın. ücretsiz kitap alsın 30 liraya ulaşım ve yemek karşılasın. sosyallik yaşasın senin gibi mağara adamı olup 180 liracık için ruhunu satmasın. ilerde başarılı eğitim sonucu ülkesine hizmet etsin. seninde hakkını savunsun. ama sen hala diyorsan yok kardeşim 180 liramı istiyom diye sat kardeşim. 180 lira ile 5 yıl rahat geçinirsin ama seninle aynı yaştaki kardeşlerin zorluk çekiyor bunu unutma derim sana.

Sosyalizmden zaten bahsedemem sana çünkü bunu algılaman uzun yıllar sürebilir ve ben kimsenin geleceği ile oynamam..
    180 Liranın kıymetli olmasına şaşırmak lazım kardeşim. Keşke 360 deseydin onuda veren bulurdun. bak kazık yemişsin.
    Zenginlik cebinde 180 olması demek değildir aklını kullanmaktır. (aklını 180 lira kar etmeye kullanma)
    Kardeşim ara sıra kitap okumanı şiddetle tavsiye ederim. Belki kafanı rahatlatırsın. Belki de aklını kullanabilirsin...
    Şimdi 180 lirayı cebe koy ve dışarı çık. Piyasaya ak ortak. Alemlerde check in yap. Selfi çekil. Sen dünyanın en büyüğüsün bunu unutma. Yoluna taş koymak isteyenlere büyük bir küfür et ve 180 lira kar etmenin başarısı üzerine akademik çalışmalar yap. Çünkü yaptığın kazanç dünya tarihinde görülmemiş derecede zeka kokuyor..

tamam sen bana parasini yolla gerekirse get vs ile ihtiyaci olanlara ulastiralim senle. bi ton kitap var bende

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.