Şimdi Ara

KİTAP SATANLARDAN ALMAYIN(Mutlaka yorumda bulun )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle forum ailesinde bu olaylara son bir aydır baya bir şahit oldum. Kullanılmış kitapların 20 tanesi 30 tl vb. saçma kampanyalar.

Arkadaşlar sizin cebinize belki 30 lira girecek veya 300 lira. O para elbet biter merak etmeyin. Ama şu kitapları parayla değilde yürekten verin. Ücretsiz durumu kötü kardeşlerimize verin. Herkes faydalansın. Emin olun gelecek yılın sonunda kitabı verdğiniz kişinin bşarısını duyunca sizde mutlu olacaksınız.

PARA SİZİ BİLGİYİ SATMAYA YÖNELTMESİN
    Evet herkes cebinde parasının olmasını ister ama lanet olası ülkemizde o aradaki uçurum var ya.. Evet kardeşim zengin-fakir uçurumunda bahsediyorum.Eger sizde zengin olmadığınızhalde zngin gibi davranıp fakiri ezerseniz nasıl rahat nefes alırsınız? Çok basit bir cümle adam olmak gerçekten zor arkadaşlar.

Durumu olmayıp şuan bu yazıyı okuyan arkadaşlar:İnternette bireysel olarak satılan kullanılmış vb. tarzdaki kitapları almayın arkadaşlar. İlla ki çevrenizde bulursunuz.Bu para kazanma hırsı gözlerini karartmış olan dolandırıcılara inanmayın. Gerekirse almayın. Devlet kütüphanelerinde ve bazı özel kütüphanelerde eğitim kitapları sahiplenebilirsiniz ücretsiz olarak. aynı şekilde birçok öğretmenden istediğiniz takdirde size mutlaka 1 2 kaynak vrecektir. Okulunuzdan görevlilerden isteyin. Emin olun bunun adı ayıplık değil. Ayıplık 100-200 lira için gururunu satanlarda..

:Eksi gelir gelmez inanın ırgalamaz beni

• UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: uantakya

UP
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: uantakya

up

Alıntıları Göster
    ben eğer sınava girmeme kararı alırsam beleşe vercem kitaplarımı kargo benden de
    bu kararı almak zaman alacak
    sürekli düşünüyorum
    takipte kalın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Half Moon Syndrome

ben eğer sınava girmeme kararı alırsam beleşe vercem kitaplarımı kargo benden de
    bu kararı almak zaman alacak
    sürekli düşünüyorum
    takipte kalın

Alıntıları Göster
    sanane kardes ha söylesene adamlar 600e mal olmus kıtabı 100-150 lıraya anca satıyolar neden böyle düsünüyorsun ki
  • İnternet üzerinden bir insanin fakir olup olmadığını nasil anlayabiliriz? Öyle adamlar var ki sırf bir kaç tane bedava kitap almak için yüzyılın hint fakiri rolünü kesiyor.
  • sana teşekkür ediyorum kardeşim. kitabı kim alacaksa arkadaşa özelden ulaşsın.

haa bu arada bende vereceğim. ihtiyacı olan pm atsın lütfen..
  • MasterHero kullanıcısına yanıt
    helal zaaaaaaaaaaaaaaa kapakkkkkkk
    o zaman çevrendekilere ver sen inanmıyorsan eğer. diğer konuşan kardeşim eğer zengin olursan anlarsın beni bir gün kafanı yorma. Ezmeyeceksin abi. Biz seni nasıl ezmiyorsak sende ezmeyeceksin fakiri. Ben sana eziyorsun demiyorum ama ezmeyeceksin. aksine yücelteceksin. Kalbiniz bu kadar boş olmuş iyi niyetli olmuşsunuz. Saygılar hepinize bayramınızıda kutlarım..
  • 9. Sınıftan beri bulunan kitaplar var elimde. Çok geniş bir arşiv var.

Bu kitaplara ne yapacağıma halen karar vermedim. Sadece gerçekten ihtiyaç sahibi olan veya onu kestirip atmayacak gerçekten yararlanacak birine hediye ederim. Ama onu da bu forumda bulmak bilemiyorum şu kayıtlar bi başlasın hayirlisiyla bir düşüncegim bir daha
  • uantakya U kullanıcısına yanıt
    kardeş veren zaten verir senin bu sekilde kafa yormana dahi gerek yok iy insan halen cok fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafadankontak.

kardeş veren zaten verir senin bu sekilde kafa yormana dahi gerek yok iy insan halen cok fazla
    Şahsen ben geçen sene burdan bir arkadaş yardım ederek bedava ya kitapları aldım saolsun şimdi durumum çok iyi şuan elimdeki kitapları ihtiyacı sahibi olanlara vericem umarım herkes bu bilinci taşır
  • quote:

Orijinalden alıntı: herofahri

Şahsen ben geçen sene burdan bir arkadaş yardım ederek bedava ya kitapları aldım saolsun şimdi durumum çok iyi şuan elimdeki kitapları ihtiyacı sahibi olanlara vericem umarım herkes bu bilinci taşır

Alıntıları Göster
    bana verebilecek olan var mı cidden ihtiyacım var troll felan değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steve Jobs

bana verebilecek olan var mı cidden ihtiyacım var troll felan değilim

Gerçekten arkadaşın ihtiyacı var
  • Benim de 7-8 raf dolusu kitabım var ablamdan kalan ve benim 9. Siniftandir aldıklarım . Buyuk çoğunluğunun Kapağı bile Açılmamış tercihlerimin aciklanasini bekliyorum ondan sonra forumdan ve çevremden konustugum kişilere vereceğim
  • Bilgi parayla satılmaz saçmaliğida nedir?
    Özel ders veren insanlara karşı mücadele başlat o zaman.
    Dünya parayi dershaneye verip karşılıgını alamamanın müdalesini verin.
    Son yıl dershaneler kapanıyor diye bir cok öğretmen öğrencileri iplemedi. Bunun kul hakkı oldugunu biliyoruz. Bunun hesabını sor o zaman.
    Devletin kapisina dayan. Bu kitaplar neden bu kadar oahalı bir ygs lys kitabi 20-30₺ diye. Asgari ücret günümüzde 950-1000₺ ise günlük 33₺ ye geliyor. Bir asgari ücretle çalişan adam 1 gün boyunca 1 kitap almak için mi çalşisin?
    Evi kira ise o 33₺ ona nimettir. Cok mu zenginsin?
    Kaç okul yaptirdin? Hastane diktin? Kömür giysi ayakkabi yardımı yaptin? Ben fakirde oldum zenginde. 1₺ nin değerini cok iyi bilirim bana yardımdan fakirlikten sosyalistlikten bahsetme.
    O "0" kitapların neden cok pahalı oldugunu sor onlara.
    Burada insanların ihtiyaci olan paraya taş koymakla olmuyor
    30 Liraya 1 kitap alacagına 5 6 kitap alsın.

EDİT: Yorumları İnceleyin
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=107973608

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-852A14766 -- 17 Temmuz 2015; 23:17:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-852A14766

Bilgi parayla satılmaz saçmaliğida nedir?
    Özel ders veren insanlara karşı mücadele başlat o zaman.
    Dünya parayi dershaneye verip karşılıgını alamamanın müdalesini verin.
    Son yıl dershaneler kapanıyor diye bir cok öğretmen öğrencileri iplemedi. Bunun kul hakkı oldugunu biliyoruz. Bunun hesabını sor o zaman.
    Devletin kapisina dayan. Bu kitaplar neden bu kadar oahalı bir ygs lys kitabi 20-30₺ diye. Asgari ücret günümüzde 950-1000₺ ise günlük 33₺ ye geliyor. Bir asgari ücretle çalişan adam 1 gün boyunca 1 kitap almak için mi çalşisin?
    Evi kira ise o 33₺ ona nimettir. Cok mu zenginsin?
    Kaç okul yaptirdin? Hastane diktin? Kömür giysi ayakkabi yardımı yaptin? Ben fakirde oldum zenginde. 1₺ nin değerini cok iyi bilirim bana yardımdan fakirlikten sosyalistlikten bahsetme.
    O "0" kitapların neden cok pahalı oldugunu sor onlara.
    Burada insanların ihtiyaci olan paraya taş koymakla olmuyor
    30 Liraya 1 kitap alacagına 5 6 kitap alsın.

EDİT: Yorumları İnceleyin
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=107973608
    AZ KALDI BITIRELIM ARKADASLAR
    http://forum.donanimhaber.com/m_107670673//tm.htm#108134112

Aynen REİS
  • Bu nasıl bir mantıkdır nerdeyse hepsi boş kitapları 3-5 liraya satıyoruz diyemi suçluyuz 0 kitap için 20-30 tl vereceklerine bizden 3-5 e alamazlarmı durumları kötüdür anlarım bende ort 12 koliye yakın test kpss ales boş kağıt kitap fln var ben işe yararlarını burdan ücretsiz vereyim desem fırsatçılar doluşur kim vurduya gider çoğuda haketmez insanlar olabilir parası bol olan burlardan kitap almaz zaten bizim niyetimiz çok mu kötüde burda satıyoruz ihtiyacı olan 3-5 e alsın diye ücretsiz koysak senin gibi fırsatçılar çuvallanır hemen...
  • biz mücadelemizi veriyoruz kardeşim. yıllardır veriyoruz. siz oy vermezseniz baştakilere mücadelemiz dahada güçlenecek. Özel sistem hiçbir zaman mantıklı gelmemiştir. Fakir insan zaten özel ders alamaz ama bari kitapları alabilsin. Ülkemizde doğru giden ne yazık ki hiçbir şey yok. Ama sende bu durumdan faydalanıp 180 liranın peşine düşersen sende bizde kaybederiz. Tekrar söylüyorum bırak kitap satmayı onları fakirlere ver ben sana 180+ paranı yollarım kafanı yorma.

+30 liraya 1 kitap almasın. ücretsiz kitap alsın 30 liraya ulaşım ve yemek karşılasın. sosyallik yaşasın senin gibi mağara adamı olup 180 liracık için ruhunu satmasın. ilerde başarılı eğitim sonucu ülkesine hizmet etsin. seninde hakkını savunsun. ama sen hala diyorsan yok kardeşim 180 liramı istiyom diye sat kardeşim. 180 lira ile 5 yıl rahat geçinirsin ama seninle aynı yaştaki kardeşlerin zorluk çekiyor bunu unutma derim sana.

Sosyalizmden zaten bahsedemem sana çünkü bunu algılaman uzun yıllar sürebilir ve ben kimsenin geleceği ile oynamam..
    180 Liranın kıymetli olmasına şaşırmak lazım kardeşim. Keşke 360 deseydin onuda veren bulurdun. bak kazık yemişsin.
    Zenginlik cebinde 180 olması demek değildir aklını kullanmaktır. (aklını 180 lira kar etmeye kullanma)
    Kardeşim ara sıra kitap okumanı şiddetle tavsiye ederim. Belki kafanı rahatlatırsın. Belki de aklını kullanabilirsin...
    Şimdi 180 lirayı cebe koy ve dışarı çık. Piyasaya ak ortak. Alemlerde check in yap. Selfi çekil. Sen dünyanın en büyüğüsün bunu unutma. Yoluna taş koymak isteyenlere büyük bir küfür et ve 180 lira kar etmenin başarısı üzerine akademik çalışmalar yap. Çünkü yaptığın kazanç dünya tarihinde görülmemiş derecede zeka kokuyor..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.