< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 24 Ocak 2019; 16:58:49 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 24 Ocak 2019; 16:58:49 > |
one cikaralim. herkes gorsun bu rezilligi. turknet 2.0 resmen
al birini vur otekine |
Birde orda kendini yetkili diye tanıtan Murat sittin sene sana abonelik yok diyor adreşni herşeyini kara listeye aldım diyor ve benim elimde modem teslim evrakı olmasına rağmen modem ücreti yansıtmakla tehdit ediyor inşallah yansıtırsın Murat o ücreti bak o zaman seyret sen curcunayı
|
7 aydır netspeeddeyim, 24 mpbs'den geçen hafta 75mpbs paketine geçtim sıfır skntı. Bence santralinizde falan bi skntı olabilir
|
Bu sorun şuanda tüm İSS'lerde mevcut zaten netspeed özelinde bir durum değil saat 20:00 ile 23:00 saatleri arasında Türkiye'de internet resmen göçüyor. Bunun bir çaresi varmı yokmu bilmiyorum ama takip ettiğim kadarıyla herkes bu saatlerde bu dertten muzdarip gibi.
|
Harbiden facebook dan engellediler mi ?
Küfür vs etmediyseniz ve engelledilerse demek ki kurumsal bir firma değil :) Benim hız 15 den 10 mbps ye düşdü şikayet kaydı açtım Türk Telekom kullanıyorum bakalım ne yapacaklar :) Ben her zaman Facebook'dan yazıyorum 4-5 senedir hep ilgileniyorlar hiç problem olmuyor |
her defasında kötünün iyisi telekom derdim ama bu defa bende aynı durumdayım :)
tek tesellim arıza kaydı açtığım zaman 24 saat içinde ulaşıp cevap vermeleri şuan 16 mbps. almam gerekirken 80 kbps. alıyorum ve işin ilginci dh. forumuna sorunsuz girip mesaj yazabiliyorum yani aslında dh. için 80 kbps. bile yeterliymiş :) diğer ilginç değer ise nasıl oluyorsa upload 5708 görülmesi , 20 yıla yakın zamandır internet kullanırım şimdiye kadar böyle tuhaflıklar görmedim :) 4. defa arıza kaydı yaptırdım bakalım bu defa ne diyecekler ,gerçi bakıyorlar internet düzelmiş o zaman arıyorlar (küfür yememek için herhalde) bir şeyler dönüyor ama ilerde çıkar kokusu (bütün hizmet sağlayıcılarında aşırı şikayetler başladı) ,o nedenle boşuna o firmadan bu firmaya falan geçip durmayın :) |
okuyunca korkmadım değil ama adsl için ttnet 16 mbit hızı 85 tl ye 24 ay boyunca zorunlu olarak verirken, netspeed tahattütsüz 56 liraya veriyor, türknet desen 65, millenicom 70, hepsi türk telekoma göre avantajlı
|
Sorun umarım çözülür. Ben de Netspeed'e geçeli 1 ay oldu. Şimdilik büyük sıkıntı yok. Bazen kısa süreli (saniyelik-dakikalık) kesintiler oluyor sadece.
|
Küfür hakaret olmadan az evvel beni facedan engellediler kurumsal bir firma bunu yapar mı ekran resimleri var.Firmanın var olmasını sağlayan müşteriye bu yapılır mı ? Birde mh bana diyor ki git nereye yazıyorsan yaz git nereye şikayet ediyorsan et üsluba bak ağzım açık kaldı ses kayıtları var hepsini yayınlayacağım bana dönüş yapmalarını bekliyorum çağrı merkezinden de engellediler bu arada.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|