Şimdi Ara

kitap tanıtım sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bileniniz var mı?ben araştırdım fakat bulamadım güncel tanıtımların yapıldığı üyelerin yorum yaptığı bir site var mı?

• kitapyurdu.com işini görür daha detaylısı yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lordmaster

kitapyurdu.com işini görür daha detaylısı yok sanırım

kitapyurdunda üye yorumları var
  • quote:

Orijinalden alıntı: rq7_burak

quote:

Orijinalden alıntı: Lordmaster

kitapyurdu.com işini görür daha detaylısı yok sanırım

kitapyurdunda üye yorumları var

güzel üye yorumları oluyor. her önüne gelenin yorumunu kabul etmiyorlar yani.
    arkadaş doğru söylüyor. kitapyurdundan daha detaylısını ben de görmedim.
  • katapyurdu açıkcası beni çok tatmin etmiyor.blog tarzı bir site olsa daha güzel olur.
  • evt bencede kitapyurdu çok güzel piyasaya gore ucuz ve nekadar kitap alırsan okadar puan kazanıyosun
    100 p 1tl denk geliyo
    iyi bi site
    bende bugun baktım
  • arkadaşlar kitap tanıtımın yapıldığı çok güzel bi site bana göre: bidolukitap.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.öncü

arkadaşlar bileniniz var mı?ben araştırdım fakat bulamadım güncel tanıtımların yapıldığı üyelerin yorum yaptığı bir site var mı?

arkadaşım keşke 1 yıl önce görseydim bu mesajı.Blog diyorsun,kitap tanıtımı diyorsun tabiki var ve benim blogum.Ama daha yeni açtım.her gün 2-3 kitap tanıtımı yapmaya çalışıyorum.İstersen sende gel tanıtım yaparız.Blogumuzun yükselişini birlikte görürüz.:D:D Blog gelişirse siteyi ciddileştirme yi düşünüyorum.

blogumun adresi: http://trkitaparsivi.blogspot.com/ beklerim.Gerçi forum a uğruyormusun bilmiyorum ama

• hayırlı olsun hocam böyle sitelerin olması çok güzel birşey boş vakit buldukça bende takip ederim
  • teşekkürler.Sizin gibi insanlar oldukça bloga devam edeceğim inşallah..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.