arkadaşlar bileniniz var mı?ben araştırdım fakat bulamadım güncel tanıtımların yapıldığı üyelerin yorum yaptığı bir site var mı?
kitapyurdu.com işini görür daha detaylısı yok sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: Lordmaster
kitapyurdunda üye yorumları var
quote:
Orijinalden alıntı: rq7_burak
quote:
Orijinalden alıntı: Lordmaster
kitapyurdunda üye yorumları var
güzel üye yorumları oluyor. her önüne gelenin yorumunu kabul etmiyorlar yani. arkadaş doğru söylüyor. kitapyurdundan daha detaylısını ben de görmedim.
katapyurdu açıkcası beni çok tatmin etmiyor.blog tarzı bir site olsa daha güzel olur.
evt bencede kitapyurdu çok güzel piyasaya gore ucuz ve nekadar kitap alırsan okadar puan kazanıyosun 100 p 1tl denk geliyo iyi bi site bende bugun baktım
arkadaşlar kitap tanıtımın yapıldığı çok güzel bi site bana göre: bidolukitap.com
quote:
Orijinalden alıntı: c.öncü
arkadaşlar bileniniz var mı?ben araştırdım fakat bulamadım güncel tanıtımların yapıldığı üyelerin yorum yaptığı bir site var mı?
arkadaşım keşke 1 yıl önce görseydim bu mesajı.Blog diyorsun,kitap tanıtımı diyorsun tabiki var ve benim blogum.Ama daha yeni açtım.her gün 2-3 kitap tanıtımı yapmaya çalışıyorum.İstersen sende gel tanıtım yaparız.Blogumuzun yükselişini birlikte görürüz.:D:D Blog gelişirse siteyi ciddileştirme yi düşünüyorum.