Şimdi Ara

KİTAP TAVSİYELERİ [ ANA KONU ] (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.768
Cevap
45
Favori
276.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bir genç kızın uyuşturucu günlüğü ve eroin güncesi kitaplarını arıyorum.
  • Kral Katili Güncesi ve Yüzüklerin Efendisi. ni okudum. Bunların kalitesinde veya bunlari sevdiysen şu da hoşuna gider diyebileceğiniz kitap varmı arkadaşlar? Kaliteli olduktan sonra her kitaba açığım. Hani böyle deyince vampir vs böyle saçma sapan kitap da onermeyin. Sonuçta lotr ve kkg 'nde de birseyler anlatılmaya çalışılıyor. Içinde biraz felsefe olursa fena olmaz. Ama direk felsefe olmasın. Bunu belli etmeden anlatsın.. :)
    Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkür ediyorum şimdiden.

İyi Forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bin Dokuz Yüz Seksen Dört 15,99 TL

Yabancı 6,49 TL

Genç Wertherin Acıları 5,99 TL

Madama Bovary-Hasan Ali Yücel Klasikleri 9,99 TL

Bir Delinin Anı Defteri - Hasan Ali Yücel Klasikleri 8,99 TL

Üç Silahşör - Hasan Ali Yücel Klasikleri 16,49 TL

Dönüşüm 5,99 TL

Dorian Grayin Portresi 13,99 TL

Romeo ve Juliet - Hasan Ali Yücel Klasikleri 7,49 TL

Milenaya Mektuplar 18,49 TL

Toplam Tutar: 109,90 TL

Arkadaşlar merhaba, foruma sürekli mesaj yazmasamda Kitap bölümünü her zaman takip ederim. Yukarıda DR'den almayı düşündüğüm kitaplar var, sizin eklemek istediğiniz yada tavsiye etmediğiniz kitap varsa önerilerinize açığım. (Az buçuk ne tarz kitaplar aradığım zaten yukarıda bellidir sanırım, kendini kanıtlamış iyiki okumuş dedirten (ticari amaçlarla yazılmamış) kitaplar arıyorum. Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diclonius

Kral Katili Güncesi ve Yüzüklerin Efendisi. ni okudum. Bunların kalitesinde veya bunlari sevdiysen şu da hoşuna gider diyebileceğiniz kitap varmı arkadaşlar? Kaliteli olduktan sonra her kitaba açığım. Hani böyle deyince vampir vs böyle saçma sapan kitap da onermeyin. Sonuçta lotr ve kkg 'nde de birseyler anlatılmaya çalışılıyor. Içinde biraz felsefe olursa fena olmaz. Ama direk felsefe olmasın. Bunu belli etmeden anlatsın.. :)

İyi Forumlar...

Zaman Çarkı - Buz ve Ateşin Şarkısı(Game of Thrones) her ikisi de çok çok iyi ve Zaman Çarkı BENCE Yüzüklerin Efendisi'ni aşan tek seri. Kitapların kalınlığı gözünü korkutmasın, yağ gibi akıp gidiyor okurken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dpower

quote:

Orijinalden alıntı: Diclonius

Kral Katili Güncesi ve Yüzüklerin Efendisi. ni okudum. Bunların kalitesinde veya bunlari sevdiysen şu da hoşuna gider diyebileceğiniz kitap varmı arkadaşlar? Kaliteli olduktan sonra her kitaba açığım. Hani böyle deyince vampir vs böyle saçma sapan kitap da onermeyin. Sonuçta lotr ve kkg 'nde de birseyler anlatılmaya çalışılıyor. Içinde biraz felsefe olursa fena olmaz. Ama direk felsefe olmasın. Bunu belli etmeden anlatsın.. :)

İyi Forumlar...

Zaman Çarkı - Buz ve Ateşin Şarkısı(Game of Thrones) her ikisi de çok çok iyi ve Zaman Çarkı BENCE Yüzüklerin Efendisi'ni aşan tek seri. Kitapların kalınlığı gözünü korkutmasın, yağ gibi akıp gidiyor okurken.

Hocam zaman çarkına ilknokta'dan baktım da 460 küsür bi fiyatı var. hadi aldım ılk kitaptan başladım. Ama bitmez o ya hem paraya yazık. Güzel de olsa bana o kadar uzun soluklu birşey uygun değil şu sıralar.. Belki 25 26 yasımdan sonra okurum ama şimdi okul da varken zor :) Game Of Thrones var ama ona da başladım yarım kaldı.

Bunlarıb dışında yine kitap önerilerinize açığım arkadaşlar.
  • Arkadaşlar selam. Az önce Adam Fawer'ın Empati adlı kitabını bitirdim. 1 ay önce de John Rector'ın Paranoya'sını okumuştum. Bu tarz sürükleyici kitaplar alıcam öneri bekliyorum. Daha önce Zar Adam, Olasılıksız'ı da okumuş bulunmaktayım. Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hater- -- 3 Mart 2013; 14:51:56 >
  • Bir kadının bir erkeğin peşinden koştuğu ve bunun için ilginç şeyler yaptıgı etkileyici bir aşk kitabı önerebilirmisiniz?
  • Tarihimizle Yüzleşmek
    Sosyoloji profesörü Emre Kongar'ın yazdığı gayri-resmi tarih kitabı.
    Kitap objektif ve kaynakçalı.Her başlıkta şu cümle:(Ayrıntılı bilgi için .....nın ...... kitabına bakınız) veya (....... ve ........ kitabındaki bilgiler doğrultusunda)
    Tavsiye ederim.
    10/9
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchyzophreN

Bin Dokuz Yüz Seksen Dört 15,99 TL

Yabancı 6,49 TL

Genç Wertherin Acıları 5,99 TL

Madama Bovary-Hasan Ali Yücel Klasikleri 9,99 TL

Bir Delinin Anı Defteri - Hasan Ali Yücel Klasikleri 8,99 TL

Üç Silahşör - Hasan Ali Yücel Klasikleri 16,49 TL

Dönüşüm 5,99 TL

Dorian Grayin Portresi 13,99 TL

Romeo ve Juliet - Hasan Ali Yücel Klasikleri 7,49 TL

Milenaya Mektuplar 18,49 TL

Toplam Tutar: 109,90 TL

Arkadaşlar merhaba, foruma sürekli mesaj yazmasamda Kitap bölümünü her zaman takip ederim. Yukarıda DR'den almayı düşündüğüm kitaplar var, sizin eklemek istediğiniz yada tavsiye etmediğiniz kitap varsa önerilerinize açığım. (Az buçuk ne tarz kitaplar aradığım zaten yukarıda bellidir sanırım, kendini kanıtlamış iyiki okumuş dedirten (ticari amaçlarla yazılmamış) kitaplar arıyorum. Şimdiden teşekkürler

Ölü Canları okudunuz mu? Okumadı iseniz kesinlikle sipariş geçin, okuduğum en sağlam romanlardan birisi. Madame Bovary oldukça ağırdır ancak okunamayacak kadar değil. Genel olarak listeniz enfes olmuş, klasikleri iş bankasından almanız ayrıca güzel, tam benim kafadan bir liste. İyi günlerde okuyun.
  • Kristin hannah okuyan var mı ?

Ateş böceği yolu'nu okuyup çok beğenmiştim. Sizce bu seti almalımıyım ?

Link

KİTAP TAVSİYELERİ [ ANA KONU ]
  • Polisiye tarzı okumaktan biraz bıktım gibi artık aralarda okuyup genellikle klasiklere ve edebi yönden ağır basan kitaplar okumak istiyorum söyle bi liste yaptım :)

Suç ve Ceza - Dostoyevski

Yeraltından Notlar - Dostoyevski

Diriliş - Tolstoy

Robinson Crusoe - Daniel Defoe

Jack Landon - Beyaz Diş ve Vahşetin Çağrısı

Sabahattin Ali - Kuyucaklı Yusuf , Kürk Mantolu Madonna

Başka tavsiyelerinizi bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cayırağası

Polisiye tarzı okumaktan biraz bıktım gibi artık aralarda okuyup genellikle klasiklere ve edebi yönden ağır basan kitaplar okumak istiyorum söyle bi liste yaptım :)

Diriliş - Tolstoy

Aynı mesajı size de yazayım. Gogol - Ölü Canlar kesin okuyun. Ve kitapları İş Bankası Hasan Ali Yücel Klasiklerinden almaya dikkat edin.
  • Teşekkürler listeme aldım. Dediğiniz gibi İş bankası kültür yayınlarından alıcağım:) ayrıca Türk yazarlarımızdan önerebileceğiniz kitaplar var mı ?
  • quote:

Teşekkürler listeme aldım. Dediğiniz gibi İş bankası kültür yayınlarından alıcağım:) ayrıca Türk yazarlarımızdan önerebileceğiniz kitaplar var mı ?

Anayurt Oteli. Eskici Dükkanı. Rana. Dokuzuncu Hariciye Koğuşu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Kristin hannah okuyan var mı ?

Link

Merhaba,

ben beğenerek okuyorum kitaplarını, zaten seri değiller, hepsinin kahramanları ve konusu farklı.
  • Arkadaşlar Grange ve ya Glenn Meade'den hangi kitapları önerirsiniz ?

Leyleklerin Uçuşu
    Sisle Gelen Yolcu
    Kızıl Nehirler
    Kar Kurdu hariç bunlar zaten listemde
  • J.R.R Tolkien'in hobbit, silmarillion ve lotr serisinden başka orta dünya ile ilgili kitabı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: exxie

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Kristin hannah okuyan var mı ?

Link

Merhaba,

ben beğenerek okuyorum kitaplarını, zaten seri değiller, hepsinin kahramanları ve konusu farklı.

Bu 3 kitaptan hariç 2 kitabı daha var sanırım. Almayı düşünüyorum zamanla hepsini. Yorum için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Arrow.-

Arkadaşlar Grange ve ya Glenn Meade'den hangi kitapları önerirsiniz ?

Leyleklerin Uçuşu
    Sisle Gelen Yolcu
    Kızıl Nehirler
    Kar Kurdu hariç bunlar zaten listemde

Buz Kapani var Glenn Meade'nin mukemmel kitap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Fichtner -- 4 Mart 2013; 22:37:32 >
  • quote:

Polisiye tarzı okumaktan biraz bıktım gibi artık aralarda okuyup genellikle klasiklere ve edebi yönden ağır basan kitaplar okumak istiyorum söyle bi liste yaptım :)

Diriliş - Tolstoy

henüz okumadım ama yaşar kemal-ince memed serisini merak ediyorum okuyacam kısa zamanda
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.