Şimdi Ara

KİTAP TAVSİYELERİ [ ANA KONU ] (117. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.768
Cevap
45
Favori
276.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Orijinalden alıntı: Diclonius

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemal199832

Arkadaşlar fantastik kitap önerirmisiniz.

TOLKİEN olur

Buz ve Ateşin Şarkısı.

hocam ilk kitap var elimde ama okuyasim gelmiyor. ne bileyim ilk kitap beni acmadi.. gerçi çok okumadım ama karakterleri fln unutmuşum. bazilarini.. Şimdi sıfırdan başlamak çok zor geliyor. değer mi?

Hocam başta 100e kadar karakterlerin isimlerini falan ezberlemek aklında tutmak zor oluyor ama 100den sonra akıyor kitap, ben 3 4 günde bitirmiştim 1.kitabı.

Eragon da bir deneyin isterseniz. hayatımda okuduğum en iyi kitap diyebilirim. miras döngüsü
  • quote:

Orijinalden alıntı: mannotcaring

quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

internetten 100 lira civarinda kitap siparisi vermeyi dusunuyorum.her turlu tavsiyeye acigim.kafamda belirledigim ilk kitap satranc.onun disinda net bir fikrim yok.

Kral Katili Güncesi (2 kitap-42 lira)
    Romanov Komplosu (19-20 lira)
    Kar Kurdu (25e yakın sanırım)
    Kıyamet Gösterisi (15-18 arası olması lazım)

kitap forumunu takip ettigimden bu kitaplar da aklimda var.600 ustu sayfa gozumu korkutuyor acikcasi.peki melekler ve seytanlar ile guven bana hakkinda ne soyleyebilirsiniz ?

Saydığım kitaplarda kalınlık gözünü korkutmasın hele KKG akar gider farketmezsin.Güven Bana'yı çıkaramadım ama Melekler ve Şeytanlar gayet güzel kitaptır.Yukarıdakilerden birini çıkarıp onu ekleyeyim mi dersen çıkarmadan ekle derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • Forumu neredeyse baştan sona kadar okuyup arkadaşlarımızın önerdiği kitapların listesini çıkarttım ve bunları almayı düşünüyorum. Umarım kitap okumaya başlayıp tavsiye isteyen arkadaşlarımıza yardımım dokunmuştur;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprakyalin -- 21 Şubat 2013; 13:32:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toprakyalin

Forumu neredeyse baştan sona kadar okuyup arkadaşlarımızın önerdiği kitapların listesini çıkarttım ve bunları almayı düşünüyorum. Umarım kitap okumaya başlayıp tavsiye isteyen arkadaşlarımıza yardımım dokunmuştur;

Hocam kitapları elle listeleseydiniz ve konusunu vs yazsaydınız alacaklar için kısa bir ayrıntı olurdu. Yinede zahmet edip güzel bir liste çıkarmışsınız. Orada ki bir kaç kitabı okudum ve şuan Sherlock Holmes serisini okuyorum
  • İnternetten kitap almak çok kısa bir işlem. Sahaflara gidin ve kitapların havasını soluyun derim. O duygu çok derin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DZIBE

İnternetten kitap almak çok kısa bir işlem. Sahaflara gidin ve kitapların havasını soluyun derim. O duygu çok derin.

İnternet fiyatını yakalayamıyoruz orda .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DZIBE

İnternetten kitap almak çok kısa bir işlem. Sahaflara gidin ve kitapların havasını soluyun derim. O duygu çok derin.

İnternet fiyatını yakalayamıyoruz orda .

Sahaftan aldığım kitapların tanesine 10 liradan fazla ödemedim. Sahaflardan aldığım kitaplarda bir yaşanmışlık var.

Acaba hangi sahaflara uğradığınızı sorabilir miyim?
  • quote:

Forumu neredeyse baştan sona kadar okuyup arkadaşlarımızın önerdiği kitapların listesini çıkarttım ve bunları almayı düşünüyorum. Umarım kitap okumaya başlayıp tavsiye isteyen arkadaşlarımıza yardımım dokunmuştur;

dostum fiyatlar cok iyi Turkiyede... yurtdisina, Bakuden nasil siparis vere biliriz?
    ama kargo kitabin kendisinden pahali olmasin...
    bir yolu var midir? 10 tl kitaba 25 tl kargo diyor d&r..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atacante -- 21 Şubat 2013; 18:36:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atacante

quote:

dostum fiyatlar cok iyi Turkiyede... yurtdisina, Bakuden nasil siparis vere biliriz?
    ama kargo kitabin kendisinden pahali olmasin...
    bir yolu var midir? 10 tl kitaba 25 tl kargo diyor d&r..

Hocam arkadaşlarınla beraber falan topluca al kargoyu bölüşmüş olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: aerodb1294

David Baldacci - Koleksiyoncular
    Simon Beckett - Mezarların Çağrısı
    Joostein Gardner - İskambil Kağıtlarının Esrarı
    Glenn Meade - Şeytanın Müridi
    Stendhal - Kırmızı ve Siyah
    Jo Nesbo - Kızılgerdan

Kitapları hakkındaki yorumlarınız nelerdir? Tavsiye eder misiniz?

içlerinden sadece kızılgerdanı okudum ve şiddetle tavsiye ediyorum nefis bir kitap
  • Alışveriş listem, fikirlerinizi almak istedim.

Gösteri Peygamberi

Uçurtma Avcısı

Kürk Mantolu Madonna

Kinyas ve Kayra
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeverDies7

Alışveriş listem, fikirlerinizi almak istedim.

Gösteri Peygamberi

Uçurtma Avcısı

Kürk Mantolu Madonna

Kinyas ve Kayra

ucurtma avcisi ve kurkmantolumadonna muhtesemler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • " Şahane Hatalar " adlı kitap nasıldır arkadaşlar?

Bir de önerebileceğiniz Tarihi - Siyasi Kurgu Roman var mıdır?
  • arkadaşlar merhaba
    ilk defa bu konuya geliyorum çünkü fazla kitap okumam:) son olarak olasılıksızı okudum ve hoşuma gitti. Aynı tarzda içerisinde zeka oyunları olan bir kitap rica ediyorum sizlerden. Bu ara aklından bir sayı tutu okumayı düşünüyorum. Öneriniz nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_man

arkadaşlar merhaba
    ilk defa bu konuya geliyorum çünkü fazla kitap okumam:) son olarak olasılıksızı okudum ve hoşuma gitti. Aynı tarzda içerisinde zeka oyunları olan bir kitap rica ediyorum sizlerden. Bu ara aklından bir sayı tutu okumayı düşünüyorum. Öneriniz nedir acaba?

Aklından bir sayı tut'u okudum. Güzel kitap oku. Sana bir öneri daha Şah mat kitabı. Bu da aklından bir sayı tut gibi cinayet romanı. Ve bu da çok güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖlümÇokYakın

" Şahane Hatalar " adlı kitap nasıldır arkadaşlar?

Berbattır. Fazla bir şey söylememe gerek yok aslında. Basit sıkıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_man

arkadaşlar merhaba

Adam fawerin diğer kitabı empati'ye bakabilirsin.

• 25 liralik tavsiyeye ihtiyacim var biraz acil.cerrah,sineklerin tanrisi,1984 ve guven bana dan hangi 2sini onerirsiniz.

• quote:

25 liralik tavsiyeye ihtiyacim var biraz acil.cerrah,sineklerin tanrisi,1984 ve guven bana dan hangi 2sini onerirsiniz.

Cerrah ve 1984

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.