Şimdi Ara

KİTAP TAVSİYELERİ [ ANA KONU ] (132. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.768
Cevap
45
Favori
276.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zebercet

Knut Hamsun'un Açlık romanını şiddetle öneririm arkadaşlar.

Behçet Necatigilin çevirisini hangi yayın evi yayımlıyor biliyor musun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

Varlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maybe4you

Arkadaşlar ben okudum siz de kesin okuyun dediğiniz kitapları söyler misiniz? Ne okuyacağımı şaşırdım.

ihsan oktay anar - suskunlar
  • İSKENDER PALA - EFSANE
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

Varlık.

Teşekkürler
  • Konu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler death note animesi mangasi gibi cok zekice hazirlanmis polisiye cinayet roman onerisi soyler misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölüm Patikası - Tim Weaver harika bir polisiye gerilim..
  • Size göre bir kitap blogu nasıl olmalı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvisEverhard

Yunan mitolojisiyle ilgili (doga üstü karakterler tanrılar vs.) yüzeysel de olsa bilgi alabileceğim bir kitap onerir misiniz?

Rick Riordan "Percy Jackson ve Olimposlular" serisine bakabilirsin. Dili basit, biraz çocuk kitabı gibi ama sıkmıyor
  • ya ben bi kitap okumuştum uzun zaman önce ama şuan ismini hatırlayanıyorum bana yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayan okur-yazar

ya ben bi kitap okumuştum uzun zaman önce ama şuan ismini hatırlayanıyorum bana yardımcı olurmusunuz?

Ben hatırlıyorum ne kitaptı ama be
  • Tam bir romantik komedi bombası.Güncel-roman tarzının en güzel örneklerinden biri.

Carolina Aguirre'den Körlemesine Buluşmalar...
  • slmlar Osmanlı Devleti'nin son yıllarından başlayıp (1. dünya savaşı) günümüze kadar geçen tarihimizi TARAFSIZ bir yazardan okumak istiyorum. Tarafsızdan kastım, Osmanlıyı, Türklüğü, Atatürk'ü, Ecdadımızı taraf alarak onlara övgüler yağdırarak değilde, iyi kötü yanlarımızı bütün çıplaklığı ile anlatan bir kitap arıyorum. Varmıdır acaba böyle bir kitap
  • Monte kristo kontu kitabını hangi yayınevinden tam ve güzel çeviri ile bulabilirim bazı kendini bilmezler çocuk kitabı yapmışlar güzellim kitabı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halloween13

Monte kristo kontu kitabını hangi yayınevinden tam ve güzel çeviri ile bulabilirim bazı kendini bilmezler çocuk kitabı yapmışlar güzellim kitabı

http://www.dr.com.tr/Kitap/Monte-Kristo-Kontu/Alexandre-Dumas/Edebiyat/Roman/Dunya-Klasik/urunno=0000000332976

İthaki Yayınlarından alabilirsiniz.
  • Carolina Aguirre'den Körlemesine Buluşmalar... Oldukça eğlenceli bir kitap.Hepinize tavsiye ederim. Kitabın tanıtımından bir parça:

Romanın başkişisi Lucia Gonzalez, Buenos Aires’te yaşayan “günümüzün bir kahramanı”. O kadar günümüzden ki sanki az önce yanımızdan kalkıp günlüğünü yazmaya gittiği hissine kapılırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuŞ3Ş

Dante-ilahi komedya' nın oğlak yayınevinden çıkan çevirisini almak istiyorum. Okuyan bilen varmı? Çevirisi nasıldır?

Cehennem i okudum fena değil ama abartılıcak bir şey de değil

Alıcaksan oğlak yayınevinden çıkanı al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CE21D1C4 -- 8 Nisan 2013; 15:01:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

quote:

Orijinalden alıntı: DuŞ3Ş

Dante-ilahi komedya' nın oğlak yayınevinden çıkan çevirisini almak istiyorum. Okuyan bilen varmı? Çevirisi nasıldır?

Cehennem i okudum fena değil ama abartılıcak bir şey de değil

Alıcaksan oğlak yayınevinden çıkanı al

Eyvallah hocam sağolasın
  • iskandinav mitolojisi hakkında tavsiye edeceğiniz kitap var mıdır ? bu elemanların müziğine hasta oldum da acaba mitlerinde neler var çok merak ettim
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.