Şimdi Ara

KİTAP TAVSİYELERİ [ ANA KONU ] (134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.768
Cevap
45
Favori
276.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DaeWa

quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

quote:

quote:

quote:

Polisiye roman arıyorum. Seri olabilir fakat seri önerecek arkadaslar sıralamasını da söylerse iyi olur. Daha önce cok polisiye roman okumadım. Heyecanlı sırlı ve okuyucuyu kendine baglayan bir sey olursa cok iyi olur. Tesekkürler.

Portland Celladı üçlemesi var. Kötü Ruh, Karanlığın Soluğu ve Kara Büyü. Kitaplar hacimlidir, serideki kitaplar birbiriyle tutarlıdır. 2. kitap polisiye tarihinde bir efsanedir kanımca. Daha uzun soluklu ve bitmeyip devam eden seri düşünüyorsan Cerrah - Tess Gerritsen olabilir.

Kurt Wallander serisi olabilir (Henning Mankell) veya Tami Hoag'ın 2 kitaplık kısa serilerine yönelebilirsin. En üsteki serinin okuma keyfini diğerleri verebilir mi, sanmıyorum.

Çok teşekkürler. Bu kitaplar her yerde bulunur mu? Kitapçılar ve büyük marketler?

Bahsi geçen ilk iki seriyi kitapçılarda bulursunuz ama son ikisinin bazı kitaplarını sahaflarda bulabilirsiniz ancak.

Çok teşekkürler hocam. Portland Celladı serisini bitirelim o zaman diğerlerine geçeriz daha sonra. Olmazsa internetten getirtirim veya e-book bakarız artık bir şekilde. Tekrar teşekkürler.

Rica ederim, ben seriyi ve yazarın çoğu kitabını internetten 2. el olarak aldım hesaplıca(www.nadirkitap.com). Kötü Ruh'a başlayın kısa sürede bitirirsiniz fakat baştan uyarayım: Seride anlatılanlardan ötürü yazar kitapları kimseye ithaf etmiyor.
  • Lozan Zafer Mi? Hezimet Mi?/1
    Lozan Zafer Mi? Hezimet Mi?/2
    Lozan Zafer Mi? Hezimet Mi?/3
    Kadir MISIROĞLU
  • quote:

Orijinalden alıntı: bay meursault

İskandinav Mitleri - R.I.Page

kendi araştırmam sonucu bu kitabı görmüştüm. madem tavsiye de geldi edineyim o zaman.
    çok sağol üstat
  • John Katzenbach - Profesör

Okuyup da tavsiye den varsa alcağım

( psiko analist'i de alacağım )
  • A Beatiful Mind'ı izlemeden önce,Oyun Kuramı ile ilgili fazla sıkmayan ve bilimsel olmayan bir kitap varsa önerebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

John Katzenbach - Profesör

Psikoanalist'i kesin alın. Şizofren'i yakın zamanda okuyacağım. Siz okudunuz mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iztuzu -- 15 Nisan 2013; 8:10:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memleketimden insan manzaraları - nazım hikmet.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

John Katzenbach - Profesör

Psikoanalist'i kesin alın. Şizofren'i yakın zamanda okuyacağım. Siz okudunuz mu?

Hayır okumadım. Psikolojik analiz içerikli kitaplar ilgimi çekiyor alabilirim ama. Acaba bu yazarın seti var mı ki?

• arkadaşlar türk edebiyatı postmodern roman(oğuz atay-tutunamayanlar, yusuf atılgan-anayurt oteli,orhan pamuk-kara kitap gibi) önerisi olanlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uGuR_OzTuRk

arkadaşlar türk edebiyatı postmodern roman(oğuz atay-tutunamayanlar, yusuf atılgan-anayurt oteli,orhan pamuk-kara kitap gibi) önerisi olanlar ?

Farklı bir şeyler arıyor isen Peyami Safayı öneririm. Oldukça zeki ve farklı bir yazar ancak diline çok bağlı ve eserlerinde bolca eski kelime var ve de okuması son derece zor. Fark etmez dersen bir göz at derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

quote:

arkadaşlar türk edebiyatı postmodern roman(oğuz atay-tutunamayanlar, yusuf atılgan-anayurt oteli,orhan pamuk-kara kitap gibi) önerisi olanlar ?

Farklı bir şeyler arıyor isen Peyami Safayı öneririm. Oldukça zeki ve farklı bir yazar ancak diline çok bağlı ve eserlerinde bolca eski kelime var ve de okuması son derece zor. Fark etmez dersen bir göz at derim.

cevap için saol ama benim aradığım daha farklıpeyami safa gibi bireyin iç dünyasını anlatan yazarlar yerine.dediğim gibi postmodern yazarlar arıyorum.bir kaç tane buldum ama fazla yorum bulamadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

quote:

cevap için saol ama benim aradığım daha farklıpeyami safa gibi bireyin iç dünyasını anlatan yazarlar yerine.dediğim gibi postmodern yazarlar arıyorum.bir kaç tane buldum ama fazla yorum bulamadım.

Dokuzuncu Hariciye Koğuşunu kastetmiyorum zaten, son 10 yılında yazdığı romanlara göz at derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProtonStark

Arkadaşlar mevlana ve yunus emre'nin hayatı ve eserleri ile ilgili kitaplar arıyorum tavsiyede bulunursanız çok memnun olurum.

Mevlana ve Şems Tebriz-i nin hayatlarını anlatan Aşkın Gözyaşları serisini öneririm. Yunus Emre için Od ve Aşka Ağlayan Derviş kitapları güzeldir.
  • quote:

Polisiye roman arıyorum. Seri olabilir fakat seri önerecek arkadaslar sıralamasını da söylerse iyi olur. Daha önce cok polisiye roman okumadım. Heyecanlı sırlı ve okuyucuyu kendine baglayan bir sey olursa cok iyi olur. Tesekkürler.

Stieg Larsson milenyum üçlemesini deneyebilirsin. kitapları şöyle
    1)ejderha dövmeli kız
    2)ateşle oynayan kız
    3)arı kovanına çomak sokan kız
  • Grinin elli tonunu okuyan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Moonwalker

quote:

Sah Mat - Mario Mazzanti

bi türlü 30.sayfayı geçemiyorum bu kitapta hep araya birşeyler giriyor koyuyorum kenara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

quote:

quote:

Sah Mat - Mario Mazzanti

bi türlü 30.sayfayı geçemiyorum bu kitapta hep araya birşeyler giriyor koyuyorum kenara

cok saglam kitap oku bence

• quote:

Orijinalden alıntı: cem3883

16 yaşındayım okuma alışkanlığı kazanmaya çalışıyorum. HP serisini ve Açlık Oyunları serisini okudum. Sizce hangi kitaplarla devam etmeliyim ?

Dünya Klasikleri'ne başla.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sah Mat - Mario Mazzanti

nerde açılıyor ? Bir türlü ilerleyemiyorum koyuyorum yerine
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sah Mat - Mario Mazzanti

nerde açılıyor ? Bir türlü ilerleyemiyorum koyuyorum yerine

hatirlamiyorum ama mukemmel kitap hicbir yerinde sikilmadim bi 50-60 sayfa sabredin gerisi gelir

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.