Şimdi Ara

KİTAP TAVSİYELERİ [ ANA KONU ] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.768
Cevap
45
Favori
276.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR SİZLERE HERMANN HESSE yi tavsiye ediyorum.Alman edebiyatının nobel ödüllü yazarlarından
    biri.özellikle felsefeyi roman tadında okumak isteyenler için mükemmel eserleri var.
    BONCUK OYUNU
    SİDERTA
    BOZKIR KURDU
    NARZİST VE GOLDMUND bunlardan bazıları.Bir deneyin bence.Beğeneceğinize eminim
  • yusuf atılgan/Anayurt Oteli
    kafka/ dönüşüm
    kafka / dava
    stendhal/ kızıl ile kara
    oğuz atay / tutunamayanlar
    oğuz atay / tehlikeli oyunlar
    alev alatlı / yaşasın ölüm
    dostoyevski / yer altından notlar
    dostoyevski / suç ve ceza
    dostoyevski / Karamazov Kardeşler
    dostoyevski / budala
    oscar wilde / dorian gray
    Ahmet Hamdi Tanpınar / Saatleri Ayarlama Enstitüsü
    tolstoy / AnnaKarenina
    Balzac / vadideki zambak
    Miguel de Saavedra Cervantes / Don Kişot (acayip komik-eğlenceli)
    Peyami Safa / Dokuzuncu Hariciye Koğuşu
    Jack London / Martin Eden
    orhan pamuk / kara kitap

gecenin bu vakti aklıma bu kadar geldi... umarım tat alırsınız..
  • Andrews - Geçmişteki gölge
  • FERRARİSİNİ SATAN BİLGE ROBIN S. SHARMA
    tavsiye ederim güzel kitap ben bile kişisel gelişim kitaplarından nefret ettiğim halde bu kitabı sıkılmadan okudum.
  • eğer güzel fantastik romanlar biliyorsanız cevap yazın lütfen
    ( artemis fowl ve harry potter gibi)
  • eğer fantastik roman okumak istersen bence yüzüklerin efendisi serilerini sırayla oku eğer bide filmi izlediysen ki izlediğini düşünüyorum gerçekten çok zevk alacaksın.Aslında Harry Potter And The Half - Blood Prince derdim ama ingilizcenin seviyesini bilmiyorum örneğin benim ingilizcem pek iyi olmadığından türkçesini bekliyorum ama ingilizcen iyiyse bunu oku derim .
  • polisiye gerilim türünü sevenler Jean Cristoph Grange'ın kitapları gayet sürükleyici zaten ikisi filme de çekildi ama filmler kesinlikle kitapların yakınından bile geçmiyor. kitapları Leylek Uçuşu, Kızıl Nehirler, Taş Meclisi, Kurtlar İmparatorluğu, yeni bir tane daha var ama adını bilmiyorum.
  • Sabah namazına nasıl kalkılır?

Cemil TOKPINAR'ın kaleminden güzel bir eser... Nesil Yayınlarından...

Tavsiye ederim öyle fiyatı ahım şahım bir şey değil (1,75 YTL)
  • SABAHATTİN ALİ'NİN kitaplarını öneririm. dili benim hoşuma gidiyor. ama siz de beğeneceksiniz diye garanti vermiyorum.

Örneğin "Kürk mantolu madonna" romanı olabilir. Ayrıca öykükeri de güzeldir.

yani bence...
  • arkadaşlar GRANGE fanatiği olarak gerilim/macera/polisiyede üstüne tanımıyorum favori kitabım TAŞ MECLİSİ okuyun etkileneceksiniz. son yayınlanan kitabı siyah kan'ı okuyorum şu ara herzamanki gibi süper tavsiye ederim.
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aguney -- 15 Ağustos 2005, 0:38:33 >
  • Mehmet Niyazi'nin

Çanakkale Mahşeri
    ve
    Yemen Ah Yemen

Adlı kitaplarını Şahsen şiddetle tavsiye Ederim.
  • EVET,
    Sabahattin Ali'nin tüm kitaplarını bulun ve okuyun derim ben de.
    Çok arı bir dili var. Daha uzun yaşayabilseydi Edebiyatımız bir Nobel ödüllü yazar kazanacaktı.
  • ezoterika-Aydoğan Vatandaş==>> Bilumum gizli örgütler
    illuminati-Texe Marrs==>> " " "
    adım yeşil-Remzi Çayır==>> İyi bir yakın dönem romanı,biraz da günlük gibi birşey
  • bilmiyorum turgenyevin babaLar &oğuLLar kitabınıokumayan varsa mutLaka okusun oke ben okudm gerçekten güsEL ayrıca Dostoyewski den suç ve ceza da Çoook güSEl türk klasiklerinden de guLyabani :) mutLaka okuyun okumayanAra.....
  • Robert LUDLUM 'dan "SİGMA PROTOKOLÜ" ve "JANSON TALİMAT" ve diğer kitapları çok güzel .Ayrıca İskender PALA'dan "BABİL'DE ÖLÜM İSTANBUL'DA AŞK" adlı kitabı harika.Ve Michael CONNELY'den "ŞAİR" adlı kitap .
  • TARİHİ ROMAN SEVENLER
    Amin Maloof romanlarını öneririm
  • arkadaslar bu kitaplar okunmali.Bence bunlara hemen ulasin:
    OKTAY SİNANOĞLU-BÜYÜK UYANIŞ
    DAN BROWN-DA VİNCİ'NİN ŞİFRESİ
    bi de geçen gün GİZLİ DÜNYA İMPARATORLUĞU diye bi kitapa rasladım.Güzele benziyor.
  • mutlaka okuyun:
    SİYAH KAN
    JEAN CRISTOPHE RANGE imzalıdır...
  • bende senin gibi RANGE fanatiğiyim...bütün kitaplarını okudum, siyah kan da dahil..ancak içlerinden en hoşlanmadığın hangisi diye sorsalar bana, taş meclisi diye cevap verirdim...gerçek ötesi ve kötü bi kurgu war..benim RANGE okuyacaklar için şöyle bi sıra tavsiyem var:
    1-KIZIL NEHİRLER
    2-SİYAH KAN
    3-LEYLEKLERİN UÇUŞU
    4-KURTLAR İMPARATORLUĞU
    5-TAŞ MECLİSİ
    quote:

Orijinalinden alıntı: Bruno

arkadaşlar GRANGE fanatiği olarak gerilim/macera/polisiyede üstüne tanımıyorum favori kitabım TAŞ MECLİSİ okuyun etkileneceksiniz. son yayınlanan kitabı siyah kan'ı okuyorum şu ara herzamanki gibi süper tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 19 Ağustos 2005, 1:54:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.