Bilimkurgu hastaları Stanislew Lem in kitaplarını kesinlikle okusun. Felsefi bilimkurgu diye bir sınıfa koyabiliriz. Eğer arayıpta bulamazsanız kitaplarını benimle irtibata geçin.
ayşe KULİN- Gece Sesleri
Yayınevini bilmiyorum ama "HUZUR SOKAĞI" mükemmel bir aşk romanı
peter s nin iğfali adlı kitabı tavsiye ediyorum lawrence sendler
arkadaşlar Noam Chomsky- Bir muhalifin yaşamı, Robert Barsky yazmış bu kitabı okuyan war mı aranızda varsa tavsiye eder mi?
kesinlikle dan brown harika da vinci şifresini okuyamadım fakat ihanet noktasını okuyarak da vincinin harküladeliğini anlayabiliyorum
ya ben de dan brown severim ama dan browndan önce jean christophe grange serilerini okudum!! ve bence grange,dan brown'dan kat be kat daha iyi..dan brown'un kurguları genelde hep aynı ve konuları da sığ ama tüm bunlara rağmen kitap çok kısa sürede bitiyor...ama şu aralar tek adamım "JEAN CHRISTOPHE GRANGE"...üstüne tanımam
yazar: yusuf atılgan kitap: aylak adam yayınevi: yapıkredi herkeze tavsiye ederim türk romancılıgının en önemli eserlerinden
quote:
Orjinalden alıntı: scorsese
kesinlikle dan brown harika da vinci şifresini okuyamadım fakat ihanet noktasını okuyarak da vincinin harküladeliğini anlayabiliyorum
Dan Brown konusunda ben de aynı fikirdeyim 4 kitabını da okudum hepsi birbirinden güzel
jean christophe grangé, glenn meade, dan brown üclüsü disinda gerilim / macera türünde dünya capinda kendini ispatlamis yazarlardan ve kitaplarindan tavsiyeleriniz nelerdir arkadaslar?
ben enson (tuna kiremitçi_bu işde bir yalnızvar) okudum cok guzel bır kıtap gercekden cok beyendım tavsiye ederim