many winch di galiba İtalynca aşk başkadır kitabı güzel bişi, onu dışında
walter scout selahaddin eyyüb-ive aslan yürekli rişar okunmaya değer kitaplar
Necla Maraşlı Beni Ne Ölümler İstedi de Vermedim
quote:
Orjinalden alıntı: shebumi
Şibumi - Trevanian
(çok çok severim)herzaman okunabilecek ve tavsiye edilebilecek bi kitap..tam anlamıyla süper.....diğer bi kitabı -katyanın yazı- bu ikisi bence klasik olmuştur...yalnız aralık 14 de ölmüş...harbiden üzüldüm...
KİTAP:Şu Çıgın Türkler YAZAR:Turgut Özakman TÜRÜ:Roman YAYINEVİ:Bilgi Yayınevi
manyak bi kitap ya okumanızı isterim.
ben wiper,sirdeniz ve bütn şu çılgın türkler okuyucularına katılıyorum ve okumanızı istiyorum....
Da vinci şifresini tawsiye ediyorum...Yakında filmide çıkacak...Gercekten her dakikası heyecan dolu....
arkadaşlar...günümüz populer yazarlardan dan brown ve christophe grange'yi öneriyorum...kitapları gercekten surukleyici...
yerli yazarlarimizdan da sunay akın ve akgun akova okunabilecekler isimler arasındadir...
dostoyevski - kumarbaz dostoyevski - insancıklar ayşe kulin - kardelen ayşe kulin - bir gün
AYRINTI YAYINLARININ TÜM KİTAPLARINI OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM ÖZELLİKLE DE 'ANARŞİST'!
vadideki zambak:::balzac ahmet altan::isyan günlerinde aşk..
-Beynine Bir Kez Hava Değmeye Görsün-Dr.Frank Vertosick (Tübitak) Bir beyin cerrahı tarafından kaleme alınmış çok akıcı ve iz bırakan bir kitap. -Doktorlar-Erich Segal (İnkılap) Okuyunca doktor olmak istemiştim...sürükleyici. -Momo-Michael Ende (Kaynak) Zamanın önemini unutanlara..Kesinlikle çocuk kitabı değil! Başında sıkılabilirsiniz ama kesinlikle çok anlamlı mesajlar içeriyor. -Dürüst Yalancı-Rafik Schami (Kabalcı) Güzel öykülerin anlatıldığı hoş bir roman. -Üç Aynalı Kırk Oda-Murathan Mungan (Metis) Yazım dili mükemmel
Mor İneğin Akıllısı - Arman KIRIM İşletmelerde farklılaşma yolları ile ilgili bir kitap.Okul yüzünden zaorunlu olarak okudum ama beğendim.Her ne kadar size saçma gelebilecek fikirler olsa da kesinlikle vizyonunuzu değiştirebilecek ve birşeyler katabilecek bir kitap. Şu Çılgın Türkler - Turgut ÖZAKMAN Milli mücadeleyi anlatan ayrıntılı güzel bir kitap.Eminim bu kitabı bir çok kiş okumuş ve tavsiye etmiştir.Okullarda ders kitabı olarak okutulması düşünülüyormuş.Düşünün artık ne kadar değerli bir eser olduğunu.
Tolstoy-şeytan tolstoy okuyanlar anlar.
Polisiye- gerilim sevenler için jean christophe grange - tas meclisi.. acayip guzel bi kitap.. Biraz daha gerilim için dean koontz - gizemli ev..
Munganın antolojisi var hepsini okudum en sevdiğim şair ve yazar
Yeni Yilda yepyeni bir kitap oneriyorum ozellikle matematiksel sayi oyunlari sevenlere yonelik bir kitap Peşimizdeki Sayılar Hakan ÖZTUNÇ Kategori : Bilim Yayın evi : Altın Burç Yayınları
Peşimizdeki Sayılar - Hakan Öztunç kitabını tesadüfen gördüm. Bir eğitimci olarak özellikle matematiği sevdirecek sayı oyunlarının olması bunun hikayelerle süslenmesi beni etkiledi . Burada da bunun tavsiye edildiğini görmek beni şaşırttı. Özellikle liselilere ve farklı bir tür kitapla tanışmak isteyenlere öneririm. Yeni , eski babalara ve baba adaylarina da Kırmızı Bisiklet- Can Dündar ı öneririm.
Murat Kapkıner in "İblisin Son Savunması" nı öneririm. İlginç bir dili var yalnız sakin kafayla okumak lazım anlamak baya zor oluyor.Roman içinde roman yazıyor "bir roman yazmalıyım her an elim telefona gidebilir" diye başlıyor zaten. "nerde olayım? hastahanede iyde niye geldim bir sebebi olamalı. Peki yanımdaki bu kadın kim. Yanımda bir kadın mıvar ? Komşumdur herhalde" falan falan Uslup çok farklı. Beyan yayınları.