Şimdi Ara

KİTAP TAVSİYELERİ [ ANA KONU ] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.768
Cevap
45
Favori
276.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HüzünlüGurbet

Peşimizdeki Sayılar - Hakan Öztunç kitabını tesadüfen gördüm. Bir eğitimci olarak özellikle matematiği sevdirecek sayı oyunlarının olması bunun hikayelerle süslenmesi beni etkiledi . Burada da bunun tavsiye edildiğini görmek beni şaşırttı. Özellikle liselilere ve farklı bir tür kitapla tanışmak isteyenlere öneririm.
    Yeni , eski babalara ve baba adaylarina da Kırmızı Bisiklet- Can Dündar ı öneririm.

Kesinlikle katiliyorum bende okudum ayrica aile arasinda arkadas cevresinde uygulanabilecek aile arasi sohbetlerde uygulanip matematigi sevdirip ogretecek bir kitap Pesimizdeki Sayilar diger populer bilim kitaplarinin soguk yuzu bu kitapta yok.Ogretmen lerinde derslerini sevdirmek adina kullanacaklarina eminim.Herseyden onemlisi ceviri degil bu yazarin daha baska kitabi var mi ? bilen varsa yazarsa sevinirim...

KİTAP TAVSİYELERİ [ ANA KONU ]
  • Arkadaşalar okuyan arkadaslar bilirler GLEEN MEADE'in SAKKARANIN KUMLARI adlı kitabı okumayan herkese tavsiye ederim ikinci dünya savası yıllarında amerikan alman ingiliz ajanları arasındaki müthiş bir kovalamacayaı anlatıyor okumayanh arkadaslara tavsiye ederim mutlaka
  • Arkadaşlar, eğer derin devlete merak duyuyorsanız size Aydoğan VATANDAŞ'ın son kitabı "ASALA" yı okumanızı tavsiye ederim.

Bu kitabı okuduğunuzda yıllarca doğru bildiğiniz gerçeklerin aslında bir "OYUN" olduğunu göreceksiniz... Size tavsiyem "MUTLAKA" OKUYUN!

Size küçük bir ipucu veriyim kitapta bahsedilen konu hakkında...

- Aceba Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde öldürülülen "TÜRK" bürokratların bir ortak özellikleri varmıydı..................................???
  • Arkadaşlar ben sizlere İSKENDER PALA'NIN "BABİL'DE ÖLÜM İSTANBUL'DA AŞK" adlı kitabını öneriyorum. Acayip güzel bir kitap. Dili birazcık ağır ama okuduğunuzda beğeneceğinize eminim....
  • bende m.sepetçi nin "kapı, kilit, çatı, anahtar, konak " serisini tavsiye ederim.

akıcı birdili var tarihi roman
  • BİLMİYORUM İSKENDER PALANIN O HOŞ KALEMİYLE TANİŞTINIZ MI AMA BENCE GÜNÜMÜZDE MUTLAKA OKUNULMASI GEREKEN Bİ YAZAR EĞER İLK DEFA OKUYACAKSANIZ BABİLDE ÖLÜM İSTANBULDA AŞK ADLI ROMANINI TAVSİYE EDERİM.LEYLA İLE MECNUN MESNEVİSİNE FARKLI Bİ YORUM GETİREN PALANIN KİTABINI Bİ SOLUKTA OKUYACAKSANIZ.AYRICA BU KİTABIN ŞÖYLE Bİ ÖZELLİĞİDE VAR İSKENDER PALA BU KİTABI YAZMADAN ÖNCE BÜYÜK ÜSTAD FUZULİYİ RÜYASINDA GÖRMÜŞ YANİ BU KİTAPTA FUZULİNİN İLHAMLARINIDA HİSSETMENİZ MÜMKÜN....................DENEME TÜRÜNDE Bİ ŞEYLER OKUMAK İSTERSENİZ AYİNE,GÖZGÜ,MİRAT,KIRK GÜZELLER ÇEŞMESİ,KIRKINCI KAPI ADLI ESERLERİNİ TAVSİYE EDERİM.......AŞK HAKİMİYETİNDE Kİ ÜSLUBU SİZİ KARGAŞALI GÜNLÜK YAŞANTINIZDAN BİR NEBZE OLSUN UZAKLAŞTIRACAK VE BELKİDE UNUTMYA YÜZ TUTMUŞ DUYGULARINIZI SİZE TEKRAR HATIRLATACAKTIR......SİZCEDE TOPLUM OLARAK BUNA İHTİYACIMIZ YOK MU?
  • SUFİ YANİ TASAVVUF DİRAINDAN Bİ ŞEYLER OKUMAK İSTERSENİZ DÜCANE CÜNDİOĞLU'NUN GELENEK YAYINLARINDAN ÇIKAN CENAB_I AŞKA DAİR ADLI KİTABINI OKUMANIZI ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM......SAKİN KAFAYLA OKUYUNCA EMİNİN FARKLI DİYARLAR GİDECEKSİNİZ.................PİŞMAN OLACAĞINIZI ZANNETMİYOURM
  • anlamlı ve çoşkulu bir yaşam için DOĞAN CÜCELOĞLU savaşçı okunmalı
  • derin devlet - tanımlanamayan güç
    "mahir kaynak/ömer lütfü mete"
  • ŞU ÇILGIN TÜRKLER.

ASKERDE İKEN OKUMA FIRSATI BULAMAMIŞTIM.( KUTUPHANE GOREVLISIYDIMDE )ŞİMDİ OKUYORUM.
    ASKERDE IKEN OKUSAYDIM SANIRIM DAHADA ETKILNIRDIM.
    SÜPERRR.
  •  KİTAP TAVSİYELERİ [ ANA KONU ]

İHANET NOKTASI - DAN BROWN
    Tek nefeste okuyup bitirdiğim macera kitabı. Okurken kendimi iyice kaptırdım.
    Macera sevenlere tavsiye ederim fakat kitabın sonu biraz kötü olmuş.
    Okumaya değer kesinlikle..
  • osman aysunun kitaplarını okuyan var mı acaba fena kitaplara benzemiyo.ben okumadım ama iyi ise okuyacam
  • "Bir Gazetecinin Aykırı Anıları" adlı kitabı okudum, öneriyorum. Orta yaş kuşağı gazetecilerden Erol KARAER (Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı) Ordu ya ve hayata dair anılarını kaleme almış çok da güzel olmuş.
    İsteyenler için e-posta adresi ni veriyorum kendisi ile iletişime geçerlerse kitabına ulaşılabilir.
    erolkaraer@e-kolay.net
  • bu siteye yeni üye üye oldum. kitap okumayı cok seviyorum ve bu siteyi açan arjkadasa binlerce tesekkur ediyorum.okudugum mesajlara gore tarihsel romanları seven arkadaslar var. ben de son zamanlarda Namık Kemalin CEZMİ adlı romanını okudum gercekten cok guzeldi. umarım sizlerde begenirsiniz. saglıcakla kalın
  • Kucuk Seyler - Ustun Dokmen harika bir kitap su an okuyorum muhakkak okunmali, pratik hayatta kulanilacak cok fazla bilgi iceriyor.
  • kukla-ahmet ümit

edit: onu saten buraya geldiiim ilk gün tavsiye etmişim

patasana o saman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonRose -- 22 Ocak 2006 9:42:37 >
  • korku ve polisiye kitaplarını sefiosanaıs Jean Christophe Granger çok güsel ösellikle Kısıl Nehirler, Kurtlar İmparatorluğu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ramazan EREN

ŞU ÇILGIN TÜRKLER.

ASKERDE İKEN OKUMA FIRSATI BULAMAMIŞTIM.( KUTUPHANE GOREVLISIYDIMDE )ŞİMDİ OKUYORUM.
    ASKERDE IKEN OKUSAYDIM SANIRIM DAHADA ETKILNIRDIM.
    SÜPERRR.

+1 Herkesin okuması gerektiği bir kitap
  • arkadaslar bnde SU CILGIN TURKLERI siddetle tavisye ediorum. Okumayan okusun mutlaka.
  • Turgut Özakmanın Şu Çılgın Türkler dışında 19 Mayıs 1999 Atattürk Yeniden Samsun'da diye bi kitabı var iki cilt başladım güsel tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.