kurtlar imparatorluğu Jean-Chritophe Grance bu kitabı okuyanların yorumlarını bekliyorum
bay pipo okurmusunuz okumadıysanız tavsıyem okuyun
on günün günlüğü adlı kitabı okuyun ve daha önce okuduğunuz bütün kitapları unutun
hayatımda para verip aldığım ilk kitap.aslında bu tür kitapları okumazdım. kitap 'başarıyı arayanlar' için yazılmış. ama ben alırken 'benim gibi düşünerek' yazılımış bir kitap olduğunu sanmıştım. evet biraz benim gibi düşünmüş. herşey seninle başlar---2,5 ytl bu arada düşünmeye yönelik kitap tavsiyesi de alabilirim.saolun
Küreselleşme ve Milli Hayat Nevzat KÖSEOĞLU
Çağlayanlar Ahmed Hikmet MÜFTÜOĞLU
Asa-yı Musa(Musa' nın Asası) Bediüzzaman Said Nursi'nin bilimle uğraşanlara inancı sindirtebilecek yetkinlikte eseri.Tavsiye ediyorum.
Boşanan Adam - Haldun Aydıngün güzel ve eğlenceli bir hayat hikayesi.
JEAN CHRİSTOPHE GRANGE ın tüm kitaplarını tavsiye ederim polisiye gerilim için.
halil cibran-ermiş montaigne-denemeler irvin yalom-nietche agladiginda dostoyevski-suc ve ceza
Arkadaslar size tavsiye edebilecegim en iyi kitaplardan biri Jostein Gaarder in Sofi'nin Dunyası.eger felsefenin tarihi hakkında bi merakınız varsa mutlaka okuyun...
askeri darbeler hakkında bilgi sahibi olmak isyteyenler için İhtilalci Subaylar 1-2-3 Ersal YAVİ olaya askerlerin kendi içinden bakılmış hem sıkmadan anlatıyor hem de idealist insanlara sınır olmadığını gösteriyor bence Türk gençliğinin biraz daha idealist ve taşın altına eline sokan gençler olması lazım
kısa hikayeler seviyorsanız aziz nesinin kitaplarını öneririm
yuzuklerin efendisiyle ilgilenenler için 1_hobbit 2_yuzuklerin efendisi yuzuk kardesliği 3_yuzuklerin efendisi iki kule 4_yuzuklerin efendisi kralın donusu 5_silmarıllıon hepsi JRR tolkıen'in kitabıdır
Orkun Uçar-asi-altınkitaplar Koca Yusuf-Halil Delice-Babialı kültür yayıncılık
Okuduğunuz kitapta kendinizi bulmak istiyorsanız tavsiye ediyorum... Bizi anlatan, irdeleyen, iyi bir gözlem sonucu ortaya çıkmış güzel bir yapıt... Ben okudum ve bir tane de arkadaşıma hediye ettim...
Yılgın Türkler Bülent Akyürek ART BASIN YAYIN
bu gece okuyup bitirdim; Git kendini çok sevdirmeden Tuna kiremitçinin kitabı gayet hoş gayet güzel.
jostein gaarder'in iskambil kağıtlarının esrarı ve sofie'nin dünyası kitablarını şiddetle tavsiye ederm.Ayrıca brick lane ve arıların gizli yaşamı da en az onlar kadar güseldi...
reşat nuri güntekin - çalıkuşu
Irwin Yalom-Nietzsche ağladığında Divan Bugünü yaşama arzusu
Trevanian-Shibumi
Alain de botton-Felsefenin tarihi, Romantik hareket
Selçuk Altun-Bir sen yakınsın uzakta kalınca, Yalnızlık gittiğin yoldan gelir. Ku(r)şun lezzeti
quote:
Orjinalden alıntı: NURCUM
Irwin Yalom-Nietzsche ağladığında Divan Bugünü yaşama arzusu
Trevanian-Shibumi
Alain de botton-Felsefenin tarihi, Romantik hareket
Selçuk Altun-Bir sen yakınsın uzakta kalınca, Yalnızlık gittiğin yoldan gelir. Ku(r)şun lezzeti
Bazılarını okuma imkanı buldum. Yerinde ve okunası tavsiyeler...