Şimdi Ara

KİTAP TAVSİYELERİ [ ANA KONU ] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.768
Cevap
45
Favori
276.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayşe Kulin-Nefes nefese herkese tavsiye ederim çok gzl
  • türkçe e-kitap indirebilcemiz site bilen varmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: okan23

harry potter

Aslında güldüğüme bakma, okudum hepsini
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARBE

türkçe e-kitap indirebilcemiz site bilen varmi?

http://www.kitap.perisi.com/
    http://www.pdaturk.com/ ===> Bunu özellikle tavsiye ediyorum. Arşiv güzel.
  • Fikret Başkaya - Paradigmanın İflası

Bu kitap uğruna F.Başkaya 20 ay hapis yatmıştır. hala da davalarla boğuşmaktadır. BU KİTABI İLGİLİ İLGİSİZ HERKESE ÇOK ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM. Ülkemizin tarihi -bilinen tarihi- ile ilgili gerçekler, çarpıtmalar, yanılsamalar hakkında farklı bir fikir sahibi olmanın kestirme bir yolu. CHP'nin ve Mustafa Kemal'in cumhuriyet döneminde yaptıklarına çok ağır eleştiriler mevcut. Ki dogmatik bünyeler kaldıramaz, kabullenemez, yasaklayan zihniyetin yanında olur.
    Özgür Üniversite Vakfı-Türkiye Ortadoğu Vakfı Forumu'ndan yayımlanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geldiler -- 19 Ocak 2005, 4:25:28 >
  • Ben kitap konusunda e-book olayina karsiyim, bari en azindan kitabi kitaptan okuyalim dimi :) herseyi bilgisayardan yapiyoruz. Gozlerimize yazik.
    Kitap konusunda gelincedee, kendim $ahsem roman veya bilimkurgu okuyamiyorum. Davinci`nin sifresini aldim daha 1 sayfasini okuyabilidim. nedense gercek olmayan seyler hakkinda yazilanlari okumayi zaman kaybi olarak goruyorum. gercekten de cok kiymetli zamanim var ve bunu en iyi sekilde degerlendirmekten yanayin. Ama Dijital Kale`ye biraz bakmistim ve fena degildi. Tavsiye edebileceklerim,

Uchello`nun Ku$lari - Memet Baydur
    Oteller Kitabi - Ferhan $ensoy
    Sahip olmak yada olmak - Erich Fromm
    Cezaevinden Memet Fuat`a mektuplar - Nazim Hikmet
  • Kar Kurdu - Glenn Meade (okunması gereken bir kitap)

Leyleklerin Uçuşu - Jean Christophe Grange

Brandenburg - Glenn Meade
  • Küçük Şeyler..................Prof.Dr.Üstün Dökmen

İnsan ilişkilerini,iletişim hatalarını vs. anlatan bir kitap....Tavsiye ederim!
  • HERKES KİTAP TAVSİYE EDİYOR AMA ÇOĞUNDA KONU BİLE YAZILMAMIŞ.. KİTAP TAVSİYESİNDEKİ AMAÇ KİTAP HAKKINDA BİLGİ VE YORUM ELDE EDTMEK BÖYLECE DOĞRU TERCİHLERİN YAPILMASIDIR.AMA ÖYLESİNE KİTAP İSİMLERİ DOLDURULMUŞ.

BEN KİTAP TAVSİYESİ YERİNE FORUMLA İLGİLİ BİR TAVSİYEDE BULUNACAĞIM.BELLİ BAŞLI GÜZEL KONULARA AYRI TOPİCLER AÇILSIN VE KONULARLA İLGİLİ KİTAP OKUYAN ARKADAŞLAR TECRÜBELERİNİ HERKESLE PAYLAŞŞSIN.DAHA FAYDALI OLACAKTIR.
  • kemik torbası
  • ben kitap olayini mecburen pcden okuyorum zirt pirt oyun oynamaktansa, sohbet yapmaktansa biraz okuyorum ara veriyorum yorulunca gozlerim. Bu arada Xenon tesekkur ederim tavsiyerin cok iyi ama pdaturk uyelik istiyo guzelde kitaplar var ama henuz uyeligimi aktif etcek mail gelmedi. Sizlerden Ricam elinde E-KITAP olan arkadaslar varsa darbedarbe@gmail adresine gonderirse memnun olurum.Tercih ettigim Konulara gelince TARIH, Roman, Bilim kurguvs...(guzel olan ne varsa) Nette cok aradim yok...
    EYWALLAH....
  • Fantastik edebiyetla ilgilenen ve ejderhamızrağı (dragonlance) okumayan yoktur herhalde.
  • ÇATI = WC.ANDREWS Bu kitabı okumayı seven sevmeyen herkes mutlaka okumalı diyorum. (Serisi de dahil)
    TEPKİ = STEPHEN KING Yazarın ismi yetiyordur herhalde...
  • Albay YAVUZ kardeş...
    Nerdensin kardeş izmir mi???Eğer izmirliysen şu Gelibolu kitabını alayım senden???
    Benim tavsiye edeceğim kitplar ise....
    Bay pipo dönemim Cumhurbaşkanı (Turgut Özal) dönemini ve ö dönem devletini anlatan kaliteli bi kitap...
    Pamukoğlunun "unutulanlar dışında herşey ve Ey vatan" Güneydoğudaki pkk felakati
    Soner Yalçın"Efendi" pek tavsiye etmem yazar siyasi görüşünü kitaba çok empoze etmiş ama okunmayacak kadar da kötü değil....
    Saygı Öztürk" Madalyalı mahkum" korkut eken hayatı harika okumamak bi kayıp
    İş yönetimimkitaplarıyla ilgilenen arkadaşlarıma
    Seth GOdinden "Mor inek (kişisel gelişim yani bi firma sahibi değilseniz bunu tavsiye ederim) ve Mor İneğin akıllısı "
    Da vinci şifresi, Dijital Kale(*****)
    Aynı zamanda Hakan yamanın kişisel gelişim kitaplarıda mizahi içerikli okumak eğlenceli oluyo...
    Bide yazarı hatırlayamadım ama "Bu işte bir yalnızlık var" bunuda okuyun ilginç bi yazı tarzı...
    Şimdilik bunlar...
    Böyle güsel bi topik için sağolun hatta okuduğumuz kitapları aynı ilde olan arkadaşalr birbirimizle paylaşırsak herhalde bu topik ulaşabileceği max. faydaya ulaşır...
  • Glenn Meade ; Kar Kurdu (Soğuk savaş yıllarında geçen enfes bi roman)
    Michael Crichton ; The Terminal Man (Türkçeye çevrildi mi veya ne diye çevrildi bilemiyorum)(bilim kurgu meraklıları için)
    Bentley Little ; The House (bu da aynı şekilde)(korku-gerilim severler bulsun mutlaka..)
    Yazarını hatırlamıyorum ama TÜBİTAK yayınlarının ; Dünyayı Değiştiren Beş Denklem (bilim ve teknolojiyle birazcık ilgileniyorsanız ve lisede & üniversitede gördüğünüz denklemlerin (Bernoulli , Newton vs) nasıl çıktığını merak ediyorsanız , kaçırmayın..Merak etmeyin ders kitabı gibi sıkmıyo..bilakis tam bir roman..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exposure -- 26 Ocak 2005, 14:52:40 >
  • Bi de şey vardı , dün unutmuşum ;
    Isaac Asimov'un ; Karadul Hikayeleri (içinde birçok kısa sayılabilecek öykü / (uzun sayılabilecek beyin fırtınası) var..Mutlaka okunmalı...
  • Arkadaşlar 1982 nobel edebiyat ödüllü gabriel garcia marquez in YÜZYILLIK YALNIZLIK kitabını ve
    yurt yayınlarından ALAMUT kitaplarını okumanızı şiddetle öneririm
    hoşçakalın...
  • şu an okuduğum
    tübitak yayınlarından tufek mikrob ve çelik,bilim iş başında ve kralın yeni usu bilgisayar
    3 üde güzel kitaplar bi solukta okunuyor tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: blake

yahu gorge orwell yazmayı unutmuşum 1984 ve hayvanlar çiftliği ikiside müthiş kitaplar ....

bence bunları okumayan okudum saymasın kendini!
  • bestseller olduğunda herkes herkes okuyo diye okuyordu
    o yüzden okumamıştım
    ama geçen gün okudum hayran oldum Da Vinci Şifresi
    Dan Brown
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.