kafka nietsche he nihilast hep bunları mı okyon başka bişey okumuyon mu
Bence Stephen King'in Kara Kule (Dark Towr) serisi okunmalıdır. Türk yazarlardan ise İbrahim Refik'in her kitabı muhteşem bence....
çanakkale mahşeri nasıl?
sakkara nın kumları,taş meclisini, leyleklerin uçusunu ve özellikle kızıl nehirler
richard brautigan-yani rüzgar herşeyi alıp götürmeyecek mutlaka okuyun
kafkayıda arkadaslar önermiş gerçekten inanılmaz bir insan değişim dönüşüm iyi kitaplar
tabii yüzüklerin efendisi ve klasik baba kitabıda ayrı klasiklerden
KİTAP ADI: PİRAYE YAZAR : CANAN TAN KONU : BİR KIZIN ÜNİV. YILLARINDAN SONRA HAYATA ATILIMI AŞKLARI SAVAŞLARI AİLESİ EVLİLİĞİ VE HÜZÜNLÜ BİR SONU GERÇEKTEN GÜZEL KİTAP OKUMAYI PEK SEVMEM VE İLK KEZ BİTİRDİĞİM KİTAPTIR.
2 . BİR KİTAP DAHA ÖNEREBİLİRİM
POSTA GAZETESİ KÖŞE YAZARI HALİM BAHADIR'IN TÜM KİTAP SERİSİ VE EN ÖNEMLİSİ ''EY AŞK SENİ HİÇ ALDATMADIM ''
arkadaslar The Human code ne zaman gelecek bilen war mı? PM den msj atarsa bılen cok mınnettar kalırım....
ben de sizlere METAL FIRTINA (ABD TÜRKİYE Savaşı) isimli kitabı tasiye ediyorum .
Ya Sev Ya Sevr Hulki Cevizoğlu Geçmişte olanları ne kadar çabuk unuttuğumuzun bir belgesi! Herkese tavsiye ederim.
O Bir Dünya Klasigi
Efet gerçekten dünya klasigi Goethe Faust arkadaslar okumayaniz varsa siddetle tavsiye ederim
--------------FAUST-------------
Bye Bye Türkçe - OKTAY SİNANOĞLU Hedef Türkiye - OKTAY SİNANOĞLU Büyük Uyanış - OKTAY SİNANOĞLU Ne Yapmalı ? - OKTAY SİNANOĞLU
Bu seriyi eğer Türkiye'de yaşıyorsak okumalıyız ki neler oluyor biraz bilgimiz olsun.
Savaşçı - DOĞAN CÜCELOĞLU İletişim Donanımları - DOĞAN CÜCELOĞLU İnsan İnsana - DOĞAN CÜCELOĞLU Küçük Şeyler - ÜSTÜN DÖKMEN
Bunları da psikolojimizi geliştirmek, çevremizde olanları daha iyi algılayabilmek, insanlarla daha etkili bir iletişim sağlayabilmek için okuyabiliriz.
Bay Pipo - SONER YALÇIN Efendi - SONER YALÇIN
Henüz bitiremedim ama Türkiye'nin siyasi,askeri,vb geçmişinde bilinmeyenleri merak edenler için tavsiye.
Metin Aydoğan'ın * Yeni Dünya Düzeni, Kemalizm ve Türkiye * Bitmeyen Oyun
Bu iki kitabı okuduktan sonra dünyayı başka bir gözle takip etmeye başladım. Kapitalist güçlerin ülkemiz gibi gelişmemiş ülkeleri nasıl planlı ve acımasız bir şekilde sömürdüklerini anladım.
AB üyeliği, ABD müttefikliği rüyalarından uyanmak isteyenler okumalı.
UYARI: Uyandıktan sonra keşke okumasaydım da bu kadar üzülmeseydim,sinirlenmeseydim diyebilirsiniz.
bence balzac tan vadideki zambak,dostoyevski den suç ve ceza
valla moda diye okumadim ama dan brown un "melekler ve seytanlar"ini siddetle tavsiye ederim
her turk gencinin okuması gereken iki kitap tavsiye edecegim.ikiside OKTAY SİNANOGLU'NDAN 1_HEDEF TURKİYE 2_BYE BYE TURKÇE herkes okusun.okudugunuzda sinanogluna hayran olmamak eldedegil.
vahşetin çağrısı jack london kitabı okurken dalıp gidiyosunuz