Şimdi Ara

Kitap Tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar universiteyi bu yıl kazandım kütüphaneden kitap almak istiyorum fakat istediğim tarzda kitapları nasıl bulacağımı bilmiyorum. Hoşlandığım tarzlar ise kitap akıcı olsun sıkmasın yeter.Xami bilim kurgu ya da fantastik falan farketmez. Ayrıca eski devletler ve tarih ile ilgili de olursa da çok güzel olur. (Osmanlı zamanı ya da daha eski) Bana bu tarzlarda önerebileceğiniz yazar veya kitap varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: buda.pest

Arkadaslar universiteyi bu yıl kazandım kütüphaneden kitap almak istiyorum fakat istediğim tarzda kitapları nasıl bulacağımı bilmiyorum. Hoşlandığım tarzlar ise kitap akıcı olsun sıkmasın yeter.Xami bilim kurgu ya da fantastik falan farketmez. Ayrıca eski devletler ve tarih ile ilgili de olursa da çok güzel olur. (Osmanlı zamanı ya da daha eski) Bana bu tarzlarda önerebileceğiniz yazar veya kitap varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Teşekkürler

Açlık oyunları
    KKG

Agatha Christie
    Otostopçunun galaksi rehberi

Harry Potter

Carl Sagan kozmos

G.Orwell kitapları(şiddetle öneririm)
  • quote:

Orijinalden alıntı: buda.pest

Arkadaslar universiteyi bu yıl kazandım kütüphaneden kitap almak istiyorum fakat istediğim tarzda kitapları nasıl bulacağımı bilmiyorum. Hoşlandığım tarzlar ise kitap akıcı olsun sıkmasın yeter.Xami bilim kurgu ya da fantastik falan farketmez. Ayrıca eski devletler ve tarih ile ilgili de olursa da çok güzel olur. (Osmanlı zamanı ya da daha eski) Bana bu tarzlarda önerebileceğiniz yazar veya kitap varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Teşekkürler

Semerkant- amin maalouf
    Baudolino- umberto eco ( ilk 100 sayfa sıkıcı gelebilir)
    Benim adım kırmızı- orhan pamuk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KKG,LOTR
    Ahmet Ümit-İstanbul Hatırası
    Agatha Christie-10 Küçük Zenci
    Stephen King-Yeşil Yol ve Hayvan Mezarlığı
    Paulo Coelho-Simyacı
    George Orwell-Hayvan Çiftliği hepsini tavsiye ederim gayet güzel kitaplardır gönül rahatlığıyla okuyabilirsiniz.
  • 100`lerce kitap arasından tek sitayişim monte kristo oku pişman olmazsın.
  • Hayvan çiftliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • (tıbbi-gerilim) Tess Gerritsen-Cerrah acayip sarıyor. Zaten bunu okuduktan sonra diğer kitaplarınıda okuma isteği doğar.

sherlock holmes

Tarihi kitap olarak yavuz bahadıroğlunun kitaplarını öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Kitap önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tarihi roman olarak Alamut: Fedailerin Kalesi - Vladimir Bartol güzel bir kurgusu var sıkılmadan okuyabilirsin. Ben tarzını pek behenmesemde amin malouf un afrikalı leo ve semerkant kitapları olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskenderce -- 23 Aralık 2012; 1:21:36 >
  • Dünyanın ilk günü-Beyazıt Akman ,İstanbul'un fethini,Fatih Sultan Mehmet'i,konu alan çok güzel bir roman.
  • Sakkara'nın Kumları Glenn Meade
  • Kilit - Sepetçioğlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Sakkara'nın Kumları Glenn Meade

Sende sanırım tüm Glean Meade kitapları vardı satmayı düşünür müsün ?

• Beyazıt Akman - Dünyanın İlk Günü
  • Arkadaşlar uzun zamandır bazı koşullardan dolayı dh ye giremiyordum o yüzden yazamadım. Zamanınızı ayırıp cevapladığınız için çok teşekkür ederim.
    Iyi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.