Şimdi Ara

Kitap Yardımına ihtiyacım var 📖

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, Ankara Üniversitesi Hukuk fakültesi 2.Sınıf Öğrencisiyim Hem çalışıp hemde okulumu tamamlamaya çalışıyorum malum olaylardan sonra okullar uzaktan eğitime geçti, kısmi zamanlı çalıştığım yer de kapanınca Ankara'da kaldım. Şu anda Malatya'ya gidemiyorum seferler de iptal edildi. Uzun zamandır bir kitap serisi almak istiyordum ama bir türlü nasip olmadı yaşanan olaylardan dolayı sıfırı tüketim. ( Yanlış anlaşılmasın kendi ayakları üzerinde duran biriyim, Kimseden maddi anlamda bir beklentim yok ).

Malatya'nın taşra kesiminden geldiğim için Üniversite zamanlarında diksiyonum yüzünden çok sıkıntılar çekiyorum, öz güveni eksik biri değilim ama defalarca
    Konuşmamla dalga geçildiği için bir süre sonra kendimi geliştirmek için çalışmalara başladım. Bu konuda bende kitap okumaya ve çeşitli çalışmalar yapmaya başladım. Kitapları kütüphanelerden temin ederek her gün 100 - 250 sayfa kitap okumaya başladım. Sesli ve sesiz olarak okuma planları yaptım. Okudukça fikir sahibi oldum, her kitabın okunamayacağını,Bazılarının bizi geliştirdiğini bazılarının ise sadece kağıt parçası olduğunu gördüm. Bazı kitapların yazarları beni büyüledi, Bazılarında onların yürüdüğü yolu kendi yolumla aynı gördüm, Okudukça bu dünyada yalnız olmadığımı
    sorunların sadece bana has değil, bugün yaşayanların ve geçmişte yaşayanlarında yaşadığını fark ettim, rahatladım. Kitaplara olan açlığım daha da arttı.

Şu anda Kitap hedeflerim için para kazanamıyorum, Ama içimdeki kendimi geliştirme arzusunu da durduramıyorum, Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Sıfır, ikinci el hiç fark etmez okunacak durumda olması yeterli aşağıdaki kitaplara ihtiyacım var. Set de olur, ayrı ayrı kitap da olur.

Bunlar için para biriktirmiştim durumlar kötüye gidip yurtlar kapanınca bir arkadaşımın evine geçtim. Kazandığım ve biriktirdiğim parayı şu anda kiraya ve faturalara veriyorum. Malatya'ya gidemiyorum, Ankara'da kaldığım bu zor günlerde kitap okuyarak kendimi geliştirerek bu süreçten çıkmak istiyorum.

Para biriktirip alamadığım set

Hasan Ali Yücel Klasikler Dizisi

Kitaplarını okumak istediğim Yazarlar

Bizim Yazarlardan
    Nazim Hikmet
    Ahmet Cemal
    Namık Kemal
    Cemal Süreya
    Sabahattin Ali
    Zülfü Livaneli

Yabancı Yazarlardan
    Dostoyevski
    Paulo Coelho
    Tolstoy
    Cengiz Aytmatov

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.