< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanunlu -- 12 Mart 2022; 22:10:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kitap yazıyorum, yazdığım kısmı yorumlar mısınız?
-
-
watpad 'a yaz,orda daha çok değerlendıren olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Wattpad’de belirli bir kitleye ulaşmak biraz şans gerektiriyor ama deneyeyim. Teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
burda hiçbir kitleye ulaşamazsın hocam. eskiden az biraz aktifti, şimdi baktığımda o eski kişiler de pek uğramaz olmuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Yazdığınız kısmı biraz inceledim. Anladığım kadarıyla psikolojik bir türde yazmaya çalışıyorsunuz. Eleştireye açık olduğunuzu belirttiğiniz için naçizane önerilerim olacaktır:
1. Kurguyu tamamladığınıza emin olduktan sonra hikayenizi yazmaya başlayınız.
2. Aynı kelime ve kelime gruplarını ard arda cümlelerin içinde kullanmayınız çünkü tekrarlar yazının akışını bozmaktadır. Örneğin paylaştığınız metinde geçen "ip" kelimesi gibi.
3. Kendinizden emin olunuz. Yazınıza başlarken kimsenin onayını almak zorunda değilsiniz. İlk harfinden son noktasına kadar meydana çıkacak olan eser sizindir. İyi yada kötü bir eser ortaya koymak yani onu bitirebilmek de bir başarıdır. Siz eseri ortaya koyduğunuzda, türünü, anlatımınızı...vs. beğenenler, beğenmeyenler, anlayanlar, anlamayanlar...vs. illaki olacaktır bu da oldukça doğal bir reaksiyondur. Sizi sevenler zamanla okuyucu kitlenizi oluşturacaktır. Yazım amacınızı bilemediğim için, tanınmak, para kazanmak, bilgi paylaşımı...vs. üslubunuz hakkında yorum yapmayı kendimce uygun bulmuyorum.
4. Her eserinizin sonunda biraz daha ustalaşmış olacaksınız. Eski eserlerinize bakınca "bunu ben mi yazdım. Vasatmış yada iyi değilmiş" gibi özeleştiriler yapmaya başlamanız doğru yolda olduğunuzun işaretidir.
5. Eseriniz her ne şekilde olursa olsun, Türkiye de kitaba ve okumaya değer verilmediğinden beklentilerinizi yüksek tutmamanızı tavsiye ederim. Hassas bir kişiliğiniz varsa sonradan üzülebilirsiniz de.
Çıktığınız bu zorlu yolculukta size başarılar diliyorum. iyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 5 Nisan 2022; 2:14:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eleştiriye açık olduğunuzu varsayarak yazıyorum
1-kendini tekrar eden kelimeler çok. "xxx" kelimesi 1 cümle sonra tekrar yer alınca güzel durmuyor
2-kitabın konusunundan bağımsız olarak 3 paragraf okudum karakter kendi kendine konusuyor ama bir yere varamıyor. yani bir olay yok ortada. Bu beni okumadan soğutan bir şey. Karakter odasından mı çıkacak? Mağaradan mı kaçacak? bir şeyler olmalı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X