Şimdi Ara

Kitaplar şuan alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
2.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam 45k civari gelicek gibi ea dan ilk 5k ya oynamak daha iyi sanki :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yazın çalışacaklarını al ağustos ayından sonra tüm yayınlar 2020 kitabı çıkaracak 2019 kitapları indirime girer git 2019 kitaplarını al 2019 ile 2020 arasında müfredat farkı yok yeni çıkaracakları kitapların da %50 den fazlası 2019 kitaplarıyla aynı olacak ki bu bazı yayınlarda %80 civarına çıkıyor parana yazık etme ağustos ayından sonra indirimli 2019 kitaplarını alırsın
  • lnx-x kullanıcısına yanıt
    Hocam sen karekök ayt matı kesinlikle düşün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 0 ellenmemiş bir sürü kitap var palmenin bu sene aldım uygun fiyata satarım izmirdeysen elden

• xms2k X kullanıcısına yanıt
    geçen sene çözdüm :(
  • Ben de 12 ye geçtim, birkaç soru bankası aldım ama konu çalışmak için kitap veya delta yayınları vb nin konu özet kitapları almadım sen almayı düşünüyor musun ya da kullanıyorsan tavsiyen var mı ? Yaz tatili için gereksiz masrafa girmeyip meb kitaplarından ve youtube dan çalışmak sonra soru bankalarından devam etmek yeterli olur mu acaba ?

• Naffy N kullanıcısına yanıt
    Sosyalden sadece deltanın özetleri vardı 1 kere baktım daha bakmadım. Kendi notların çok farklı oluyo sosyalde. Sonra soru çözerken tekrar not alıyorum konunun sonuna şuan işte 17-19 sosyal yapıyorum
    sıkıntı çıkmaz bunlarda. 345 tyt mat çok değişmesede alabilirsin. bugün aldım 2saat keyifle çözdüm. limit ygs çözüyodum sıkılıyordum çözemiyordum sebebi çıkarılan yerlerin olmasıymış (2015 basım)
    yayındenizi yerine 3d limit bilgisarmal türkçeyi öneririm. (güzel kitaplar türkçeyi sevmeyen ben bile zevkle çözüyorum.)
  • Zamanında depolamıştım bazı kitaplar hala bekliyor kitapları bitirip öyle almak daha mantıklı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Not almayı hiç sevmiyorum ya ne yazsam ne yazmasam defter mi kullansam a4 mü yazmak yerine okusam daha iyiydi falan iç çatışmalar oluyor biraz uğraşmak istemiyorum denemelerde coğrafyadan ve tarihten banko 2 şer boş oluyor felsefeyi dini yapıyorum genelde 15 net falan çıkıyor yıl içinde derste dinleyip not tutup denemelerle 2 3 net daha arttırırım bu yaz da biraz harita çalışsam iyi olur sınav bir yana genel kültür de edinirim
    seneye sosyalden detaylı sorular gelir mi acaba ? Tarihte 11.sınıfta inkılap tarihi yerine yine osmanlı gördük belki osmanlıdan ordu yapısı vb detaylı bir şeyler gelir diye düşünüyorum

• StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    345'i de çözdüm :( Evde tek başıma çalıştığım için çözdürecek pek kimsem yok o yüzden çözümlü kitaplara yoğunlaştım... Türkçede bilgi sarmal olabilir onu bi kontrol edeyim çok sağol yorumun için
  • Naffy N kullanıcısına yanıt
    Tarihten 1 tane ayrıntı gelirse gelir. Coğrafya orta seviye ki bu sene bence zordu. Felsefe,Din direkt bilgi sorusu 2 yıldır böyle
  • Hocam biz mantık ve modüler aritmetik görmedik mesela sorulamaz siz popülasyon ve komünite ekolojisi görmediniz sınavda yoktu ama biz gördük sorulacaktır herhalde ekim gibi falan açıklama gelir anca ama nedense tarihten osmanlı ağırlıklı bilgi soracaklarmış gibi hissediyorum bir de çalışırken soru defteri falan yapmış mıydın beğendiğin çözemediğin kaliteli soruları biriktirmek için, biraz vakit kaybı gibi görünüyor ama sınava yakın tekrar etmek çok faydalı olur diye düşünüyorum

• Sadece aldıktan hemen sonra çözmeye başlayacaklarını al. Stok yapma sene sonu elinde kalır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.