Şimdi Ara

Kitaplar şuan alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
2.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, 2020 YKS'ye hazırlanıyorum. Şuanda belirlediğim kitapları almam doğru olur mu çok şey değişir mi sizce ?

• Yazın çözeceklerinden başka alma. Ben ucuzdu, eski sistemden kalma kitaplar vardı diye falan baya almıştım. Cidden elde kalıyor. Birine verilmeyecek kadar, baya bakıp birine vereceğim işe yarayanları az da olsa. Gerisi geri dönüşüme gidecek. Senenin başından beri kaç kitap aldım... Asıl güzel yayınlar yavaş yavaş çıkmaya başlayacak, alacağın kitapları inceleyip alırsın.
  • Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    Şuanda başladım ama örneğin AYT'den ikişer kitap çözerek konuyu geçmek istiyorum elimde soru bankası yok. Ne zaman çıkar acaba yeni basımlar, çok fark olur mu ?
  • lnx-x kullanıcısına yanıt
    Fasiküller ile halledebilirsin işini bence. Mesela matematik için çap fasikülü çözebilirsin soru bankaları çözmeden önce. Bu süre zarfında yavaş yavaş çıkar sb'ları falan.
    Ayt fasiküller ile daha rahat hallediliyor bir de.
  • Dostum 2017 den 2018 e geçişte soru bankalarında köklü değişiklik oldu dolayısıyla yeni kitapları almak farz oldu. fakat artık böyle değil eski basım dediğin kitaplarda tamamen yeni nesil aslında böyle düşünün. Eskiden nasıl her basımda eski nesil sorulara 1-2 soru daha ekliyorlarsa şimdide 1-2 tane (1-2 derken misal) yeni nesil soru koyup tekrar piyasaya sürecekler kitaplar %90 aynı yani geçen seneyle o kadar fark yok. 2020 kitaplarına vereceğin parayla 2019 kitaplarından 2 tane alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xms2k -- 6 Temmuz 2019; 13:8:28 >
  • Ayt mat yayin denizi al geç hocam ben beğendim hemen onu bitirince (ki bu seneki sınavda soru tutturmuş) bakarsın tekrar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xms2k X kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum hocam. Alıcam bugün gelsin. Ekim sonuna kadar bitiririm zaten konu eksiğim yok direkt kitapları çözücem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı sizce ?
    7 ay önce açıldı
    bu konsol sizce alınır mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi soruyu tutturmuş ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OneThousandAli kullanıcısına yanıt
    Şu şey vardı ya hangi adımda hata yapılmıştır falan, kitap almak icin gittim baktim 2019 ayt mat sorusu direkt aldım ve güzel kitap yapamadigima hemen bakiyorum yani güzel

• Hocam hedefim yüksek, yayın denizi fiziğini vesaire çözdüm matematiğini hiç bilmiyorum. Ama istediğim kitapların çıkmasını takip etmek falan beni yorar. Çok değişim yoksa ki yok diyorlar alıcam bugün yarın kitapları
    Acilde denemedekileri koymus bazi sorulari kitaplarina onun disinda endemik te yenilemiş o nasıl fikrim yok ama yd ayt mat soru b ince zaten 2 haftada bitebilir ara vererek dizi izleyerek kısacası eğlenerek bile biter fizik icin nihat bilginin denemelerini oneriyorum ben bu sene cozdum 3y geldi ama seneye ea dusunuyorum basarilar

• Akıllılık ettim de ağustosta aldım kitaplarımı. Acil tyt kitabını 28 TL ye almıştım kışın baktığımda 50 lira olmuştu
    Not yeni basım

• 2018-19 kitaplarını ucuza bulabilirsiniz.Zaten bu sene pek bir değişim olmaz konularda falan.Aşırıya kaçmadan alınabilir bu dönemde.

• EA'ya geçiş çok radikal olmuş, fiziğin iyiyken falan. Çok teşekkürler nihat bilgin sb çözücem artık ekim gibi denemelere daha fazla yüklenince önerini kullanacağım inşallah sana da başarılar çok sağol önerilerin için
  • günesiselamlayan kullanıcısına yanıt
    Şuan 40 lira civarında kitaplar o yüzden bilemiyorum indirimli hali mi değil mi, 9-10 kitap alıcam listem hazır parayı bulunca bugün yarın sipariş edicem tez canlı birisiyim biraz :D
    Hocam benim aldığım zaman tam doların 7 olduğu zamanlardı. Bir anda çıktı kitaplar bence dolar çıkarsa toplu al çıkmazsa ihtiyacın kadar alırsın

pdfler işe yarar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LawLove kullanıcısına yanıt
    Alacaklarımı yazayım hocam siz de düşüncelerinizi söylerseniz hem nitelik hem de şimdi alınıp alınmaması açısından

Palme Yks Tyt Ayt Biyoloji Soru Kitabı A Yeni 2019

Palme Yks Tyt-Ayt Biyoloji Soru Kitabı (B)

Bilgi Sarmal TYT AYT Biyoloji Soru Bankası

Palme Yayınevi Yks Ayt Kimya Soru Kitabı 1

Aydın Yks Tyt Kimya Soru Bankası

Aydın Yks Ayt Kimya Soru Bankası

Acil Yayınları AYT Acil Matematik Soru Bankası

Bilgi Sarmal TYT AYT Geometri Soru Bankası

Yayın Denizi TYT TEK Serisi Video Çözümlü Türkçe Soru Bankası

İntegral Konu Anlatımlı Soru Bankası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lnx-x -- 6 Temmuz 2019; 17:7:30 >
    Fen dersleri hakkında pek bilgim yok.Diğerlerini alabilirsiniz.

• diyatlov kullanıcısına yanıt
    Denemeler çok pahalı olursa ki 5 denemeyi 20-30 liraya satıyorlar mecbur PDF yapıcam hocam ama kitabı öyle değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.