Şimdi Ara

Kitapları Nereden Alıyorsunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tercihim kitabevleri aslında, ama uygulama internetten
  • quote:

Orijinalden alıntı: yosiand

quote:

Orijinalden alıntı: aydem_12

nerden alıyorsun banada alırmısn korsan kitap parasını veririm

dostum ankaraysan kızılayda olgunlar var orda her türlü kitap bulunur olmadı hangi ilde olursan ol şehirler arası otobüs duraklarında satıyolar

İzmir'de korsan işi biraz sıkı (Ya da ben öyle biliyorum).

Ankara'ya gittim, bana Olgunlar'ı söylediler. Dedim gideyim bakayım.

Bizim burada korsan satıldığı zaman bile kitapçıya yanaşılır çaktırmadan halledilirdi, sanırsın ot alıyoruz

Böyle bir tribe girdim tabi orada da.

Bu sokak komple korsandır, hiç sıkıntı olmaz diye bağıra çağıra anlatınca satıcı Ankara'nın rahatlığına şaşırmadım değil.

Kalitesi de gayet iyiydi kitapların, beğendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: yosiand

quote:

Orijinalden alıntı: aydem_12

nerden alıyorsun banada alırmısn korsan kitap parasını veririm

dostum ankaraysan kızılayda olgunlar var orda her türlü kitap bulunur olmadı hangi ilde olursan ol şehirler arası otobüs duraklarında satıyolar

İzmir'de korsan işi biraz sıkı (Ya da ben öyle biliyorum).

Ankara'ya gittim, bana Olgunlar'ı söylediler. Dedim gideyim bakayım.

Bizim burada korsan satıldığı zaman bile kitapçıya yanaşılır çaktırmadan halledilirdi, sanırsın ot alıyoruz

Böyle bir tribe girdim tabi orada da.

Bu sokak komple korsandır, hiç sıkıntı olmaz diye bağıra çağıra anlatınca satıcı Ankara'nın rahatlığına şaşırmadım değil.

Kalitesi de gayet iyiydi kitapların, beğendim.

hocam ben lise son sınıf öğrencisiyim hani öğrenciyim bi gelirim yok ailemin verdiği parayı artırarakta bi kitaba 20 lira veremiyorum açıkçası ayrıca çokda okurum o yüzden oraya giderim 20 liraya 4 kitabımı alırım beni 1 ay götürür :) inş ilerde orjinalleri alarak hatamı telafi etmeyi düşünüyorm kitap kalitesine gelnce gerçekten korsana göre kalite iyi bencede

• D&R genellikle.
  • Daha çok d&r internet sitesinden alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.Ben kitapları eskiden satın alıyordum.(İnternet üzerinden değil.)Ama sonradan sık sık kitap alamayacağım için kütüphaneden almaya karar verdim.Maddi durumun aşırı iyi değilse ve kitap okumayı alışkanlık haline getirdiysen bence en iyisi kütüphane.İlk başta çoğu kitap yırtıktır,sayfası eksiktir vb. diye düşünüyordum ama bi baktım hepsi de tam ve gayet düzgün.Arkadaşlarımda oradan alıyor.Bence en iyisi.(Benim fikrim.)
  • 5-6 aydır Kidega'dan.

• Hangisi ucuz ve kampanya yapıyor ise oradan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Genel olarak idefix ve dr den alıyorum bazen bkm kitaptan aldığımda oluyor çok nadir kitap yurdu ve ilk nokta ama yakın zamanda çok yüklü miktarda kitap alımı yaptığım için uzun bir süre hepsini sileceğim

• Hepsiburadan ve idefix
  • Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Çok açıklayıcı olmuş hocam bu yorumun üzerine toprak atalım
  • kitapyurdu.com' da kargoya özen gösteriliyor. Çoğu kitabı ordan alırım ve şu ana kadar sıkıntı yaşamadım
  • Kiyapyurdu en çok kullandığım site malum en çok kampanya orada oluyor. Kampanya oldukça idefix, D&R, babil, eganba, inkılap, kidega, Amazon sitelerinden kitap siparişlerim oldu

• 2 . El nadirkitapdan aliyorum ejderha mızrağı 52 kitap aldim hepsi sifir gibi

• Çoğunluk internetten sipariş veriyor belli, maddi imkan kısıtlıysa kütüphanelerden de yararlanılabilir. Aslında şöyle kendi aramızda değiş-tokuşla kitap okuyabileceğimiz bi sistem olsa
  • kidega bkmkitap ve babil.com son 6aydır en sık kullandıklarım. kitapyurdu daha önce tüm kitaplarımı aldığım yerdi kargo sınırını 75 lira yaptıktan sonra uğramıyorum hiç

• Hepsiburada kullanıyorum 2 senedir. Farklı yayınevi seçme imkanı çok güzel. Daha iyi alternatif var mı acaba sıfır uygun fiyatlı ?

• rick dangerous kullanıcısına yanıt
    Kampanya yaparlarsa birçok yerde daha iyi fırsat olabiliyor
  • Kitapyurdundan alıyorum.Belli süre alışverince %5 ekstra indirim veriyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.