Şimdi Ara

Kitaplarım nasıl sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Selamlar. Kitaplar çok güzel ancak kitaplara bakınca aylar önce hevesle aldığım john katzenbach kitapları geldi aklıma. İki tane kitabını aldım bir kaç sayfa bile okuyamadan attım kenara. Sarmadı beni bilemiyorum. Satsan satılmaz atsan atılmaz işte duruyorlar öyle.

Hayırlı olsun. :)

Hocam psiko-analist beni de sarmamisti ama kitap tam bitti dedikten sonra tekrar basliyor. Sadece ilk 200 sayfayi hizli okuyun kkalani cok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıskandım :D Yürüyen Ölüleri almak istiyorum ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameOfThrones07

Kitaplarim ;

Kitaplarım nasıl sizce?

Harry Potter
    Yuzuklerim Efendisi
    Tolkien ( 6 Set ) yeni almistim..

Yürüyen Ölüler 3 ay önce aldım beğendim..
    Ondan sonra geçen ay Buz ve Ateşin Şarkısı ile Açlık Oyunlarını aldım , Buz ve Ateşin Şarkısını çok beğendim geri kalan kitaplarinida aldım , alırken metro 2033'u önermişti arkadaş onuda aldım 1 ay oldu..
    Perşembe gunude tolkienin kitaplarini ve harry potteri aldim..

Daha fazla cekmedim fotoğraf, geri yerlerine koydum cunku yıpranmaya basladilar..

Kitaplarin hepsini 550TL almisim..

EDIT: Kitaplari okuma sirama gore dizdim..Mavi ayrac olan kitabi okuyorum..Önceki 3 kitap bitmis olan kitap..

Zevklerimiz fazlasıyla uyuşuyor hocam. Metro 2033 hayatımda okuduğum en iyi roman diyebilirim.

Edit ; Metro 2033'ü bitirdikten sonra 2034 hakkında fazla bir beklentiye kapılmayın. 2033'ün tırnağı bile olamaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yigilante -- 3 Şubat 2014; 17:53:08 >

• inşallah bir haftaya kadarda benim kitaplarım gelecek.9 tane bir arkadaştan aldım dh'dan , 3 tane de kısmetse mesaj attım alıcam sayılır taht oyunları 3'lü set , 2 tanede istanbuldan bir arkadaş yollayacak şimdi düşündümde.14 kitap olmuş.yazarken bile sevindim.
  • Metro serisini ben de okudum, açıkcası para verip te almayın tanıdık birisinde varsa okuyun.
  • ''Hobbit okudum'' çok güzel
  • Kral Katili Güncesinide ekle hocam,
  • hayırlısı olsun bir çırpıda okuyuver
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameOfThrones07

Kitaplarim ;

*Behzat Ç.
    -Her temas iz bırakır.
    -Son hafriyat
    yeni ekledim, teyzemin hediyesi..
    *Sınava hazırlandığım için yaklaşık 2-3 hafta mola vermiştim, dünden itibaren başladım fakat pek vaktim olmuyor günde 2 saat anca okuyabiliyorum..
    *Buz ve ateşin şarkisini bitirdikten sonra kısa olan kitapları okuyacağım ..
    Behzat C. , Metro ve Açlık Oyunlarını..
    *Harry Potter in ilk kitabi ve son kitabi eksik onu tamamlamayı düşünüyorum..(Felsefe Taşı-Ölüm Yadigârı)
    *Kitapları ilk resimde okuma sirama gore dizdim..Mavi ayrac olan kitabi okuyorum..Önceki 3 kitap bitmis olan kitap..

Edit:Buz ve Atesin Sarkisinin yazari tarafindan kurgulanan; Vahsi Kartlar kitabinida ekledim.
    Umarım fayda gorursun hocam. Ben de Harry Potter serisine başlamak istiyorum. Film çekileli onca yıl olmuş bütün filmlerini yeni bitirdim. Kitapları nasıl goreceğiz.

• okumak için değil ama dekor olarak almaya değer, yanlış anlamayın kötü anlamda değil, cidden güzel duruyor.

edit : okudum çoğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byob -- 4 Şubat 2014; 18:21:18 >
  • Nedense bu tür kitaplara karşı bir ön yargım var sanırım çok popüler oldukları için ama okumayı isterim.Hayırlı olsun çok güzel duruyorlar
  • Behzat Ç. kitaplarinida aldim.

• GameOfThrones07 kullanıcısına yanıt
    Değirmenin suyu nerden akıyor hocam:)
  • Hediye hocam :-)

• GameOfThrones07 kullanıcısına yanıt
    Hediye kitap kabul edilir.
  • Gerçekten güzel kitaplar. Buz ve Ateş güzel duruyor. Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun,çok imrendim
  • Kralkatili güncesi ile Zaman Çarkı'nı eklemeni öneririm.Kitap okuyan insanları gördükçe mutlu oluyorum.
  • Rand al Thor kullanıcısına yanıt
    Hocam bi kismi hediye olsa bile cok fazla masraf ettim, bu kitaplari bitirince neden olmasin eklerim tabi..

• Hayırlı olsun iyi set olmuş

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.