Şimdi Ara

Kitaplarım nasıl sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Kitaplarım nasıl sizce?
     Kitaplarım nasıl sizce?
     Kitaplarım nasıl sizce?
     Kitaplarım nasıl sizce?
    *Behzat Ç.
    -Her temas iz bırakır.
    -Son hafriyat
    yeni ekledim, teyzemin hediyesi..
    *Sınava hazırlandığım için yaklaşık 2-3 hafta mola vermiştim, dünden itibaren başladım fakat pek vaktim olmuyor günde 2 saat anca okuyabiliyorum..
    *Buz ve ateşin şarkisini bitirdikten sonra kısa olan kitapları okuyacağım ..
    Behzat C. , Metro ve Açlık Oyunlarını..
    *Harry Potter in ilk kitabi ve son kitabi eksik onu tamamlamayı düşünüyorum..(Felsefe Taşı-Ölüm Yadigârı)
    *Kitapları ilk resimde okuma sirama gore dizdim..Mavi ayrac olan kitabi okuyorum..Önceki 3 kitap bitmis olan kitap..

Edit:Buz ve Atesin Sarkisinin yazari tarafindan kurgulanan; Vahsi Kartlar kitabinida ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameOfThrones07 -- 2 Nisan 2014; 6:53:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Buradaki tüm kitapların hepsini kaç günde okuyup bitirirsin, meraktan soruyorum.
  • Çoğu set olduğu için muhakkak arkadaş meraktan ardı arkasına okuyacak kitapları onun için pek uzun süreceğini sanmıyorum.
    Herkesin okuması gereken-fantastik olarak- kitaplardan bir araya getirilmiş gibi olmuş, çokta iyi olmuş
    Keyifli okumalar
  • gerçekten imrendim, maşallah diyeyim nazar değmesin keyifli okumalar
  • Benim gibi kitap alma hastaliginiz yoksa uzun bir sure kitap almazsiniz artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • al benden de o kadar.

evde henüz okunmayı bekleyen 100 den fazla kitap var.

şöyle bir yol izledim bende.

ocak ayında 7 kitap okudum şmidiye değin.
    hepsiciği de ince kitaplar.

böylece okunmuş olanlar fazlalaşacak ve okunmayı bekleyenler azalacak.

ha bu arada hala kitap alma işlemim devam ediyor.
  • Hobbit kitabını çok güzeldir tavsiye ederim. Sıkılmadan okunabilecek macera, fantastik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Dershane şart mı sizce
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tam istediğim kitaplar he ama şuan para yok salak gibi parayı çar çur edeciğime keşke kitap alsaydım.
  • Hocam yazin sonunu veya ortasini bulur cunku haftada 3 gun stajim ve LYS,YGS hazirlaniyorum mâlum soru felan cozmem gerekiyor..O yuzden haftada maximum 10 saat okuyabiliyorum..

@İrem-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameOfThrones07 -- 22 Ocak 2014; 12:45:39 >
  • Kampanyaları takip etsen en fazla 400-450 arası verirdin.Kampanya + forumdan yapılacak alımla bu fiyatı 350'ye kadar çekmek mümkün.Neyse hayırlı olsun iyi okumalar ayrıca alınan kitaplarla ilgili resim paylaşımı için ana konuhttp://forum.donanimhaber.com/m_61392058/tm.htm
  • Hüznü Şenlendiririm kullanıcısına yanıt
    Hocam ben şahıs tercih etmedim edicek olsaydim bussuru site vardı.. Kendim bizzat şirket tarafindan emin olarak aldim..

Onceden siparis vermiştim ve bir kac konum vardi onun devamı olarak actim..

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=86494014&p=1#86494014

Kampanya demişsin , hepsiburada.com , d&r , idefix.com

3 siteden aldim..

Bana bir hesaplama yapabilirmisin ? Bu sitelerden daha ucuza ( şahis degilde ) sirket tarafindan satilan.. Sanmıyorum 400 bulacağını. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameOfThrones07 -- 22 Ocak 2014; 18:05:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameOfThrones07

umarım fayda görürsün :)
  • Fotograf cok hoş olmuş. Ozellikle Lotr ve Asoiaf kitaplari yan yana olunca çok şık durmuş. Bende yer yok. Ust uste diziyorum mecbur. En iyisi kitapliga senin gibi yan yana dizeyim. :)

edit ; imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 23 Ocak 2014; 0:46:50 >
  • Çok güzel kitaplar. Bende taht oyunlarına başlamayı düşünüyorum bu aralar. Elimdekileri tüketmek 1 haftamı alır.

• Hayırlı olsun hocam bende kitapları çok severim. Ama ben genelde tarih falan okurum neyse kitapların çoğunu okudum güzel kitaplar güzel günlerde oku mu diyeyim ne diyeyim bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vorschlaghammer

Buradaki tüm kitapların hepsini kaç günde okuyup bitirirsin, meraktan soruyorum.

merhaba hocam, pm ile ulasamadim, siz yetkili bi abiye benziyorsunuz
    bana önce türk ardindan da dunya edebiyatindan en begendiniz eserlerin ufak bir listesini atabilir misiniz?
    simdiden tesekkurler.

• Hayırlı olsun.Çok güzel kitaplar

• Selamlar. Kitaplar çok güzel ancak kitaplara bakınca aylar önce hevesle aldığım john katzenbach kitapları geldi aklıma. İki tane kitabını aldım bir kaç sayfa bile okuyamadan attım kenara. Sarmadı beni bilemiyorum. Satsan satılmaz atsan atılmaz işte duruyorlar öyle.

Hayırlı olsun. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 26 Ocak 2014; 15:20:06 >
  • hayırlı olsun hocam imrendim valla, açlık oyunlarından başla bence
  • Metro 2033 aldim bende bekliyorum begenirsem 34 ude alicam bu sirada aclik oyunlarinda 2. Film hangi kitabin sonu?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.