Şimdi Ara

kitapseç.com güvenli mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
28.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu bayağı eski ama yeni araştıran arkadaşlara yardımcı olur. Kesinlikle kitap falan almayın, ha yollamıyorlar mı yolluyorlar ama kim bilir ne zaman. İlgi, alaka, müşteri memnuniyeti "0". Müşteri hizmetlerinde ki şahıslar saygısızlar yalancı durumuna düşürüyor sizi. Çalışma saatlerinden kendilerinin haberleri yok. Bir ürün alırsınız stokta var gözükür yok derler. Tekrar kargo parası almaya kalkarlar vs vs. Tek kelimeyle kitapsec.com berbatın ötesinde kesinlikle alışveriş yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rascal111 -- 24 Ağustos 2015; 10:57:30 >
  • Bana güzel geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ordan alıyorum şimdilik güzel bı sıkıntı olmadı
  • halil4242 H kullanıcısına yanıt
    Kitaplar geldi.daha dogrusu perşembe günü gelmişti fakat evde değildim o yüzden bugün aldım.4 kitap aldım biri2013 diğeri 2014 baskılı geldi.2015 yazıyordu.bir daha almam oradan kitap.

• Ben ucuzkitapal.com dan aldım sorun yaşamadım.

Eğer isterseniz kitapisler.com dan alabilirsiniz istediğiniz her şeyi güvenerek.Kitapcılarda buradan alıyorlar zaten.
  • kesinlikle güvenli değil 4 gündür ulaşmaya çalışıyorum nihayet ulaştım kendi kafalarına göre siparişi iptal ediyorlar mail attık diyolar ama öyle bi mail kesinlikle yok olmadığı gibi kendi maiillerinede bakmıyorlar. neden iptal ettiniz diyorum basımı olmadı diyolar böyle mantıksız bi cevap mı olur madem basımı yok neden sitenize koyuyorsunuz müşterilerinizi mağdur ediyosunuz diyorum kem küm ediyorlar sadece bende değil bir çok kişi aynı durumdan şikayetçi kesinlikle sorumluluk ve müşteri memnuniyeti olmayan bir site.
  • fiyatı diğerlerine göre biraz pahalı ama en iyisi kitapişler sorun çıkma ihtimali çok az
  • ucuzkitap sitesini önerenlerin hepsi az mesajlı bot hesaplara benziyor?!
  • Bütün kitaplarımı ALTERNATİF KİTAP sitesinden aldım. Hiçbir zaman sorun yaşatmadılar bana tavsiye ederim

• dogac-gs kullanıcısına yanıt
    Ben bot değilim ve öneriyorum. Erdoğan Kitaba ait bütün siteleri tavsiye ederim. Yukarıda söylediğim alternatif kitap ile ucuzkitap aynı şirkete ait

• Merhaba arkadaşlar ben bu mesajı yazmadan 33 gün önce alışveriş yaptım ürün elime gelmedi, defalarca aradım e-posta attım dönüş yapmadılar. Bir de üstüne üstüne hak iddia etmeyeyim diye sistemden siparişimi silmişler televizyonda çıkan reklamlara kesinlikle aldanmayın, eğer hata edip alış veriş yaptıysanız kart hesap özetinizi ve siteden gelen mailleri mutlaka saklayın, yazdıklarımı realite sınırları içerisinde görmeyenler varsawww.sikayetvar.com'a ve benzeri sitelere bir baksınlar. Bu sitenin hitap ettiği kesim belli ya kpss ye çalışıyor ya da başka hayati önem arz eden bir sınava, benim amacım ise zaten yeterince sınav baskısı altında ezilen kişilerin bir de bunlarla uğraşmak zorunda kalmasına naçizane engel olmak.Kısacası kitapsec denilen site hakkında uyarıda bulunmaya çalıştım. Saygılarımla herkese başarılar dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niketya_05 -- 14 Kasım 2015; 1:02:26 >

• ben aldım kitapsec ten hiç bir sıkıntı olmadı
  • Yıllardır kitapseç den kitap alıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım kargo para ve hizmet konusunda. Bir kişiye göre yargılamamak gerekiyor. O gün sıkıntı olmuası her zaman aynı şey olacağı anlamına gelmez. Bana göre piyasada ki en güvenilir sitelerden birisi.
  • arkadaşım bak şimdi tesadüfen konuya tekrar denk geldim. sinirlerim zıpladı. günlerim çok monoton geçiyor rahatlık battı. diyorsanız durmayın alın. şansınıza artık.
  • Sakın BU Sİteden Kitap Almayın Beni Dolandırdılar 20 Lira Havale Ücreti Yatırdım Yönetici Onayı bekliyor Diyor. Bunları Aradım Durumu Anlattım Gün içerisinde size dönüş saglanacaktır diyorlar yarın arıyorum gene aynı şekilde dediler ve hiç dönüş saglanmadı en son aradım bagırdım çagırdım kapattım siz siz olun hata yapmayın arkadaşlar almayın aldırtmayın.
  • Sakın kitapsec.com dan kitap filan almayın. 6 Şubat 2017 tarihinde kitap siparişi verdim. 5 gün geçti haber yok. 850 li numarayı aradım telesekreter takip nosuna göre "kitap temininde" diyor. Kitap stoklarında var görünüyordu. Kimbilir artık ne zaman gönderecekler. :(
  • Şu siteden kitap falan almayın. Nereden aldık arkadaş. Günlerden beri kargo takip numarası belli bile olmadı. Çağrı merkezini ne zaman arasan meşgul. Bekleyen müşteriler arasında 9-10 kişi oluyor sayı hiç azalmıyor. 70 lira verdim birde. Ama peşini bırakmayacağım.
  • kitapsec'te indirim vardı bi kitap almıştım 2 gün içinde geldi bi sorun da çıkmadı ama forumda okumuştum bi kaç kişi olumsuz yorum yapmıştı. işlerden almalısın bence de hem uygun hem de her şeyi bulabilirsin

• 2 gün önce sipariş verdim bakalım ne zamana gelicek
  • stokta olmayan kitabı aldırıyorlar sonra 5 günde temin edecez diye bekletiyorlar. ücretsiz kargoya güvenipte almayın ptt kargo hep sıkıntı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.