Şimdi Ara

kitapseç.com güvenli mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
28.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de aldım 3 gün içinde elime geçti ama bazı kişilerde sorun olmuş galiba. En güveniliri işler sanırım kafam rahat olsun diyorsan ordan bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olum manyakmısınız?Adam 5 yıl önce yazmış aga ünide keyif çatıyordur şimdi.Nerden buldunuz bu konuyu anlamadım
  • kesinlikle bulaşmayın 10 gün geçmesine rağmen 2 gün de kargo da denilen ürünlerden haber yok, 10 gündür sürekli arıyorum telefona kimse çıkmıyor, maillere otomatik yanıtlar geliyor, son çare faks çekeyim dedim faks numaraları da yalan o da çalışmıyor, aman uzak durun....
  • Uzak durun ağa bu siteden...
    Ürünü sipariş edeli 8 gün oldu ortada ne kargo var ne iptal seçeneği...
    Sözde siparişten en geç iki gün sonra teslim yazıyordu...
    Bu siteden herkes şikayetçi...
    Fiyatlarına aldanıp ürün almayın.
    Kitapsec.com pişmanlıktır.
  • Şuana kadar ucuzkitapal üzerinden 2000 tl üzerinde kitap aldım bir kere sıkıntı çekmedim. 2 günden kısa bir süre içerisinde elime ulaştı kitaplarım. Sonuna kadar tavsiye ederim.
  • Ucuzkitapal Dan alin kitaplari isinin ustalari bu adamlar işler felan hikaye

• Hocam işler iyi midir ben 2 gündür verdim siparişi daha tık yok

• Benim siparişi gönderdik diyorlar ortada hala kargo takibi felan yok 10 gün geçti.
    4 parça kitap vardı tedarik edilebilir şekilde şimdi 2 tanesini kafalarına göre tedarik edemedik diye iptal etmişler.
    Paramıda sözde iade etmişler ama ortada parada yok kitaplarda yok...
    KİTAPSEC.COM PİŞMANLIKTIRRRR....
  • Sakın sipariş vermeyin 10 gün oldu daha kargoya veremediler. Bir kere bulaştık. Arkadaş tedarik ettiğiniz kitabı kargoya verememeyi nasıl beceriyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.