Şimdi Ara

Kitapyayinlari.com Eksik Kitap Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kitap alan kesimin daha çok buradan olduğundan ve aldığım kitapların tyt-ayt kapsamında olmasından dolayı buraya yazıyorum. Arkadaşlar 30 Eylül'de verdiğim kitap siparişi ki üzerinde yazan 1-5 iş gününde kargolanacak elime 9 ekim gibi ulaştı. bu arada kargolanmadı diye destek talebi oluşturduktan sonra kargolandı. Normalde kargo işlemi 2.gün kargolandı diye mesaj gelmişti oysaki yalan tabi. Benim talebimden sonra kargolandı kitaplar. 9 Ekimde elime ulaşan kitaplarda eksikler vardı, destek talebi oluşturdum cevaplandı gelecek diye. Gelmeyince 1 hafta sonra bir talep daha oluşturdum cevap gelmedi, bundan 11 gün sonra bir talep daha oluşturdum yine cevap alamadım. Bundan sonra direk e posta attım. Bana dedikleri şey ünite bazlı güncelleme varmış, eksikleri takipteymiş vb,vb. 3 kere daha burdan yazdım 3.den sonra buradan da cevap vermeyi kestiler. Telefonlarına ulaşmakta ayrı sorun deneyebilirsiniz. Sonuç olarak gönderdiği eksik kitap ve kargolama işlemindeki yalan dolanlarıyla böyle bir site var. Şuan hiçbir yerden ulaşmak mümkün değil, cevap da alamıyorum. Sipariş yapacak arkadaşların bilgilerine, çevrenizi ve kendinizi bu siteden uzak tutun.

• Sizin durumunuza üzülmekle beraber, bu siteden haber ettiğiniz için de teşekkür ederim.

Bu arada yine yardımcı kitap alışverişi yapacaksanız kitapiste'yi öneririm, bir sıkıntım olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phosphorus kullanıcısına yanıt
    Hocam hediye gonderidkleri yargı lemma plan defterinden var mı sizde? Nasıl birşey

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Size de geçmiş olsun hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • enesskrgl E kullanıcısına yanıt
    Yok maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok büyük sorumsuzluk açıkcası. Kimseye önermiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.