Şimdi Ara

Kitapyurdu 20TL ve üzeri kargo ücretsiz(uzatıldı) + ilk 100 kitap 5TL(Yeni) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dan Brown alacaksanız Kayıp Sembol'ü o fiyata kaçırmayın derim. Öbür kitapların diğer sitelerdeki fiyatlarına bakıp öyle sipariş verin hocam.
  • Listemdeki kitaplarda D&R kampanyası daha avantajlı.
  • zamanlama harika.3-4 kitap almak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Listemdeki kitaplarda D&R kampanyası daha avantajlı.

Hocam listeniz D&R 5 ve 10tl kampanyasındaki kitaplardan mı oluşuyor?

@oerguvan
    Şimdiden iyi okumalar hocam, ben cuma günü sipariş vermiştim belki 13 ya da 14 nisanda yeni bir sipariş veririm belli olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4rkness

quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Listemdeki kitaplarda D&R kampanyası daha avantajlı.

Hocam listeniz D&R 5 ve 10tl kampanyasındaki kitaplardan mı oluşuyor?

@oerguvan
    Şimdiden iyi okumalar hocam, ben cuma günü sipariş vermiştim belki 13 ya da 14 nisanda yeni bir sipariş veririm belli olmaz

Evet, Maxime Chattam'ın okumadığım 2 kitabı, John Dickson Carr'ın 2 kitabı, John Hart'ın kitabı
  • d4rkness kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler hocam size de
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4rkness

Dan Brown alacaksanız Kayıp Sembol'ü o fiyata kaçırmayın derim. Öbür kitapların diğer sitelerdeki fiyatlarına bakıp öyle sipariş verin hocam.

ben yayınevine ait her kitap 9,90 sanmıştım sadece kayıp sembol öyleymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

5 lira kampanyası var dediler geldik:)17 tane kitap aldık.

10 lira kampanyası var dediler geldik:)8 tane de ordan aldık,aAllah'tan 15 lira BKM indirimi vardı da bir nebze rahatlattı.

Şimdi de 20 tL+ ücretsiz kargo çıktı başımıza şaka maka galiba 30 40 tl ye bir alışveriş daha yapıcam :)

aynı durumdayım sizle. Bu ne iş arkadaş steam den bahar kampanyası beklerken bizim kitapçılar coştu. şunu ayrı ayrı zamanlarda yapaydılar iyiydi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

5 lira kampanyası var dediler geldik:)17 tane kitap aldık.

10 lira kampanyası var dediler geldik:)8 tane de ordan aldık,aAllah'tan 15 lira BKM indirimi vardı da bir nebze rahatlattı.

Şimdi de 20 tL+ ücretsiz kargo çıktı başımıza şaka maka galiba 30 40 tl ye bir alışveriş daha yapıcam :)

aynı durumdayım sizle. Bu ne iş arkadaş steam den bahar kampanyası beklerken bizim kitapçılar coştu. şunu ayrı ayrı zamanlarda yapaydılar iyiydi ...

Aynen ya para da suyunu çekmeye başladı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tobizume -- 6 Nisan 2014; 23:06:20 >
  • Bu kampanyalardan hangi kitapları önerirsiniz ?
  • Hocam o değilde ben bayadır para harcıyorum işcepe de giremediğim için borç harç ne durumda hiçbir fikrim yok:)Bankamiteğe uğramam lazım bir ara:)

İdefix indirimini boşverip kitapyurdundan da 3 4 kitap alıcam ve kitap alma sezonunu kapatıcam,tabii bu adamlar boş durursa,durmadan kampanya yapmaya başladı herifler,sevineyim mi üzüleyim mi anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Bu kampanyalardan hangi kitapları önerirsiniz ?

Pek kapsamlı bir kampanya değil ama ilgileniyorsanız 9.90 tek fiyat kampanyasındaki Stephen King ve Dan Brown kitaplarına bakabilirsiniz. O yazarların dışında Rüzgarın Gölgesi-Carlos Ruiz, Örümcek-Michael Morley, Kirli Oyun-Sandra Brown bu kitaplara da bakabilirsiniz. Güzel olduğunu duyduğum ama daha okumadığım kitaplardır.
  • Kredi kartı olanağı var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ay sinir oldum şaka gibi.
    Sipariş vermemi mi beklemişler kampanya üstüne kampanya yapmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babacan1910

Kredi kartı olanağı var mı ?

Evet hocam, 3 gün önceki siparişimde kredi kartı kullandım bir sorun olmadı.

@İrem-
    Gerçekten kampanyaların zamanlaması çok kötü oldu. İdefix, okuoku ve ilknokta bir şeyler yapacak mı bekliyoruz. Bu ay güzel kampanya yapmamalarını umuyoruz.

edit: düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4rkness -- 7 Nisan 2014; 17:45:24 >
    Hocam İdefix bahar kampanyası yaptı zaten, şu an devam ediyor.

Şimdi okuoku'ya baktım onlarda nisan boyunca bahar kampanyası yapmış. Bu ay kampanya yapan yapana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logan34 -- 7 Nisan 2014; 17:53:18 >
  • Evet ya. Benim açımdan gerçekten üzücü oldu. Bir daha ki aya artık...
  • logan34 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam birkaç gün önce görmüştüm. Çekicilik anlamında kampanya yapmaz anlamında demiştim, D&R 5 ve 10tl kampanyası bu ay kitap almayı düşünmeyen bana bile kitap aldırdı. Kitapyurdu ilk 100 kitap 5tl kampanyasına Savcı kitabını koymuştu görür görmez aldım. Dün 20tl kargo kampanyası başlattılar, bu hafta 100 kitap 5tl kampanyasında güzel bir kitap görürsem bir sipariş daha verebilirim. Kısaca idefixin bahar kampanyası beni memnun etmedi diyebilirim
    Pardon hocam jeton şimdi düştü, kusura bakmayın. Ben ay başında İdefix'ten bi alışveriş yaptım. Sonrasın da siteler indirim yapmaya başladı. Sanırım herkese böyle oldu. Şimdi yine bi liste oluşturmaya çalışıyorum. Bir iki haftaya tekrar yüklü sipariş vereceğim sanırım.
  • Yok hocam ne kusuru ben kendimi tam olarak ifade edememişim, asıl siz kusura bakmayın
    Aynen hocam ben hariç herkes zamansız yakalanmış , 5tl kampanyasını görünce liste oluşturdum sipariş verecektim erteleye erteleye 10tl kampanyası başladı ikisini birden aradan çıkarmış oldum

@oerguvan
    Ben de teşekkür ederim hocam, sağolun.

@İrem-
    Aynen, futbolda söylendiği gibi önümüzdeki kampanyalara bakalım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.