Şimdi Ara

Kitapyurdu 20TL ve üzeri kargo ücretsiz(uzatıldı) + ilk 100 kitap 5TL(Yeni) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Baktım ama yine bulamadım
    Evet hocam arada bazıları iptal ediyor ya da ödeme yapmıyorlar tekrar listeye giriyor görünce almak lazım
    Havale ile ödeme yapmak için 1 hafta süremiz var, o süre zarfında ilk kitabı sipariş listemize eklesek ödemeyi bekletsek 2 3 tane 5tl ye kitap alabiliriz ama denemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4rkness

Savcıdan önceki gün Silo vardı, son 1 kitap vardı o yüzden alamamıştım. Ertesi gün Savcı'yı görür görmez sipariş verdim Bilinmeyen yabancı yazarlardan devam ederler hocam, Olasılıksız olsa hemen tükenir

siloyu da kacirdim harbiden. Olasiliksizda 10000 kitap olsa bile biter bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kitapyurdu candır
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aso2

quote:

quote:

quote:

Listemdeki kitaplarda D&R kampanyası daha avantajlı.

Hocam listeniz D&R 5 ve 10tl kampanyasındaki kitaplardan mı oluşuyor?

@oerguvan
    Şimdiden iyi okumalar hocam, ben cuma günü sipariş vermiştim belki 13 ya da 14 nisanda yeni bir sipariş veririm belli olmaz

Evet, Maxime Chattam'ın okumadığım 2 kitabı, John Dickson Carr'ın 2 kitabı, John Hart'ın kitabı

hocam John Hart'ın hangi kitabını önerirsin sayende yeni bir yazar keşfettim kitapyurdunda pek olumsuz yorum yok ama

Kızıl Nehir ve Dejavu kitaplarını okudum. Diğerini henüz okumadım. Dedektifçilikten ziyade yoğun entrikanın olduğu polisiyelerdir. Çevremde iki üç kişiye de okuttum çok beğendiler. Kızıl Nehir efsanedir. Dejavu'nun ilk sayfaları belki sıkıcı gelebilir ama sabretmek lazım. Okuduysanız Harlen Coben - Orman kitabındaki gibi entrika yoğunluğuna sahip.

Hocam, harlan coben-jeff abbont-simon becket gibi yazarların eserleri nasıkdır

Harlan Coben: Orman kitabını kime ödünç verdiysem hayran kaldı. Yazarla tanışma kitabım olan Kayıp romanını pek beğenmemiştim fakat bu romanın da dahil olduğu M. Bolitar serisini bu forumda beğenenler var.

Simon Beckett: David Hunter serisi meşhurdur, ilk kitabı okumuştum. Heyecanlıydı, ölüm sonrası vücuttaki çürümeden hareketle katili yakalama çalışıyor ( adli antropolojiydi yanlış anımsamıyorsam). Serinin diğer kitaplarını da yakın zamanda okumayı düşünüyorum. the right hand of evil , adlı üye bu iki yazar konusunda benden daha çok bilgili ve daha fazla eserini okudu, söylemeden geçmeyim.

Jeff Abbott: Son çıkan Adrenalin'i uçuk fiyatından dolayı henüz okumadım. Diğer 4 romanı da bence mükemmel. Derim ki: Alın bir Jeff Abbott romanı okuyun. Beğenirseniz diğerlerini de okuyun, beğenmezseniz hiç bulaşmayın. Buradan yazarın kendini tekrar ettiği anlaşılmasın. Her roman kendince özgün fakat yazarın aksiyon sunma ve okuyucudaki adrenalini hedef alma tarzı benzer üst düzeyde. Panik, Güven Bana, Kuşku ve Mahzen olarak kitaplarını kendimce sıralarım.

Teşekkürler,Merak ettim Kızıl nehir kitabını alıyım o zaman zaten Harlen Coben - Orman kitabını okumuştum güzel kitaptı ama diyogları ve tasvirleri çok basit gelmişti bana yani bir gazete okur gibi pek doyurmamıştı beni.
    Asla Vazgeçme ve Büyük Vuruş kitaplarıda var kütüphanemde daha okumadım Harlan Coben'in.Tabi hikayedeki bütünlük ve heyacanı elden bırakmıyordu yazar. Yazın deniz kenarında okunucak tatlı bir yazar bence

Ayrıca aklıma gelmişken MİCHAEL PALMER ve Tim Weaver(Özellikle Ölüm Patikası) kitaplarını öneririm.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Listemdeki kitaplarda D&R kampanyası daha avantajlı.

Hocam listeniz D&R 5 ve 10tl kampanyasındaki kitaplardan mı oluşuyor?

@oerguvan
    Şimdiden iyi okumalar hocam, ben cuma günü sipariş vermiştim belki 13 ya da 14 nisanda yeni bir sipariş veririm belli olmaz

Evet, Maxime Chattam'ın okumadığım 2 kitabı, John Dickson Carr'ın 2 kitabı, John Hart'ın kitabı

hocam John Hart'ın hangi kitabını önerirsin sayende yeni bir yazar keşfettim kitapyurdunda pek olumsuz yorum yok ama

Kızıl Nehir ve Dejavu kitaplarını okudum. Diğerini henüz okumadım. Dedektifçilikten ziyade yoğun entrikanın olduğu polisiyelerdir. Çevremde iki üç kişiye de okuttum çok beğendiler. Kızıl Nehir efsanedir. Dejavu'nun ilk sayfaları belki sıkıcı gelebilir ama sabretmek lazım. Okuduysanız Harlen Coben - Orman kitabındaki gibi entrika yoğunluğuna sahip.

Hocam, harlan coben-jeff abbont-simon becket gibi yazarların eserleri nasıkdır

Harlan Coben: Orman kitabını kime ödünç verdiysem hayran kaldı. Yazarla tanışma kitabım olan Kayıp romanını pek beğenmemiştim fakat bu romanın da dahil olduğu M. Bolitar serisini bu forumda beğenenler var.

Simon Beckett: David Hunter serisi meşhurdur, ilk kitabı okumuştum. Heyecanlıydı, ölüm sonrası vücuttaki çürümeden hareketle katili yakalama çalışıyor ( adli antropolojiydi yanlış anımsamıyorsam). Serinin diğer kitaplarını da yakın zamanda okumayı düşünüyorum. the right hand of evil , adlı üye bu iki yazar konusunda benden daha çok bilgili ve daha fazla eserini okudu, söylemeden geçmeyim.

Jeff Abbott: Son çıkan Adrenalin'i uçuk fiyatından dolayı henüz okumadım. Diğer 4 romanı da bence mükemmel. Derim ki: Alın bir Jeff Abbott romanı okuyun. Beğenirseniz diğerlerini de okuyun, beğenmezseniz hiç bulaşmayın. Buradan yazarın kendini tekrar ettiği anlaşılmasın. Her roman kendince özgün fakat yazarın aksiyon sunma ve okuyucudaki adrenalini hedef alma tarzı benzer üst düzeyde. Panik, Güven Bana, Kuşku ve Mahzen olarak kitaplarını kendimce sıralarım.

Teşekkürler,Merak ettim Kızıl nehir kitabını alıyım o zaman zaten Harlen Coben - Orman kitabını okumuştum güzel kitaptı ama diyogları ve tasvirleri çok basit gelmişti bana yani bir gazete okur gibi pek doyurmamıştı beni.
    Asla Vazgeçme ve Büyük Vuruş kitaplarıda var kütüphanemde daha okumadım Harlan Coben'in.Tabi hikayedeki bütünlük ve heyacanı elden bırakmıyordu yazar. Yazın deniz kenarında okunucak tatlı bir yazar bence

Ayrıca aklıma gelmişken MİCHAEL PALMER ve Tim Weaver(Özellikle Ölüm Patikası) kitaplarını öneririm.

Ben de Orman kitabını geçen haziran plajda okumuştum. Güzel gitmişti.

• e-kitap yok sanırım değil mi?
  • Yanlış zamanda kampanya yapmayı çok seviyorlar tam paramızı bitirdik kampanya geldi birde 21ine kadarmış ne olurdu ayın 6sına kadar olsa?
  • bu sitede kapıda ödeme seçeneği varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: luzerzz

bu sitede kapıda ödeme seçeneği varmı ?

Evet hocam,

''Bu seçenek 200 TL'ye kadar siparişler için geçerlidir. Ayrıca adınızı tam ve eksiksiz girmeli, Üyelik bilgilerinizde doğum tarihinizi girmiş olmalı ve Siparişin 1. aşamasında sizden istenen TC Kimlik numaranızı doğru olarak girmiş olmalısınız.''
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: luzerzz

bu sitede kapıda ödeme seçeneği varmı ?

Evet hocam,

''Bu seçenek 200 TL'ye kadar siparişler için geçerlidir. Ayrıca adınızı tam ve eksiksiz girmeli, Üyelik bilgilerinizde doğum tarihinizi girmiş olmalı ve Siparişin 1. aşamasında sizden istenen TC Kimlik numaranızı doğru olarak girmiş olmalısınız.''

gerçekten çok iyiymiş. internet hesabım olmadığı için bir keresinden dr den satın alacağım ürünlerin parasını banka havalesiyle göndermiştim.sıkıntı falan çıkmıştı ürünleri alana kadar göbeğim çatlamıştı. gayet iyi bir site ve diğerleriyle karşılaştırınca ucuz ayrıca biriken puanlama sistemiyle üründe alınabiliyor heralde tuttum bu siteyi artık siparişleri burdan yaparım :D

• Yeni kitap geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Yeni kitap geldi.

Geldi gelmesine de şöyle "Silo" gibi "Savcı" gibi 5 TL fırsatı yok ne zamandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Yeni kitap geldi.

Evet. Hala umitliyim ama her 12de ve sabah bakiyorum. Duzgun kitap olsa alacagim

• quote:

quote:

quote:

Yeni kitap geldi.

Evet. Hala umitliyim ama her 12de ve sabah bakiyorum. Duzgun kitap olsa alacagim

Birinden 4, diğerinden 10 tane kalmış, yarın sabah bitmiş olur, bakalım yeni kitaplar nasıl olacak.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni kitap geldi.

Birinden 4, diğerinden 10 tane kalmış, yarın sabah bitmiş olur, bakalım yeni kitaplar nasıl olacak.

Yine tirt malesef

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.