Şimdi Ara

Kitapyurdu.com Kampanya(Son 7 kitap)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni yazar zannetmiştim ama eski ve başarılı bir yazarmış galiba.
    Kitap ''2011 En İyi Fin Polisiye Roman Ödülü''nü almış ve 26 ülkede yayınlanmış.

Etiket fiyatı 16tl, indirimli olarak 10-12 tl arası satılıyor.

ŞİFACI’YA ÖVGÜLER

“Sade bir dille yazılmış, bir o kadar şaşırtmacalı ve beklenmedik bir anda yumruk kadar sert. Daha önce okuduklarınıza hiç benzemiyor.” The Sunday Telegraph (İngiltere)

“Tuomainen’in konuyla bütünleşmiş eşsiz üslubu önemli bir soruyla zihninizi kurcalıyor: Kanun ve düzen yerle bir olduğunda umut ışığını nerede arardınız?” Financial Times (İngiltere)

“Her sayfada kan kokusu almanıza neden olacak nefes kesici bir gerilim. Son sayfaya gelmeden gözlerinize uyku girmeyecek.” Turun Sanomat (Finlandiya)

“Kıyameti andıran bir zaman diliminde derine gömülü sırların birer birer ortaya çıktığı bu kitap, size her anını ürpertiyle hatırlayacağınız bir okuma deneyimi sunuyor. 2011 yılının en iyi cinayet romanı seçilse de şiirsel-politik bir kisveye bürünmüş bir psikolojik gerilim romanı.” Berlingske (Danimarka)

“Karanlık bir atmosfer ve hiç bitmeyen bir yağmurun hakim olduğu mükemmel bir gerilim romanı.”
    Le Courier de l'ouest (Fransa)

“İskandinav gerilim romanı okurlarına güzel haber! Toumainen En İyi Fin Polisiye Roman Ödülü aldı ve 26 ülkede yayınlandı. İyi bir romandan da bu beklenir.”
    Library Journal (Amerika)

“Diyaloglar, karakterler ve olay örgüsü öyle iyi işlenmiş ki bir kez okumaya başladınız mı soluğu son sayfada alacaksınız.” Neoluxor (Czech Republic)

“Antti Tuomainen cesaret isteyen bir konuyu zarif ve kusursuz bir üslupla işlemiş.” Kurier (Avusturya)

“Antti Toumainen büyüleyici ve dehşet dolu bir gerilimi dedektif hikayesi ile bütünleştirerek ortaya başarılı bir iş çıkarıyor.” Westdeutscher Zeitung (Almanya)

“Yılın en iyi on polisiye romanından biri” Crime Fiction Lover

Hediye Kitap Kampanyası:

Kitapyurdu.com Kampanya(Son 7 kitap)

Yaklaşık 1 1.5 aydır hediye kitap vermiyordu. 3 4 gün önce tekrardan hediye kitaplara başladı.

Edit: kalan kitap sayısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4rkness -- 21 Ocak 2014; 17:46:11 >

• Verdikleri kitaplar açıkçası pek bi' şeye benzemiyo.
  • Hediye kitapların çoğu eşantiyon gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Verdikleri kitaplar açıkçası pek bi' şeye benzemiyo.

• Doğru söze ne denirki ama Halka ve Kuantumla Yaşamanın Sırları idare eder, Beyaz Gardenya ise cep boy olmasaydı iyiydi.

@ikaya_219 @aso2 @Artizt
  • Son 18 kitap
  • o değil de şu puanlarla kitap alabilsek yada iskonto falan olsa çok güzel olur
  • Hocam arada 2000-3000 puan arası kitap ekleniyor ama puanı çok olduğu için ilgilenmiyorum. Bana göre en iyileri 600 puana ücretsiz kargo, 400 puanlık mini ayraçlar ve 1300 puanlık termos kupa, 80 puanlık set ayraçlarda koleksiyon için alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4rkness

Hocam arada 2000-3000 puan arası kitap ekleniyor ama puanı çok olduğu için ilgilenmiyorum. Bana göre en iyileri 600 puana ücretsiz kargo, 400 puanlık mini ayraçlar ve 1300 puanlık termos kupa, 80 puanlık set ayraçlarda koleksiyon için alınabilir

her kitap için puan olsa güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

Hocam arada 2000-3000 puan arası kitap ekleniyor ama puanı çok olduğu için ilgilenmiyorum. Bana göre en iyileri 600 puana ücretsiz kargo, 400 puanlık mini ayraçlar ve 1300 puanlık termos kupa, 80 puanlık set ayraçlarda koleksiyon için alınabilir

Her kitabın puanlı olması için alışverişte kazandığımız puanlar artmalı ve yorum sistemi ise sadece kitabı alanlar tarafından kullanılırsa olabilir hocam. Yoksa yorumların kontrolü gerçekten zor olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

Her kitabın puanlı olması için alışverişte kazandığımız puanlar artmalı ve yorum sistemi ise sadece kitabı alanlar tarafından kullanılırsa olabilir hocam. Yoksa yorumların kontrolü gerçekten zor olur.

sadece alanlar kullanmıyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Verdikleri kitaplar açıkçası pek bi' şeye benzemiyo.

Aynen , keşke biraz daha popüler kitap verselerdi
  • Malesef hocam, kitabı alan almayan herkes yorum yapabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.