Şimdi Ara

Kitapyurdu Kargo Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitapyurdu'nun anasayfasından duyurduğu kampanyaya göre;
    10TL üstü kitap alımında kargo 1 TL
    20Tl üstü kitap alımında kargo ücretsiz
    Ancak 26 liralık alışverişime 2 liradan fazla kargo eklendi sebebini bilen var mı?

• farklı bi kargo firmasını mı seçtin acaba
  • Yok hayır, en üstte Sürat Kargo vardı onu seçtim, sonra diğer firmaları da denedim hepsinde fiyat ekliyor hatta Aras Kargo 5 liraya yakın bir miktar ekledi.Rica etsem bir arkadaş deneyebilir mi sadece ben mi sorun yaşıyorum
  • Paketleme için farklı bir yöntem mi seçtiniz acaba? MNG ile geldi diye hatırlıyorum kendi siparişimde..
  • Mng kargoda herhangibir ücret alınmıyor diğerleride max 1 lira felandı 2 lira alındığını ilk defa sizden duydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mng seçerseniz ücret almıyacaktır
  • Dün akşam MNG'yi de seçtim onda da 3 lira 70 kuruş civarı ücret ekledi.Kitapların aciliyeti olduğu için gece Pttkitap'tan sipariş ettim, ancak onlar da oldukça sorun çıkartmışlar bazı arkadaşlara bakalım göreceğiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    trendyol ücretsiz kargo 15tl
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HBB47 kullanıcısına yanıt
    peki şikayet mesajı atttınızmı?Çünkü baya bir ilgililer bu mesajlara kısa sürede yanıt veriyorlar.
  • Kitap yurdunun fiyatları diğer sitelere göre nasıl acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

Kitap yurdunun fiyatları diğer sitelere göre nasıl acaba

Fiyatlar diğer sitelerle yaklaşık olarak aynı ama bazı ürünlerde daha pahalı,bazılarında ise daha ucuz.Alacağınız kitapları diğer sitelerle karşılaştırıp karar vermelisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joong

quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

Kitap yurdunun fiyatları diğer sitelere göre nasıl acaba

Fiyatlar diğer sitelerle yaklaşık olarak aynı ama bazı ürünlerde daha pahalı,bazılarında ise daha ucuz.Alacağınız kitapları diğer sitelerle karşılaştırıp karar vermelisiniz.

Peki kampanyanın süresi ne kadar

Teşekkürler

• lTUBORGl kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum.Siteye mail atarak ogrenebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi ile geldi daha yeni. Ücret ödemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drybeansandrice kullanıcısına yanıt
    hocam paketi açmadıysan fotoğraf atabilirmisin kitapyurdunun paketlemesini merak ettim :D
  • Gün içinde tekrar deneyin dediler akşam denediğimde de olmadı, PttKitap'tan sipariş ettim
  • Benim son bir ayki alışverişlerimden hiç kargo alınmadı
  • İlk 100 Kitap 5 TL kampanyası kapsamındaki iki kitabı sepete attım 33 lira istendi, 10 lira olması gerekiyordu kampanya hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rester

hocam paketi açmadıysan fotoğraf atabilirmisin kitapyurdunun paketlemesini merak ettim :D

paketlemesi gerçekten sağlam hocam eğer yakın zamanda alırsam koymaya calısırım hani yani kitaba bir zarar gelmesi imkansız bir de mis gibi kokuyor taptaze
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.