Şimdi Ara

Hepsipay Temmuz Fatura Ödeme Kampanyası %20 iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
31
Favori
16.474
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kampanya hangi tarihler arasında geçerlidir?
    8 Temmuz 2024 00.00 – 31 Temmuz 2024 23.59
    Kampanya koşulları nelerdir?
    8-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında Hepsipay Kart'ını fiziki veya online fatura ödemelerinde kullan, her harcamandan %20, toplam 200 TL Hepsipara kazan!
    Hepsiburada dışında yapacağın alışverişlerde kullanmak için hızlıca Hepsipay Kart'ını oluşturabilirsin. Hepsipay ana sayfasındaki Kart Oluştur butonuna tıkla. Kimlik bilgilerini gir, aydınlatma metnini onayla ve kartını oluştur.
    Kampanyadan kazanacağım ödül tutarı nedir?
    Bu kampanyada her fatura ödeme işleminden %20 Hepsipara kazanacaksın. Bir müşteri bu kampanyadan en fazla 200 TL Hepsipara kazanabilir.
    Kampanyadan nerelerde yararlanabilirim?
    Kampanyadan fiziki veya online fatura ödeme işlemlerinle yararlanabilirsin. Kampanyanın geçerli olduğu fatura noktaları: Telekomünikasyon, elektrik, su, doğalgaz ödemeleridir.
    Kampanya kazanımım ne zaman yansıyacak? Ne zamana kadar kazanımımdan faydalanabilirim?
    Hepsipara’larınız 15 Ağustos 2024’te saat 23.59’a kadar yüklenecektir. Kullanılmayan Hepsiparalar 29 Ağustos 2024 tarihinde geri alınacaktır. Premiuma özel sunulan %3 Hepsiparalar alışverişten 15 gün sonra Hepsipay hesabına yüklenir ve yüklendikten sonra 15 gün boyunca Hepsiburada'dan Hepsipay ile yapacağın harcamalarda kullanılabilir.
    Kampanyadan kazandığım ödülü nerede harcayabilirim?
    Hepsipara’larını Hepsiburada’da ve Hepsipay ile ödeme kabul eden online iş yerlerinde kullanabilirsin.
    Diğer Koşullar
    Bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kere yararlanabilir. Farklı kullanıcı adı, rumuz, kimlik ve iletişim bilgileri ile kampanyadan faydalanılmasına rağmen fatura adresi, ticari unvan, vergi numarası gibi mali unsurların ve başvuru sahibinin aynı olması durumunda Hepsiburada kazanılacak olan Hepsiparaları vermeden iptal etme hakkına sahiptir.
    Hepsipay, şirket politikalarının veya ilgili mevzuatın ihlal edildiği veya kampanya gibi uygulamaların veya kart sisteminin suistimal edildiği gibi hususları tespit etmesi halinde, kampanya katılımcısının hukuki ve/veya cezai sorumluluğu saklı kalmak kaydıyla, kampanya katılımcısının Hepsipay hesabını kapatabilir veya askıya alabilir, kampanya kazanımlarını iptal edebilir.
    Hepsipay kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

https://app.hb.biz/2QS9ziwv3JW6

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kişiye özel mi acaba, bendeki fırsatlar kısmında göremedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet bende de durum aynı görünmüyor bana da bildirim geldi ztn. Kişiye özel olduğunu düşünüyorum olsaydı yazarladı ama yine de hb bu daha önceki tavırlarından çok da şeyetmeyin yani.

• Hepsiburadaya sordum herkes için geçerli

• Turkcell uygulamadan telefon faturası sorun olmaz umarım. Paycell falan yazıyordu açıklama kısmında önceki ay.

• Hepsipay fırsatlar da gözükmeyen herkese geçerli ise iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turkcell tl yükleme geçerli mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bradenburg B kullanıcısına yanıt
    İşyeri no ve poslari farklı olması sebebiyle pek sanmam

• Tesekkurler.

• E devlet üzerinden ödemeleri sayarsa iyi.

• bradenburg B kullanıcısına yanıt

zaten yukletmez buyuk ıhtımalle

paycell gıbı goruyordur

• fatura noktaları diyor, igdaş sitesinden falan ödeme saymaz mı, illa komisyonlu ödeme merkezlerine mi gitmek gerek ?

• Vodafone fatura ödenmiyor ki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kampanyaya katıl demek gerekiyor mu ben bulamadım ?

Turkcell superbox'a 800 tl para ödüyorum kullanabilirsem iyi olurdu

• Bu %110 artan internet faturasını biraz hafifletir

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

online fatura ödeme işlemlerinle yararlanabilirsin demiş

ben ttnet sıte kullandım

• Tamam güzel kampanya ama online ödeme sayfası koy sitene uğraşmadan işlemimizi yapalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Comnet’te gecer mi?

• 366.gün kullanıcısına yanıt

ben de Vodafone ödeyecektim. neden ödeyemediniz?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.