Şimdi Ara

Hepsipay Temmuz Fatura Ödeme Kampanyası %20 iade (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
31
Favori
16.360
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kartı kabul etmiyor hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kampanya hesabımda gözükmüyor ama dün bildirim gelmişti. Şimdi İskinin sitesinden 1069 TL su faturası yatırdım. 25 TL premium dan geldi. İnşallah kampanyaya katılmışımdır. Bir faturayla kota dolmuş oldu zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 366.gün kullanıcısına yanıt

Peki hepsipay karta yüklediğiniz parayı geri alabildiniz mi? Ben de deneyeyim diyorum da olmazsa para hepsipayde kalmasın.

• asarcik A kullanıcısına yanıt
    Zaten 1 kez faydalanabilirsiniz sadece

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

kredi kartından yüklemiştim karta geri gönder yaptım geçti hocam.

tamamdır teşekkürler

• Turkcell uygulamasından cep telefonu faturası ödeyebildim. Gediz elektrik için "Ödeme yapmak istediğiniz kart ile şirketimizin anlaşması bulunmamaktadır. Web sayfamızdan anlaşmalı olduğumuz bankaları kontrol edebilirsiniz." dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goday -- 9 Temmuz 2024; 14:4:3 >
  • muskes1903 M kullanıcısına yanıt

"Bu kampanyada her fatura ödeme işleminden %20 Hepsipara kazanacaksın. Bir müşteri bu kampanyadan en fazla 200 TL Hepsipara kazanabilir." 1 kez demiyor.

Ben şimdi ödedim Vodafone faturamı sorun olmadı

Hepsipay Temmuz Fatura Ödeme Kampanyası %20 iade

• alvarez kullanıcısına yanıt

Bunu ben de merak ediyorum.

Edit: MH ye sordum. Bunlardan biri ise geçerlidir dedi.

Kampanyadan fiziki veya online fatura ödeme işlemlerinle yararlanabilirsiniz. Kampanyanın geçerli olduğu fatura noktaları: Telekomünikasyon, elektrik, su, doğalgaz ödemeleridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom-karınca -- 9 Temmuz 2024; 14:16:1 >
  • netgsm Cep telefonu faturası ödedim. kendi sitesinden, normal hepsipara mesajı geldi. bu kampanya için bir bilgi gelmedi.

• Goday kullanıcısına yanıt
    Bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kere yararlanabilir. Farklı kullanıcı adı, rumuz, kimlik ve iletişim bilgileri ile kampanyadan faydalanılmasına rağmen fatura adresi, ticari unvan, vergi numarası gibi mali unsurların ve başvuru sahibinin aynı olması durumunda Hepsiburada kazanılacak olan Hepsiparaları vermeden iptal etme hakkına sahiptir.
    Hepsipay, şirket politikalarının veya ilgili mevzuatın ihlal edildiği veya kampanya gibi uygulamaların veya kart sisteminin suistimal edildiği gibi hususları tespit etmesi halinde, kampanya katılımcısının hukuki ve/veya cezai sorumluluğu saklı kalmak kaydıyla, kampanya katılımcısının Hepsipay hesabını kapatabilir veya askıya alabilir, kampanya kazanımlarını iptal edebilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muskes1903 M kullanıcısına yanıt

Müşteri bazında bir kez, fatura bazında geri ödeme kotası dolana kadar birden fazla faturayla yararlanabilirsin diyor. Bir üst mesaja cevapta tek faturada kampanya hakkı dolmuş gibi yazmışsınız.

• Kampanya bende de görünmüyor ama dün şansa Turkcell fatura ödemiştim 3 bin lira otomatik yükleme kampanyası için, bu da olursa harika. Yapı Kredide de dün gelen kampanya var birleştirebilirsiniz 200 lira hb puan + 50 lira e ticaret geliyor hepsi birleşirse 650 lira iadeyi kaptık faturadan ☺️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kocareis0685 -- 9 Temmuz 2024; 15:8:0 >
  • asarcik A kullanıcısına yanıt

Evde havuz mu var Hepsipay Temmuz Fatura Ödeme Kampanyası %20 iade 

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

yanımdadan ödemeye çalıştım geçerli bir kart girin deyip durdu bende vazgeçtim hocam

• freeleaks kullanıcısına yanıt

Bana 350-400 arası geliyor İstanbul'da su faturası. Arkadaşın faturalarını da ben ödüyorum her ay. Onun ki yüksek geliyor. Ama son zamanlarda sıcaklar ve zamların etkisiyle fahiş faturalar gelmeye başladı.

Bende de öyle dedi, önce normal kredi kartı bilgisi girdim yapı kredinin, yanda logosu çıkınca sildim HB kartını girdim öyle dene bir de.

• Fiziki kart nerede buluruz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Magnet internet ödemesi yaptım ama hepsiburada üyeliğin 15 tl kazandırdı geldi sadece, internet ödemesinde mi geçerli değil yoksa birkaç gün sonra mı kazandığımız sistemde gözükecek? Ona göre boşuna beklemeyeyim eğer vermiyorsa

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.