Şimdi Ara

KİTAPYURDU PLATİN KAMPANYASI UYANIKLIĞI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende sizin gibi düşünüyordum fakat diğer sitelere de baktığımda anladım ki kitaplar heryerde zamlanmış.
  • Yine de uygun hocam kitap fiyatları. Hani D&R mağazasında 30 liralık kitap bunda 20 liraya satılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün kampanyalar öyle hemen hemen. Reklam var, yayınevinde yüzde 50 indirim diyor. Bakıyorum, fiyatlar aynı. Birkaçında 1-2tl düşmüş. İnsan kandırmaya gerek yok. Kitap sitesinin insanları bu kadar aptal yerine koymaya çalışması da ayrı bir mesele.
  • Takip ettiğim bazı kitaplar arasında kidega da fiyat değişimleri pek olmuyor ancak kitapyurdu ve d&r de borsa gibi günlük olarak değişiyor neredeyse.

Platin gününde bir hafta önce aldığım kitaplar ile arasında 1-2 lira daha ucuzdu mesela bende bu duruma sinir oldum. Günden güne değişiyor yani...

• Hocam iskanfinav mitolojisi heryerde 31₺ kitapyurdunda 26₺ idi.Kitabı tek başına aldım,kargo ucreti odemedim.

• mercpool kullanıcısına yanıt
    O kitabı bende almayı düşünüyorum.
    Kurgu bir kitap mı yoksa mitoloji hakkında bilgi veren bir kitap mı
    H.olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgill

O kitabı bende almayı düşünüyorum.
    Kurgu bir kitap mı yoksa mitoloji hakkında bilgi veren bir kitap mı
    H.olsun
    İskandinav Mitolojisi’nde yazar mühim İskandinav tanrılarını tasavvur ederken mitlerin aslına sadık kalıyor: Odin, Yüceler Yücesi, bilge, cüretkâr ve kurnaz. Thor, Odin’in oğlu, muazzam kudretine rağmen tanrıların en bilgesi olduğu söylenemez. Ve Loki, Odin’in kan kardeşi, oyunbaz ve önünde kimsenin duramadığı bir düzenbaz.

Gaiman, eski çağa bu ait hikâyeleri tıpkı bir romancı gibi ele alıyor; hikâyeler efsanevi dokuz âlemin yaratılışından başlıyor ve tanrıların, cücelerin, devlerin maceralarıyla devam ediyor.

Mitlerden esinlenerek yazmış hocam.Yalnız ciltli alacaksanız bir an önce alın.2. baskısı olmayacakmış ciltlisinin.

• mercpool kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için

Ciltsiz le ciltlinin tek farkı kapaksa ucuz olduğu için ciltsizi seçeceğm

• Bende kampanyadan önce 100 lira tutarında bir liste hazırlamıştım. Kampanya ile 103 liraya çıkmış. Sonra alayım nasılsa kampanya bir işe yaramayacak demiştim. Bugün ayni lise 147 lira olmuş. Başka siteden 103 liraya geliyor oradan alışveriş yaptım. Cepteteb vb. Kampanya harici pek alışveriş yapacağımı sanmıyorum artık.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.