Şimdi Ara

KİTAPYURDU PLATİN KAMPANYASI UYANIKLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Platin kampanyası yapılmadan önceki kitap fiyatlarına zam yapıp platin kampanyasının ek indirimiyle aynı fiyata düştü aldığım kitaplar da bu durumu yaşadım
    Aldığım kitaplar gibi durumu yaşayan arkadaşlar var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk önce bindiriyorlar sonra indiriyorlar. 127 TL'lik sepet platin gününde 134 TL olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İletişim'in kitapların genelde %25 indirimli olurdu şimdi %16+%10 yapmışlar sonuçta %24.4 indirimli oluyor. O kadar reklamını yapıp bu şekilde davranmaları ayıp cidden.
  • http://www.kitabinabak.com

Kitap siteleri arasında karşılaştırma yapan bir site.

Alacağınız kitap ya da kitaplar için fiyatlara bakmadan almayın derim. Kampanya olduğu zaman bile bakmak gerek.

• Her ne olursa olsun bu ay olan fiyat oynamalarıyla kitapyurdu benim gözümde güvenilirliğini kaybetti.

Ay başında aldığım kitap bugün 1 lira daha ucuz, dün aldığım kitap bugün 2 lira daha pahalı. Saçma sapan bir hal. Aptalca.
  • Kuveyttürk ve cepteteble bir kaç aydır iyi nasiplenmiştik kitapyurdundan. Günlük fiyat değişimlerine de alıştık artık. Yine de almadan önce diğer sitelere de bakıyorum çok nadir daha ucuz oluyor diğerleri. 1-2 ₺ ucuz olsa ne olacak cepteteble 50 ye 15 indirim yapıyoruz( başkasının kartıyla).

• türkiye’de kağıt sıkıntısı var, bu yüzden zam gelmiş olabilir kitaplara

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birileri çıkıp kitabın liste fiyatı ile internet fiyatı arasındaki fark hakkında bir belirleyici kanun çıkartmadığı sürece bu böyle gidecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leingrad

Birileri çıkıp kitabın liste fiyatı ile internet fiyatı arasındaki fark hakkında bir belirleyici kanun çıkartmadığı sürece bu böyle gidecek.
    Allah'ını seviyorlarsa buna da karışmasınlar.

Zira iyi bir şey çıkma ihtimali yok ortaya. Örnek;

Kitapçıların Korunması Hakkında Kanun

1- İnternet fiyarı Kitapçıların etiket fiyatının yüzde 30 üstünden başlar.

2- İnternetten sadece hükümete aylık x miktar vergi ödeyerek kitap alınabilir.

3- İnternetten kitap alanlar yüzde 45 kdv, yüzde 50 ötv öder.

4- Bu kanun xx/xx/xxxx tarihinde yürürlüğe girer yürütülmesinden ...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E-Nazmi -- 24 Eylül 2018; 23:5:51 >
  • E-Nazmi E kullanıcısına yanıt
    İyi bişey çıkma ihtimali olmaması konusunda size katılıyorum ama tam anlamıyla başıboş bırakıncada kepazeliğe varan durumlar çıkıyor ortaya.

Kitap satış sitelerinde her hafta %40 %50 indirimler havada uçuşuyor, inen rakam 2 TL 3TL. 2 sene 55 liraya sattıkları kitaba %50 indirim yapıp 52TL’ye satıyorlar.

Pegasus geçen hafta hemen hemen tüm kitaplarına %15’e yakın zam yaptı. Sitelere bakıyorsun zam mam yok. İndirim oranı liste fiyatı üzerinden %50’den %35’e düşmüş. Böyle iş olmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: zegerezen

http://www.kitabinabak.com

Alacağınız kitap ya da kitaplar için fiyatlara bakmadan almayın derim. Kampanya olduğu zaman bile bakmak gerek.
    Site güzelmiş teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leingrad

İyi bişey çıkma ihtimali olmaması konusunda size katılıyorum ama tam anlamıyla başıboş bırakıncada kepazeliğe varan durumlar çıkıyor ortaya.

Kitap satış sitelerinde her hafta %40 %50 indirimler havada uçuşuyor, inen rakam 2 TL 3TL. 2 sene 55 liraya sattıkları kitaba %50 indirim yapıp 52TL’ye satıyorlar.

Pegasus geçen hafta hemen hemen tüm kitaplarına %15’e yakın zam yaptı. Sitelere bakıyorsun zam mam yok. İndirim oranı liste fiyatı üzerinden %50’den %35’e düşmüş. Böyle iş olmaz...
    Bence kitap stoklarınızı 2019'da kitaplar içinde ciddi zamlar bekleniyor.
  • Dün kampanyadan bende yararlandım 5 adet kitap aldım. Cepteteb ile birleştirince baya uyguna geldi.

Dün kitapyurdunda bir günde 231.289 adet kitap satılmış :) Rakam iyi.
    Ülke ekonomisinden bir habersiniz galiba 2 ay önce aldığım flip 4 hoparlör 520 tlydi şimdi 980 tl olmuş dün ile bugün arasında 1-2 oynaması normal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni yilda da kitaplara zam gelir arkadaslar o yuzden ihtiyaclarinizi karsilayiniz

• zegerezen kullanıcısına yanıt
    Bu site çok iyi oldu teşekkürler

Aynen,

İşin garibi şu platin yapıyorsun eyvallah ne güzel de kampayadan önce fiyatı şişirip sonra kampanyayla aynı veya daha fazla almak

Ayrıca kampayadan sonra aldığım ürünlere baktım eklenen zamma bir daha zam yapmışlar

Zammın zammı olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: zegerezen

http://www.kitabinabak.com

Site için teşekkürler.Bu çok iyi oldu.

EDİT : Bu siteden İTHAKİ BİLİM KURGU KLASİKLERİNİ karşılaştırdım.Kitapların hiçbirinde uçuk farklar yok.Hepsinde ya 50 kurur yada max 1,25 tl var 1 - 2 kitapta.Ben şahsen KİTAPYURDU'nu tercih ettiğim için bundan sonra da içim rahat alışveriş yapabilirim.Birkaç kitap satan sitede uygun fiyat var ama kargoyu ücretsiz yapmak için 75 yada 100 tllik alışveriş yapmak gerekir.Kitapyurdunda 50 tl den sonrası ücretsiz.Platin hesap varsa ona da ücretsiz.
    Burada site taraftarlığı yapmadım neresi uygunsa oradan alınır tabi ama uçuk farklar yok.Bu yüzden kitapyurdu'na devam diyorum.

Bu kitaplarhttp://www.ithaki.com.tr/urun-kategori/edebiyat/bilimkurgu/bilimkurgu-klasikleri/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21Temmuz -- 26 Eylül 2018; 11:21:31 >

• Bari bu kadar gaza getirmeselerdi insanı. Bir ay önce hazırladığım listedeki kitabın fiyatı, Platin indiriminden daha düşük. Sepetim 1117 lira tutarken, 24 Eylül'de 1082 liraya düştü. İşte beklediğim indirim buydu! O yüzden sipariş vermedim. Benim açımdan ne değişti. Hiç bir şey. Çünkü hâlâ piyasa fiyatının altında sattıkları için yine Kitapyurdu.com'dan alışveriş yapacağım. Bu ay içinde 42 kitap almayı düşünürken şimdi bir tane alacağım. O da Tüfek, Mikrop ve Çelik. Kitaba 70 lira biçmişler, Kitapyurdu'nda 50 lira.

• Arkadaşlar her şey birbirine bağlı olduğu için zamlar kaçınılmaz, yoksa biz de isteriz ucuz kitap alıp, okumak ama durum bu maalesef. Ben de bu fırsatı kaçırmadım bazı kitaplar aldım kendime.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.