Şimdi Ara

Kitapyurdu Siparişim Geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: d4rkness

@PeşimizdeBiriVar
    Hocam senin kargo daha hızlıymış MNG yi mi seçtin sürat kargoyu mu?
    Hayırlı olsun hocam, iyi okumalar Son 2 buçuk aydır kalem vermiyorlar hocam o yüzden şaşırmamak lazım, siparişten sonra anket yapıyorlar ankette öneri olarak söyleyin yine kalem göndermeye başlarlar belki.

@DündenBugüne
    Sizde sağolun , fırsat bulunca mutlaka okuyun hocam

Edit: ekleme

MNG yi seçtim ben.Teşekkür ediyorum size de iyi okumalar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Dostum gözün aydın, Güle güle oku. Kupanda gözüm kaldı

Teşekkürler hocam, okumaya başladım en kısa zamanda hepsini bitiririm inşallah.

Sizden kıymetlimi hocam adres gönderin postalayım

Çok teşekkür ederim söylemeniz yeter

Kaç liralık alışveriş yapınca yeterli puan oluşuyor?

Ne demek hocam

Hocam siparişlerimde genelde 9 10 farklı kitap oluyor.
    10 kitap olarak baz alırsak;
    10 kitaba 1-5 arası yıldız vererek 10*10=100 puan
    10 kitabın kendine özgü alışveriş puanı var ama genelde 100-200 puan tutuyor biz 150 puan tuttu diyelim.
    10 kitabı okuduktan sonra yorumlarsak 10*20=200 puan

Ben böyle yapıyorum hocam bir siparişten 400 500 puan arası geliyor, 3sipariş versek 175-225tl arası sipariş yeterli olur

Ama o kadar beklemek istemiyorsanız kendisi kargo ödeyen üründür ve kargo dahil 13tl ye alabilirsiniz
    Siyah
    Lacivert
    Kırmızı
    Füme

Yukarıdaki linklerden bakabilirsiniz hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: biravucgokyuzu

islamiyet kitaplari hakkinda bilgilendirir misiniz acaba? cok merak ettim. uc cildinin fiyati 12 kusur gorunuyor siz nasil 4 liraya aldiniz acaba?

Hocam %91 indirim ile 4 tlye düştüğünü gördüm, diğer sitelerle de karşılaştırıp aldım. Okumadığım için bir bilgi veremem.

Hocam 31 aralıkta sipariş verdiğimde fiyatlar öyleydi hatta Tess Gerritsen kitaplarının fiyatları da arttı. 15tl liste fiyatları vardı 19 tl ye çıktı fiyatlar. Fiyatlar arttıktan sonra baktım tüm sitelerde liste fiyatı 19 a çıkmış.

31 aralıkta aldığım fiyatlar:
     Kitapyurdu Siparişim Geldi

Aynı kitapları şimdi alırsam ödeyeceğim tutar:

Kitapyurdu Siparişim Geldi

O gün sipariş vererek 17.5tl kar etmişim

biz de artik pahali da alsak bilginin ucuzu pahalisi olmaz diyerek teskin ederiz kendimizi. ve siz de iyi yakalamissiniz firsati bunun kaymagiyla afiyetle okuyun kitaplarinizi:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

biz de artik pahali da alsak bilginin ucuzu pahalisi olmaz diyerek teskin ederiz kendimizi. ve siz de iyi yakalamissiniz firsati bunun kaymagiyla afiyetle okuyun kitaplarinizi:)

Aynen hocam şans diyelim böyle artacağını bilsem Tess Gerritsen'in ciltsiz kitaplarının hepsini alırdım. Teşekkür ederim, okumaya başladım bakalım ne zaman bitecekler

Kitapyurdu kelepirlere bakın hocam ilginizi çeken kitap olabilir.
    Link

@PeşimizdeBiriVar
    Teşekkürler hocam 5 kuruş fark ile sürati seçmiştim diğer siparişimde mng yi seçerim

• Teşekkür ederim bilgi için, gayet açıklayıcı. Bir göz atayım
  • quote:

quote:

Aynen hocam şans diyelim böyle artacağını bilsem Tess Gerritsen'in ciltsiz kitaplarının hepsini alırdım. Teşekkür ederim, okumaya başladım bakalım ne zaman bitecekler

Kitapyurdu kelepirlere bakın hocam ilginizi çeken kitap olabilir.
    Link

@PeşimizdeBiriVar
    Teşekkürler hocam 5 kuruş fark ile sürati seçmiştim diğer siparişimde mng yi seçerim

kitaplarini bu kadar seviyorsaniz hemen biter merak etmeyin ve daha firsatlar olur elbet ve bir goz atayim tesekkurler.

ha bir de hepsiburada da set kitaplarda indirim vardi bir goz atin isterseniz zira tess gerritsen da vardi kupa da hediye ediyorlar.aklinizda bulunsun.
    iyi okumalar tekrardan.

• @biravucgokyuzu
    Daha yazarın 1 tane kitabını okudum ama yazarı sevmeme yeterli oldu.
    Hepsiburada bilgilendirme için sağolun hocam ama onlar karton kapak, o kitapların ciltli versiyonu mevcut o yüzden ciltli olarak alacağım. İlerleyen aylarda idefixten bu(link) seti almayı planlıyorum.

Tekrardan teşekkürler hocam.

@Mr.Loney
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu Kupayı alacaksanız ve lacivert olanı düşünüyorsanız ikili teklif ile ajandayı kaçırmayın derim hocam

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4rkness -- 10 Ocak 2014; 0:37:55 >

• quote:

@biravucgokyuzu
    Daha yazarın 1 tane kitabını okudum ama yazarı sevmeme yeterli oldu.
    Hepsiburada bilgilendirme için sağolun hocam ama onlar karton kapak, o kitapların ciltli versiyonu mevcut o yüzden ciltli olarak alacağım. İlerleyen aylarda idefixten bu(link) seti almayı planlıyorum.

Tekrardan teşekkürler hocam.

@Mr.Loney
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu Kupayı alacaksanız ve lacivert olanı düşünüyorsanız ikili teklif ile ajandayı kaçırmayın derim hocam

edit: ekleme

Bu seti ve yaninda da cerrah kitabini alin cerrah-cirak-gunahkar-ikiz bedenler ve silinis sirasiyla okuyun :) rizzoli isles serisinin devami da mefisto kulubu-ruh koleksiyoncusu-buz gibi soguk ve sessiz kiz...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.