Şimdi Ara

Kitapyurdu Siparişim Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 31 aralıkta son dakika kararıyla sipariş vermiştim. 3. iş günü yani pazartesi günü kargoya verildi, 3 4 saat önce de elime geçti. Kitapyurdundan alışveriş yapmak isteyen ama kasım ayında olan sıkıntılardan dolayı alışveriş yapmak istemeyenlere tavsiyem; o sıkıntılı günler geride kaldı gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

Tess Gerritsen kitaplarını isteyerek aldım. Kandaki Tel, Şike Şike Futbol ve İslamiyet kitaplarını siparişi 50tl ye tamamlamak ve sonra okurum diye aldım. Toplam tutar 48.5 tl de kalınca kargoyu ücretsize getirmek için 7 tane kitapyurdu kalemi aldım. Şimdiki fiyatlara bakıyorum fiyatlar az çok artmış o yüzden tam zamanında almışım

Kutu açılışı

İslamiyet kitaplarının 2 tanesi 1993, 1 tanesi 2000 tarihli baskı olarak gözüküyor. Zaten arka kapaktaki fiyatlar baya eski olduğunu göstermiş 45tl fiyat etiketini görüp, indirimli olarak 4 tlyi görünce belki okurum diye aldım

3 aydır biriktirdiğim puanlarımla magnet ayraç alacaktım daha kullanışlı bir şey olsun diye fikrimi değiştirip kupayı aldım.

• Gule gule okuyun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DündenBugüne

Gule gule okuyun...

Teşekkürler hocam, Tess Gerritsen kitaplarını okuduysanız sizce ilk olarak hangisini okuyayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4rkness

quote:

Gule gule okuyun...

Teşekkürler hocam, Tess Gerritsen kitaplarını okuduysanız sizce ilk olarak hangisini okuyayım?

Alıntıları Göster
    muazzam paketleme.kitapyurdunu bu yüzden seviyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: don quijote de la mancha

muazzam paketleme.kitapyurdunu bu yüzden seviyoruz.

Alıntıları Göster
    D&r da artık böyle paketlemeye başladı ama kitapyurdu kadar olamaz.Dr ın en büyük artısı fiyatları 1-3 lira daha az hem kargo fiyat limiti 25 lira
  • Kupa supermis
  • @Rothfuss
    Aynen hocam paketleme harika, hepsiburada.com dan kitap alacaktım paketlemesi nasıl olur diye tereddüt ettiğimden vazgeçtim.

@aso2
    Hocam d&r paketleme hakkında bilgim yok ama bana göre tek avantajı 25tl üstü kargonun ücretsiz olması. Kitap fiyatları da diğer sitelere göre daha yüksek.
  • hocam güzel okumalar . şike şike futbol kitabı ilgilimi çekti okuduktan sonra yorumlarsanız sevinirim.
  • Aynen bana da 3.günde ulaştı. 'Özenle taşıyın içinde bilgi var' acayip hoşuma gitti Paketleme mükemmeldi bi de Cafe Crown koymuşlar Canımsın kitapyurdu
  • @Red Sterling
    Aynen hocam, kitap okurken çay ya da kahve içmek için güzel bir kupa. Dün yıkadım, bugün kullanacağım inşallah.

@bluENight
    Sağolun hocam, ilk önceliğim Tess Gerritsen kitapları, onları okuduktan sonra Şike Şike Futbol'u okuyup sizi bilgilendiririm hocam. Hatta vaktim olursa 50 60 sayfa okuyup bilgi vermeye çalışırım.

@PeşimizdeBiriVar
    O zaman siz stokta olan kitaplardan almışsınızdır hocam, bunların hepsinin tedarik süresi 3 gün olunca 5. günde geldi. Kutuyu açarken o yazıyı görmek için bile kitapyurdundan kitap alınabilir. Hocam siz ne zaman sipariş vermiştiniz? Ben o kadar sipariş verdim sadece ayraç koyuyorlar hatta bu kez ayracı unutmuşlar , max 50krş olsa bile kutunun içinden hediye olarak çıktığından insanı mutlu ediyor

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4rkness -- 9 Ocak 2014; 8:12:28 >

• quote:

quote:

Gule gule okuyun...

Hocam ben de o yazarin hicbir kitabini okumadim ama okumayi dusunuyorum ayni soru benim icin de gecerli
  • quote:

quote:

quote:

Gule gule okuyun...

Hocam ben de o yazarin hicbir kitabini okumadim ama okumayi dusunuyorum ayni soru benim icin de gecerli

Hocam yazarla Proje:Ölümcül Virüs kitabı ile tanıştım. İlk olarak bu kitabını okuyun derim, ilk yazdığı kitaplardan olmasına rağmen çok beğendim.
    Aldığım kitaplardan ise Ruhundaki Zehirle Yüzleş'e başladım. Vikideki tarihlere göre eskiden yeniye doğru okuyacağım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gule gule okuyun...

Hocam yazarla Proje:Ölümcül Virüs kitabı ile tanıştım. İlk olarak bu kitabını okuyun derim, ilk yazdığı kitaplardan olmasına rağmen çok beğendim.
    Aldığım kitaplardan ise Ruhundaki Zehirle Yüzleş'e başladım. Vikideki tarihlere göre eskiden yeniye doğru okuyacağım.

Bos zaman bulabilsem okurum saolasin hocam

• quote:

@Red Sterling
    Aynen hocam, kitap okurken çay ya da kahve içmek için güzel bir kupa. Dün yıkadım, bugün kullanacağım inşallah.

@bluENight
    Sağolun hocam, ilk önceliğim Tess Gerritsen kitapları, onları okuduktan sonra Şike Şike Futbol'u okuyup sizi bilgilendiririm hocam. Hatta vaktim olursa 50 60 sayfa okuyup bilgi vermeye çalışırım.

@PeşimizdeBiriVar
    O zaman siz stokta olan kitaplardan almışsınızdır hocam, bunların hepsinin tedarik süresi 3 gün olunca 5. günde geldi. Kutuyu açarken o yazıyı görmek için bile kitapyurdundan kitap alınabilir. Hocam siz ne zaman sipariş vermiştiniz? Ben o kadar sipariş verdim sadece ayraç koyuyorlar hatta bu kez ayracı unutmuşlar , max 50krş olsa bile kutunun içinden hediye olarak çıktığından insanı mutlu ediyor

Edit: İmla
    4ünde sipariş verdim 7sinde öğlen elimdeydi.Sherlock serisini aldım 2 set.100 lira falan tuttu ama sadece 7 tane ayraç koymuşlar en azından kalem bekliyodum yakıştıramadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeşimizdeBiriVar -- 9 Ocak 2014; 18:32:23 >

• @PeşimizdeBiriVar
    Hocam senin kargo daha hızlıymış MNG yi mi seçtin sürat kargoyu mu?
    Hayırlı olsun hocam, iyi okumalar Son 2 buçuk aydır kalem vermiyorlar hocam o yüzden şaşırmamak lazım, siparişten sonra anket yapıyorlar ankette öneri olarak söyleyin yine kalem göndermeye başlarlar belki.

@DündenBugüne
    Sizde sağolun , fırsat bulunca mutlaka okuyun hocam

Edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4rkness -- 9 Ocak 2014; 18:53:17 >

• Dostum gözün aydın, Güle güle oku. Kupanda gözüm kaldı
  • islamiyet kitaplari hakkinda bilgilendirir misiniz acaba? cok merak ettim. uc cildinin fiyati 12 kusur gorunuyor siz nasil 4 liraya aldiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Dostum gözün aydın, Güle güle oku. Kupanda gözüm kaldı

Teşekkürler hocam, okumaya başladım en kısa zamanda hepsini bitiririm inşallah.

Sizden kıymetlimi hocam adres gönderin postalayım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Dostum gözün aydın, Güle güle oku. Kupanda gözüm kaldı

Teşekkürler hocam, okumaya başladım en kısa zamanda hepsini bitiririm inşallah.

Sizden kıymetlimi hocam adres gönderin postalayım

Çok teşekkür ederim söylemeniz yeter

Kaç liralık alışveriş yapınca yeterli puan oluşuyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: biravucgokyuzu

islamiyet kitaplari hakkinda bilgilendirir misiniz acaba? cok merak ettim. uc cildinin fiyati 12 kusur gorunuyor siz nasil 4 liraya aldiniz acaba?

Hocam %91 indirim ile 4 tlye düştüğünü gördüm, diğer sitelerle de karşılaştırıp aldım. Okumadığım için bir bilgi veremem.

Hocam 31 aralıkta sipariş verdiğimde fiyatlar öyleydi hatta Tess Gerritsen kitaplarının fiyatları da arttı. 15tl liste fiyatları vardı 19 tl ye çıktı fiyatlar. Fiyatlar arttıktan sonra baktım tüm sitelerde liste fiyatı 19 a çıkmış.

31 aralıkta aldığım fiyatlar:

Aynı kitapları şimdi alırsam ödeyeceğim tutar:

O gün sipariş vererek 17.5tl kar etmişim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.