Merhaba arkadaşlar Öncelikle forumda biraz gezindim sorunun kaynağını bulacak yada çözecek net bir yanıt bulamadım.Pc sorun çıkardığında hemen bilgisayarcıya götürmek gibi bi huyum yoktur fakat busefer sorunu bende çözemedim. Sorun şu bundan 5 ay öncesinde başlayan bi sorun. sadece Oyun oynarken pc kitleniyordu ne mouse hareket ediyor ne ses var sadece donuk bir ekran. Sorunun Ramlerden olduğunu Düşünüp yeni ram taktım yine devam etti. Daha Sonralar kitlenme olayı biraz daha sık yaşanmaya başladı Oyuna girdiğim an çat gidiyordu.Sanırım sorun ekran kartından diyip ekran kartını söküp onboard takıldım busefer onboard taki gpu yetersiz olduğu için oyunlara giremedim neyse bende biraz ara vereyim dedim oyunlara.Busefer Tam ekran Videolar izlerkende kitlenmeye başladı ve hala kitleniyor. Ekran kartını taktığım zaman Pc açılıp masaüstü ekranı geldiği an Kitleniyor takmayınca sadece Tam ekran video izlerken ve max payne gibi eski oyunları oynarken kitleniyor. Sorun acaba ısınma sorunumu diye baktım CPU ve GPU max. 53 derece. Nolur nolmaz diye macun değiştirdim yine fayda etmedi format bile attım yine yok. HD Tune ile sorun HDD temi diye tarattım oda sağlam. Bazı arkadaşlarım Sorunun Power Supplydan kaynaklanabileceğini söyledi onu herhangi bi başka pc üzerinde denemeye fırsatım olmadı. Bilgisayarcıya gitmeden önce bu sorunum hakkında herhangi bir fikir veya görüşlerinizi almak istedim. Şimdiden teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme