Bildirim
dm500s kilitlenme sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Senin durum yine iyi ben bugun aldım. alet 3 dakika düzgün çalıştı, sonra renkler siyah beyaz oldu. şimdi fişe taktığımda yeşil ışık yanıyor ancak TV simsiyah kalıyor... -
Benim cihazı bugun yenisi ile değiştirdiler. Akşam eve gidince deneyeceğim. -
Arkadaşlar benim cihazdada kendi kendine Mute tuşuna basılmış şekilde ekrana mute simgesi çıkıyor ve ses gelmiyor.Muteye basınca ses gelmeye başlıyor.Halbuki ben muteye filan basmıyorum.Bu problemle karşılaşanlar varmı ? -
Arkadaşlar bahsettikleriniz klasik klon dm500s sorunları. kilitlenme ve mute tuşu bendekindede var ama ben pek dert etmiyorum bu fiyata ancak bu kadar. Kilitlenme olayı genelede sık kanal değiştirince olur biraz beklerseniz yine kendine geliyor. Bildiğiniz üzere bu cihazlar üzerinde linux çalışan küçük bir pc. Nasıl pcnize aşırı yük binince kitlenir bu durum dm dede oluyor.
Mute tuşunun basılmadan sesin kısılması ise bendede oluyor, örneğin kanal değiştirirken bazen kendi kendine sesini kısıyor. Bildiğim çözüm yok, tuşa basıyorum sesi tekrar açıyorum :) -
sayın pisnick cevap için teşekkür ederim.Ancak kumandasını dandik bulduğumu açıkça ifade etmek isterim.tam olarak işlemiyor.Hafif yandan tutup bassam kumanda algılamıyor ve işlemiyor.illaki karşısına ve yakından basmam gerekiyor.Sizdede öylemi ? bendeki siyah olan modeli. -
Klon 500 ve 500S modellerınde kumanda sorunu mevcut ama kumandanın dandık olmasından zıyade cıhazdakı kumanda gozu yatay vazıyette duruyo bıraz yanı dusunce olarak tv nın altına koyulması tasarlanarak yapılmıs acı meselesıyle alakalı yanı eger bıraz yuksek bıyere koyarsanız alıcıda sıkıntı oluyo eger ıcını acıp cıhazın gozu bıraz daha 90 derecelık konuma getırırsenız sorun bıraz olsun asılır.800 Hd modelınde boyle bır sorun yok.Cok sıkayet gıttı demekkı. -
TF de bir konuyu okudum.Onu deneyeceğim.Uydu cihazı televizyonun altında duruyor..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X