Şimdi Ara

Kıvırcık saç-ara makas konusu [SS li] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Furkan sen misin la

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde saçlar aynen böyle ben bi kere burdaki yorumları okuyup ara makas attırdım saçımı sanki makinayla kesmiş falan gibi oldu,herkes anlamıyor sanırım ara makastan.
  • ATTIRMALISIN

• quote:

Orijinalden alıntı: xan7hos

benimde saç aynen böyle. hiç ara makası felan attırma kötü oluyor. hatta o ara makasından nefret ediyorum. eğer oturduğunuz berber kesime direk ara makasıyla başlıyorsa hemen kalkın ordan hiç birşey bilmiyordur o berber.
    elini saçına atıp düğümleri açmaya çalışma koparırsın saçlarını. her duştan sonra ıslakken saçları tara tarak geçsin ıslakken yeter.

Aynen birader düğümleri açarken çok kopan oluyor.Duştan sonra tarıyorum sürekli daha sonra dağıtıyorum elimle
  • tecavüzemi uğradın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsTCLuB

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Çok şekil saçların hee

Eyvallahta bakımı zor işte saat 12 den beri elimi saçımı atıp gezdirirken 30 a yakın saç teli dökülmüş ve şuan da masanın üstünde duruyor :/

benim saç da kıvırcık 2 yıldır uzatmaya başlayınca dökülüyo banyoda falan rahat 100 tel gidiyo sanırım kıvırcık saç hassas oluyor bu konuda
  • bu kıvırcık saçların nesi güzel bence berbat gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

quote:

quote:

Çok şekil saçların hee

Eyvallahta bakımı zor işte saat 12 den beri elimi saçımı atıp gezdirirken 30 a yakın saç teli dökülmüş ve şuan da masanın üstünde duruyor :/

benim saç da kıvırcık 2 yıldır uzatmaya başlayınca dökülüyo banyoda falan rahat 100 tel gidiyo sanırım kıvırcık saç hassas oluyor bu konuda

Aynen kıvırcık saçlar normal saçlara göre daha hassas bakım istiyor ben elidor un kıvırcık saçlar için olan yeşil şise saç şekillendiricisini kullanıyorum hem nemlendiriyor hemde kabarmasını engelliyor ;)

• Deníz kullanıcısına yanıt
    Sanırsam kısa saçlısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

o saça ara makas yaramaz,gidip 3 e vurduruyosun sonra saç uzarken hangi şekli vereceksen saç fırçası ile ilk günden taramaya başlıyorsun. sonra uzayınca ara makas attırırsın.

+1
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

quote:

quote:

Çok şekil saçların hee

Aynen kıvırcık saçlar normal saçlara göre daha hassas bakım istiyor ben elidor un kıvırcık saçlar için olan yeşil şise saç şekillendiricisini kullanıyorum hem nemlendiriyor hemde kabarmasını engelliyor ;)

nasıl kullanıyon kardeş onu ben bi aldım da kullanamadım :D şu üstte pompası gibi bişeyi var basıyosun çıkıyor dimi? duştan sonra havluyla kafayı sildikten sonra sürüyodum ama çok faydalı bişey olduğu söylenemez :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

nasıl kullanıyon kardeş onu ben bi aldım da kullanamadım :D şu üstte pompası gibi bişeyi var basıyosun çıkıyor dimi? duştan sonra havluyla kafayı sildikten sonra sürüyodum ama çok faydalı bişey olduğu söylenemez :D

Saçın hafif nemliyken sür zaten uzun süre nemli kalıyor daha sonra saç yumuşak bir şekilde kuruyor :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Only Paranoia

benimkide çok kabarır ara makas attır kesin çok rahatlatıyor

siz daha önce attırdınız mı peki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: leronamso

Benim saç tarzım da böyle, hiç heveslenme kisaltıcam, ara makas yaptiracağım diye. Ben çok oturdum o hevesle kuaför koltuğuna.. Ama yok abi, kıvırcık saçı düzgün kesemedi nereye gitsem.
    O yüzden 3 senedir düzenim hep aynı. Saçı kestiriyorum 3 numaraya sonra 6-7 ay uzatıyorum, sonra yine 3 numara yine 6-7 ay... Öyle takılıyorum ..

Bende yazları kısa takılıyorum işte yaz sonunda başlıyorum uzatmaya
  • Tayfun sen misin

• quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

quote:

Orijinalden alıntı: DreamingLight

saçın doğal hali zaten şekilli. bu tarz bonus diye tabir edilen saçlara hiç bir şey yapmamak lazım doğal halleri gayet güzel. çok kabartmadığın sürece böyle kullanmaya devam etmelisin.

yeri gelmişken sorayım bu saç stilinin adı bonus card reklamları yüzünden mi bonus olarak kaldı yoksa daha eski bi yere mi dayanıyor?Nedir yani olayı bilen varsa aydınlatsın.

Reklamdan dolayı bonus diyorlaf. Bu saç şeklinin orijinal adı "Afro"dur.

• quote:

Orijinalden alıntı: gL

Tayfun sen misin

Tayfun felan değilim birader :D
  • saçlara ara makas girse makas kaybolur kardeş deneme sakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einsteinwashere -- 7 Şubat 2014; 13:31:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

saçlara ara makas girse makas kaybolur kardeş deneme sakın

O zaman böyle devam hocam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.