Merhaba arkadaşlar uzun zaman önce nette aramıştım hatta elektirik mazemesi satan yerlere bile sordum ama bir türlü bulamadım. Aşağıda resimde gördüğünüz kıvrılabilen metal kablodan değişik çaplarda bana lazım ama ne adını biliyorum nede nerden tedarik edeceğimi bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
resimdeki borunun içinden kıvrılabilen bir bakır tel ve sıradan kablolar geçiyor yani kablonun bir özelliği değil o ama eğer işinizi görürse yüksek akım geçen yerlerde kullanılan 1-1.5 mm tek parça bakır kablolar var onlara şekil verip kullanabilirsiniz
Ben işin gerçeği hobi tarzı aksesuarlarda kullanmak istiyorum dış görünüm önemli resimdeki ve uzunluğu duruma göre değişecek 1m de olacak 10 cm de ben bu şekilde nereden bulabilirm.
Bu şekilde nasıl bulunur bilemem ama çok miktarda geremiyorsa kendin yapabilirsin.Kabaca tarif etmek gerekirse elektrikli ev eşyalarında kullanılan kablolar gibi örneğim süpürge kablosunu düşünün.Bunun içerisindeki kabloları çıkardığınızda siyah bir hortum elde edersniz.Bunun içerisine arkadaşın da dediği gibi kalın tek bir bakır tel ve ihtiyacınız olan kabloyu geçirirsiniz.Bu şekilde hem kıvrılma özelliği olur hem de ihtiyacınız olan kablonuz.Kullanacağınız yere göre değişik büyüklükte yapabilirsiniz tabi.En azından ben böyle yaptım ve gayet güzel oldu.
Aslında dediğin şekilde olur ama ben dış malzemenin yay gibi olanından özellikle istiyorum. Siyah ve metalik giri gibi olan renkleri çok hoşuma gidiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme