Şimdi Ara

kıyafet yönetmeliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün biliyorsunuzki kıyafet yönetmeliği yayinlandi merak ettiğim acaba yarın okula serbest gidebilirmiyiz yasal açıdan sakıncası var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İstediğin kadar yasal olsun. Türkiye'de yaşıyorsun. Sivil gitsen okula alınmazsın. :) Bu kadar basit.
  • Seneye o seneye
  • Seneye başlıyor ve çok saçma bir uygulama . İnşaAllah uygulanmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.S.S. -- 27 Kasım 2012; 12:54:53 >
  • Ama yayinlandigindan itibare diyo ve resmi gazetede yayinlandi

• bu ulkede okullarda meb in degil kel mudur yardimcilarnin sozu gecer okula alinmassin

• Zamanın gençleri şanslı valla biz sakal az uzasın içeri sokmazlardı şimdi herşey serbest
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocanın diyeceği şey "bize öyle bi yönetmelik gelmedi hadi üstünü değiştirde gel ayrıca o saçlar kesilecek"
  • Düzenlemenin kızlar için olan kısmında türban serbestmiş ama kolsuz kıyafetler, diz üstü etek, tayt gibi vücut hatlarını belli eden giysiler yasakmış. Merak ediyorum kızlar ne giyecek. Boğazlı kazak ve uzun kot etekle mini mini dindar nesiller yaratmayı planlıyorlar sanırım. Özgürlük anlayışları bu kadar. Bana kalsa türban da serbest olmalı, mini etek de.
  • Saçma sapan yorumlar yapılmış.
    Sen onlara aldırma, yönetmelik 2013-2014 eğitim-öğretim yılından itibaren geçerli olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 27 Kasım 2012; 13:46:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

Düzenlemenin kızlar için olan kısmında türban serbestmiş ama kolsuz kıyafetler, diz üstü etek, tayt gibi vücut hatlarını belli eden giysiler yasakmış. Merak ediyorum kızlar ne giyecek. Boğazlı kazak ve uzun kot etekle mini mini dindar nesiller yaratmayı planlıyorlar sanırım. Özgürlük anlayışları bu kadar. Bana kalsa türban da serbest olmalı, mini etek de.

+1903
  • Herşey serbest diyenler tam tersine herşey yasak oldu. Kızlarda kolsuz kıyafetler, diz üstü etek, tayt gibi vücut hatlarını belli eden giysiler yasak. Ayrıca erkekler uzun saç,sakal,bıyık da yasak. Öyle kıyafet serbest denildi diye laylaylom havasına girmeyin boşuna. Bu uygulamanın amacı türbanı serbest yapmak ve buna adım atmaktır.
  • quote:

Düzenlemenin kızlar için olan kısmında türban serbestmiş ama kolsuz kıyafetler, diz üstü etek, tayt gibi vücut hatlarını belli eden giysiler yasakmış. Merak ediyorum kızlar ne giyecek. Boğazlı kazak ve uzun kot etekle mini mini dindar nesiller yaratmayı planlıyorlar sanırım. Özgürlük anlayışları bu kadar. Bana kalsa türban da serbest olmalı, mini etek de.

mini etek değilde biraz diz üstü olabilirdi mini etek giyilse sapık bir nesil yetişir sonra haberlerde görürüz tuvalette tecavüz skandalı diye ve gençler elizabete çok erken yaşta başlar sonra erken boşalma sorunu falan filan derken neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

mini etek değilde biraz diz üstü olabilirdi mini etek giyilse sapık bir nesil yetişir sonra haberlerde görürüz tuvalette tecavüz skandalı diye ve gençler elizabete çok erken yaşta başlar sonra erken boşalma sorunu falan filan derken neyse

Bana göre tecavüz, taciz olayları, toplumun muhafazakarlaşmasıyla paralel olarak artmaktadır. Bu gibi olayların yaşandığı çevrelere bakarsanız hep muhafazakar çevrelerdir. Halk eğitilmeli ve halkın eğitimsizliğinin cezasını kızlar özgürlüklerinden fedakarlık yaparak ödememeli.

• link verir misiniz beyler

Ayrıca saç serbest mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 27 Kasım 2012; 14:11:10 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Bana göre tecavüz, taciz olayları, toplumun muhafazakarlaşmasıyla paralel olarak artmaktadır. Bu gibi olayların yaşandığı çevrelere bakarsanız hep muhafazakar çevrelerdir. Halk eğitilmeli ve halkın eğitimsizliğinin cezasını kızlar özgürlüklerinden fedakarlık yaparak ödememeli.

nasıl yani muhafazakarlarmı sex partileri düzenliyor maskeli balolar düzenleyip kimsenin birbirlerini tanımadığı yerlerde yapıyorlar veya fahiş ücretler ödeyipte evine eskort çağıran hacı gördünmü hiç?ben millet çarşafa bürünsün taraftarı değilim ama okullarda kızlar küçük yaşta minicik eteklerle dolaşsın taraftarıda değilim yaşı gelince istediğini giyer

• quote:

Hayır türban serbest değil türbanın serbest olduğu durumlar : imam hatip liseleri ve çok programlı liselerdeki imam hatip bölümleri ve seçmeli kuranı kerim derslerinde türban serbest normalde serbest değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByFusionxx

quote:

Hayır türban serbest değil türbanın serbest olduğu durumlar : imam hatip liseleri ve çok programlı liselerdeki imam hatip bölümleri ve seçmeli kuranı kerim derslerinde türban serbest normalde serbest değil.

Tamam ama sonuçta daha önceden öyle değildi, şimdi daha fazla alanda serbest. Ben serbest olmasın demiyorum hatta bana göre hep serbest olsun, insanlar her yerde kafasına istediğini takabilsin veya takmayabilsin ama burada iş türbanı serbest bırakıp, başka değer yargılarıyla yetişmiş bir kızın mini eteğini, şortunu, taytını, kolsuz üstünü engellemekse işte bence orada dur denmeli. Kısacası türban özgürlüğünü destekliyorum ama hükümetin bu konudaki sinsi stratejisini desteklemiyorum. Birinin özgürlüğü sağlanacak diye bir başkasının özgürlüğü engellenemez ve bunun sonucunda buna zaten özgürlük denemez. Hükümet maalesef herkesin özgür olması fikrinden çok uzak çünkü adı üstünde muhafazakarlar. Pardon, kendi deyimleriyle "muhafazakar demokrat" diye iki birbiriyle çelişkili sözcüğün oluşturduğu bir ideolojiye sahipler. Seçmeli Kuran-ı Kerim derslerine değinmiyorum bile. Birçok öğrencinin bu derslere girmeye "başka ders kalmadı" diye zorlandıkları zaten ortaya çıkarılmış bir şey, hiç olmadı diğer öğrencilerin oluşturduğu mahalle baskısıyla birçok öğrenci bunu seçmeye zorlanıyor. Kısacası eğitim sistemi özgürlük adına değiştirilirken aslında özgürlük daha da çok kısıtlanıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ByFusionxx

quote:

Tamam ama sonuçta daha önceden öyle değildi, şimdi daha fazla alanda serbest. Ben serbest olmasın demiyorum hatta bana göre hep serbest olsun, insanlar her yerde kafasına istediğini takabilsin veya takmayabilsin ama burada iş türbanı serbest bırakıp, başka değer yargılarıyla yetişmiş bir kızın mini eteğini, şortunu, taytını, kolsuz üstünü engellemekse işte bence orada dur denmeli. Kısacası türban özgürlüğünü destekliyorum ama hükümetin bu konudaki sinsi stratejisini desteklemiyorum. Birinin özgürlüğü sağlanacak diye bir başkasının özgürlüğü engellenemez ve bunun sonucunda buna zaten özgürlük denemez. Hükümet maalesef herkesin özgür olması fikrinden çok uzak çünkü adı üstünde muhafazakarlar. Pardon, kendi deyimleriyle "muhafazakar demokrat" diye iki birbiriyle çelişkili sözcüğün oluşturduğu bir ideolojiye sahipler. Seçmeli Kuran-ı Kerim derslerine değinmiyorum bile. Birçok öğrencinin bu derslere girmeye "başka ders kalmadı" diye zorlandıkları zaten ortaya çıkarılmış bir şey, hiç olmadı diğer öğrencilerin oluşturduğu mahalle baskısıyla birçok öğrenci bunu seçmeye zorlanıyor. Kısacası eğitim sistemi özgürlük adına değiştirilirken aslında özgürlük daha da çok kısıtlanıyor.

Doğru çok haklısın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.