"Binmişiz bir alamete, gidiyoruz kıyamete" diye özetliyebiliriz.
infosist yaşam sıkıcı galiba
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by tosunpasa</i> <br />Kıyamet yakın gözleri şaşı din adamları çıkmaya başladı, toplu ölümlerde oluyor, daha ne olsun, kıyamet bugun yarın gelir [evlol] zaten bugunde cuma aksam ezanıyla sur'u duyarsanız bilinki hersey bitti. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Henüz büyük alametlerin hiçbiri olmadığı için, dediğin cuma günü kopmasına ihtimal vermiyordum
Kuran-ı Kerim'de Cuma suresinde kıyametin kesinlikle bir cuma akşamı ve akşam namazı sırasında kopacağı ve kesinlikle hiç bir kimsenin kurtulamayacağı belirtilmiştir
yani bugun keyfiniz rahat olabilir ama şunu unutmayın kıyamet çok yakın belki biz göremeyebiliriz ama bizim torunlarımıza da kalmayabilir kıyamet
Alplerin tepesindeki buzlar, 2 yılda 2 metre alçaldı
Batı Avrupa’daki en yüksek dağ olan ve Alp sıradağlarının doruğu sayılan Mont Blanc dağı üzerindeki buz kütlesi, 2 yılda 2 metre alçaldı.
Fransız bilim adamları ekibinin bugün yaptıkları açıklamaya göre, 2001 Eylül ayında 4.810,4 metre ölçülen doruk yüksekliği, son ölçümlerde 4.808,45 metre olarak belirlendi. Ölçümleri 6-7 Eylül tarihlerinde yapan 19 kişilik ekibin sözcüsü Pierre Bibollet, küçülmenin doruktaki buz şapkanın, rüzgar ve sıcak dolayısıyla baskılanmasından kaynaklandığını, buz şapkanın ayrıca, kuzey batı yönüne doğru 70 santimetre kaydığını belirtti.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by vozer</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by tosunpasa</i> <br />Kıyamet yakın gözleri şaşı din adamları çıkmaya başladı, toplu ölümlerde oluyor, daha ne olsun, kıyamet bugun yarın gelir [evlol] zaten bugunde cuma aksam ezanıyla sur'u duyarsanız bilinki hersey bitti. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Henüz büyük alametlerin hiçbiri olmadığı için, dediğin cuma günü kopmasına ihtimal vermiyordum <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
ne demek büyük alametler olmadı ?
büyük alametlerin tamamına yakını gerçekleşti. en büyük alamet peygemberimizin (sav) vefatıydı.
tam emin olmamakla beraber ; akşam ezanının hızlı okunmasının nedeni . akşam namazından sonra kıyametin kopacağından dolayı diye biliyorum.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by fenasi</i> <br />Tam cinlerden kurtulduk derken şimdi de kıyamet muhabbeti başladı. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> seni bayağa etkilemiş cin muhabbeti.
arkadaşlar bide şu var :
tamam kıyametin kopmasına az bir zaman kaldı ama zaten insan öldüğü zaman onun kıyameti kopmuş olmuyor mu ? oluyor. o zaman çok fazla da kafayı yormamak gerekiyor. ama büyük alametler hangileridir? küçük alametler hangileridir bunları da öğrenmek ve bilmek gerekiyor.
ve de sakın ola incili okuyarak kafanızı bulandırmayın. önünüzde eksiksiz, tam ve değiştirilmemiş ve tahrif edilmemiş bir kitap var . onu okuyun.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by fenasi</i> <br />Tam cinlerden kurtulduk derken şimdi de kıyamet muhabbeti başladı. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
cin muhabbeti nerdeydi yaw ben niye gormedim
erte +1
lütfen bu konu hakkında salak sala kespiriler yapmayın
Ya arkadaslar, konuyla ilgisi yok belki ama bir sey soylemek istiyorum. Bu forumlarda, her gordugumde acaip bozuldugum ve hepimize hakaret ediliyormus gibi gelen tek nick "Fenasi". Arkadasim hafiften dindar birine de benziyorsun. Fenasi-kerim muhabbetini animsatan su cirkin nick'ini bir degistirsen oyle bir sevaba gireceksin ki! Allah rizasi icin, hadi be!
bencede yani ...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mehmetmetingulcan</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by fenasi</i> <br />Tam cinlerden kurtulduk derken şimdi de kıyamet muhabbeti başladı. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
17 Eylül de crow Bir Cin Fotoğrafı ve Düşündürdükleri topiğini açtı. İstersen bak.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mehmetmetingulcan</i> <br />yecuc ile mecuc siyahlar ve beyazlar kıyamet 2147 de kopacak <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Hadi ya ben ne zaman ölcem?Kaç çcuğum olcak? [evlol]
dünyaya gelip bu dünyada yaşam sürmüş olan herkes kıyamet gününde dirilip bu olayı görecektir... Hakka(Allah'a) inananlar bu olayı iyi, fakat Allah'a şart koşanlar korku içinde geçirecektir... Bence bu topic'in açılması çok iyi olmuş , herkes dini ve imanını gözden geçirerek kaçırdığı patch varsa update'ledi(tövbe tövbe), yalnız herkesin öte beri konuşması ve kıyametin zamanı hakkında konuşması biraz fazla kaçmış , çünkü geleceği Allah'tan başka hiçbir kimse bilemez , geleceği söylemek gaybi veya gıyab gibi birşey olması gerekiyor ki bu da çok günah birşeydir
o yüzden herkes yazmadan önce bi düşünsün
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by fenasi</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mehmetmetingulcan</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by fenasi</i> <br />Tam cinlerden kurtulduk derken şimdi de kıyamet muhabbeti başladı. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
17 Eylül de crow Bir Cin Fotoğrafı ve Düşündürdükleri topiğini açtı. İstersen bak. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
""yani kendi topiğim diye demiyorum,çok harika bi konuydu,en çok ilgi gören yazım olmuştur :D""
bi tane daha böyle asparagas haber patlatcam ama konu bulamıyorum!aha dur vallaha buldum!...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by erte</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by vozer</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by tosunpasa</i> <br />Kıyamet yakın gözleri şaşı din adamları çıkmaya başladı, toplu ölümlerde oluyor, daha ne olsun, kıyamet bugun yarın gelir [evlol] zaten bugunde cuma aksam ezanıyla sur'u duyarsanız bilinki hersey bitti. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Henüz büyük alametlerin hiçbiri olmadığı için, dediğin cuma günü kopmasına ihtimal vermiyordum <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
ne demek büyük alametler olmadı ?
büyük alametlerin tamamına yakını gerçekleşti. en büyük alamet peygemberimizin (sav) vefatıydı.
tam emin olmamakla beraber ; akşam ezanının hızlı okunmasının nedeni . akşam namazından sonra kıyametin kopacağından dolayı diye biliyorum.
Büyük alametlerin hiçbiri olmadı henüz. Küçük alametlerin tamamına yakını oldu. Büyük alametler olmaya başladığı zaman hepsi peşpeşe birbirine bağlı olarak çorap söküğü gibi olacak ve bitecek. Mesela Deccal'in gelmesi, Güneşin batıdan doğması gibi. Zaten Güneş batıdan doğduktan sonra tövbeler de kabul edilmeyecek.
vozer:
"en büyük alamet peygamberimizin (sav) vefatıydı" diyorum.[deal]
"Büyük alametlerin hiçbiri olmadı henüz". demek çok çok yanlış olur.[dont]
istersen bu konuyu başka kaynaklardan da bi araştır. buraya da yaz millet öğrensin. bilmediklerinizi veya eksik bildiklerinizi buraya yazmayın . yoksa millletin kafası karışır.[dntw]
erte 10 adet büyük alamet vardır,
ve bunların arasında peygamberimizin (sav) vefatı yoktur. Bir ara 10 alemetin tümünü yazarım. Şuan aklımda değiller. Gerektiği kadar kaynaktan araştırdım. Okuduğum okullar (Üniversite dahil) Dini kesimlere aitti ve kıyamet konusu son derece ayrıntılı olarak işlendi. Ortaokul defterim de bile şuan 10 büyük alemet yazılı. Ama onu kaynak olarak kabul etmeyeceğin için yazmıyorum. Ciddi birkaç kaynak var elimde. Onlardan yazarım bir ara istersen. (Şuanda kitaplar bende değil. Okuması için dedeme verdim. Bursa'ya gittiğim zaman not ederim.)
kıyamet kopunca vaktini ve tarihini kafamızda bi yere yazarız heralde :)