Şimdi Ara

Kıyamet sonrasında geçen oyun Metro 2033 Redux, Epic Games'te ücretsiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
4.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

1) Metro 2033

2) Metro Last Light

3) Metro Exodus

İlk 2 oyun linear şekilde, verilen görevleri yapma odaklı ilerliyor. Oyunun büyük bir kısmı aynı ismi gibi metrolarda karanlık ortamlara geçiyor. Haliyle de gerilimi yüksek.

Son oyun olan Exodus'da ise, açık bir dünyada ana görevler harici keşfedilecek yerler bulunuyor. Oyunun büyük kısmı yeryüzünde geçtiği için gerilim önceki oyunlar kadar yüksek değil.

• TheKill02 kullanıcısına yanıt

Orijinal dilinde okumadım o yüzden yorum yapamayacağım.

• Exodus biraz oynadım içim karardı ruhum sıkıldı yahu, görevler birbirinden uzak, can ve mermi olayı çok saçma, canavar bir vuruyor %60 70 bir kerede gidiyor zaten.
  • Daha önce vermişti sanki kütüphanemde var
  • Yeter yahu kıyamet kıyamet kıyamet. Bu pandemi döneminde ne kadar film, dizi izlediysek ne kadar oyun oynadıysak yahu her şey mi kötümser ve kıyamet olur. Hep karanlık, umutsuz, berbat bir dünyada hayatta kalma üzerine konular. Çok güzel çekilmiş, harika grafikler filan fistan da hepsi bize bu durumu daha da iyi hissettirmek ve gerçekçi göstermek için uğraşıyor. Dışarıdaki pandemi ve ülkenin ve dünyanın korkunç durumu yetmezmiş gibi bir de ekranda canavarlar, düşmanlar, karanlık bir evrende hayatta kalma mücadelesi yaratmak filan falan. %90'nı kötü şeyleri anlatıyor ve hakikatin insanın ruhunu daraltıyor. Kimse böyle hissetmiyor mu bizden başka, çok merak ettim yazdım.

• monacomen kullanıcısına yanıt
    Aksine seveni daha çok post apokaliptik dünyayı. Birde bu oyunların hepsi pandemiden önce çıkmış oyunlardır onuda belirteyim yeni çıkmış değiller.
  • Frobisher kullanıcısına yanıt

Yoo ben de severim kıyamet filmlerini, Mad Max harikadır mesela. Ama sizce de fazla değil mi bukadar karanlık temalı yapımlar? Sürekli yalnız ilerlediğin, karanlık mahzenler, kirli pis ortamlar, fazlaca düşmanlar, habire öldürülme, umutsuzluk, bir yerden sonra psikolojik olarak insanlardaki mutluluk hissini öldürdüğünü düşünüyorum. Oyun seni zaten b*ktan olan hayatından alıp daha da b*ktan bir senaryoya sokup sadece ondan sağ çıkabilmeni sağlıyor taa ki bitirip yeni b*ktan korkunç şeni bir senaryoya sokana kadar. Aman ne güzel bir eğlence.

• TheKill02 kullanıcısına yanıt
    2033 ve 2035 güzeldir, ben yine de önce 2033'u oynayıp hoşunuza giderse okuyun derim hem okurken gözünüzde canlanıyor. 2034 ise ana olaylardan bağımsız bir kitaptır, ana karakter diğer iki kitaptan farklıdır. Ben seriyi çok sevdiğimden 2034'u de çok sevmiştim ama genel olarak 2034'un seveni azdır. 2035 ise okuyunca şok edecek kadar güzeldir, bana göre zirve noktası son kitaptı.
  • 3 kez bitirdim oyunu finali haric herseyi 2. Oyundan güzel bence, epic bunu vererek çok akıllıca bir hareket yapmıs oyanamıs olanlar adına sevindim hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snowtger kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bilgilendirme için  

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Exodus biraz oynadım içim karardı ruhum sıkıldı yahu, görevler birbirinden uzak, can ve mermi olayı çok saçma, canavar bir vuruyor %60 70 bir kerede gidiyor zaten.

Ne yapalım witcher 3 mü oynayalım

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt

Hocam bu oyunun olayı da o zaten. Fazla mermi ve az vuran yaratık isteyen zaten CoD oynar.

Şahsen Dead Space ve Metro serilerini çok severim. Verdiği gerilim, yaratık görüldüğünde yapılan mermi hesapları şahanedir.

• Beleş oyun işte amma uzattınız.

• ya ben unutuyorum ya. oyunların çoğunu kaçırıyorum.  

• quote:

Orijinalden alıntı: maliyeci18

Hangi gerizekalı bu, kıyamet sonrasında birilerinin sağ kalacağını sanan! Ölmeyi bayılmak zannedenler mi?

bu mesajla sen gerizekalı oldugunu belli etmişsin   siz akboylar neden hep böyle kafasızsınız.

• Aldık ağa aldık.

• Oynamayan varsa kaçırmasın.

• vermiş zaten metro ve inside ı epic. her dönem 1/5 verdiklerini bi daha veriyor bunlar 😏

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: maliyeci18

Hangi gerizekalı bu, kıyamet sonrasında birilerinin sağ kalacağını sanan! Ölmeyi bayılmak zannedenler mi?

Foruma - butonu geri gelmeli.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.