Şimdi Ara

[Kıyaslama] 850 PRO vs. MX100 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim için hız hiç bir zaman öncelik olmadı, veri güvenliği ve uzun ömürlü olması ana kriterlerim. Yorumunuz için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fds14 -- 20 Kasım 2014; 16:38:44 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yakın fiyat aralığında ise kesinlikle 850 Pro ama Türkiye'deki gibi 256 GB 850 pro,512 GB mx100 ile aynı fiyata satılıyorsa kesinlikle Crucial alınmalı ve açgözlü satıcılar hormonla şişirilmemelidir.
  • brev kullanıcısına yanıt
    Hocam 850 pronun 3d nand teknolojisi ve 10 yıl garantisini unutuyorsunuz. Birde samsung her şeyini kendisi üretiyor. Bunlar çok büyük faktörler.
  • Ben zaten bunların farkındayım fakat 1 TB orta segment bir ürün mü 256 gb samsung 850 pro'yu aynı fiyata derseniz 1TB olanı seçerim.500gb orta karar ürün ile 256 gb ürün dersek denk olacağı için kararsızım bu sebeple detay özelliklere bakmakta fayda var açıkcası alacak olan arkadaş ihtiyaç kriterlerini ve diğer kriterleride gözden geçirsin ona göre karar versin.Zaten 256 gb samsung 850 pro mu 256 gb mx100'mü deseniz %100 850 pro derim.
  • hocam 850 pro aldım ben. bir kaç test de yaptım bakmak isteyebilirsin. yine istediğin test vs varsa söylersen yapmaya çalışırım

http://forum.donanimhaber.com/m_99547004/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boogiee90 -- 3 Aralık 2014; 14:06:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

sadece hız önemli değildir.. reliablity ve stability de çok önemli ve piyasada bunu beceren 2 şirket var ssdlerde samsung ve intel.. sonuçta OS kuracaksın bozulmamaıs ya da hata vermemesi lazım..

samsung öneriyorum.

uuuu beybi reliablity and stability diyorsun yani
  • boogiee90 kullanıcısına yanıt
    İnceliyorum hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.