Bildiğiniz ,önerebileceğiniz güçlü performanslı,kıyma makinası tavsiye edebilir misiniz?
Bana da lazım ama cevap veren olmamaış
quote:
Orijinalden alıntı: dguoguz
Bana da lazım ama cevap veren olmamaış
Philips de var ancak ben Bosch daha iyidir diye düşünüyorum. Arkadaşım almıştı hiç sorun duymadım.
Sucuk yapma aparatı ile salça yapma aparatı da mevcut mu acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: black..
sanayi tipi uygun bir şey olsa daha iyi olur aslında . yerel markalar var araştırmak lazım
quote:
Orijinalden alıntı: selimAga
sanayi tipi uygun bir şey olsa daha iyi olur aslında . yerel markalar var araştırmak lazım
Alıntıları Göster
yıllar önce sağlık-hijyen dedik moulinex hv8 1600 aldık, zamanının en iyisiydi hatta biz alırken rakibi bile yoktu, şimdi evde yatıyor yerini bile bilmiyorum... kıyma makinası tavsiye etmem arkadaşlar, geçici bir hevesten ibaret, ev tipi markalı ürünler eti kıyma yapmıyor kırpıyor... alacaksanız adamakıllı sanayi tiplere benzeyenlerinden alın yoksa çok gereksiz bir alet, ayda yılda bir işiniz düşer onu da beceremez...
quote:
Ben de bu özelliği olandan alacağım. Dışarıdan yediklerimizin ne olduğunu bile bilmiyoruz.
Var mıdır önerisi olan?
quote:
Orijinalden alıntı: matmma
quote:
Ben de bu özelliği olandan alacağım. Dışarıdan yediklerimizin ne olduğunu bile bilmiyoruz.
Gercekten iyi bir makina lazim. Kurban yaklasiyor ve onun dısinda her yerden et alinamaz, kendin kesip kendin kiyma yapacan. Adama veriyorsun seni kandirip yağ cekiyor, ne zalim adamlar var dunyada.
dadaş orhan
kullanıcısına yanıt
Arkadaşlar izmir de BOSCH bayisiyim. Eğer tercihiniz Bosch olursa türkiyenin her yerine en uygun fiyata ücretsiz kargo gönderim yapabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: kokoricco
Arkadaşlar izmir de BOSCH bayisiyim. Eğer tercihiniz Bosch olursa türkiyenin her yerine en uygun fiyata ücretsiz kargo gönderim yapabilirim.
İnternet siteniz varmi? Nasıl makineler bilemiyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: dadaş orhan
quote:
Orijinalden alıntı: kokoricco
İnternet siteniz varmi? Nasıl makineler bilemiyoruz