Şimdi Ara

Kız [ + 20 ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Lunaparka götür dönme dolabın en üstündeyken "sana birşey söyleyeceğim de" Haykır aşkını millete. Biraz basit olabilir ama işe yarıyor.

NOT: Kız ciddi demişin onu sonradan gördüm belki tutmayabilir.
  • Konserde bağırarak söyle o gürültünün içinde. başka yerde o kadar bağırarak söyleyemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertuy37

Abdülhey bu çocuğa yardımcı ol

sesli

forumda hatunlar var onlar destek verir,alışkınlar bu konuya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 3 Nisan 2011; 12:41:02 >

• sakin benimle cikarmisindeme !
    seninle cikabilirmiyim diye sor,
  • Bir köşeye çek seviyorum kızım seni falan de.Dürüst ol.Ama direkt olaya öküz gibi dalma.Zemini ayarla ondan sonra öldürücü yumruğu indir
  • kasma kendini önemsediğini hissettir yeter sevgilim olurmusun çıkarmısın inermisin laflarla olmaz bigün yakınlaşır elini tutarsın kendiliğinden sevgili olursunuz zaten.
  • Şöyle düşün seninle öyle samimiyet kuruyosa 2 haftada herkesle kurabiletisi var ki kurmuştur çoktan 19 yaşında biri olarak. Kıskançlık derdin yoksa bişey olmaz, bi yere çağır sabah erken saatten çok kalabalık olmayan bi yere orda açıl işte, eğer kıskançsan zaten bu ilişki 2-3 ay bile sürmez
  • nerelisin bilmiyorum ama deniz kiyisina gotur ufuk'a bakarken soyle ellerini tut sonra cevabini almak için yuzune bak mumkunse tam gunes batarken olsun
  • Hiç beklemediği bir anda pat diye söyleyiver. Sonra da kız ben seni arkadaş olarak görüyorum derse de intihar et.
  • KIZ SENI ARKADASI OLARAK GORDUYSE MUMKUNATI YOK BIDAHA YUZUNE BAKMAZ BU OLAYDAN SONRA EN IYISI ONUN ACILMASINI BEKLE
    quote:

Orijinalden alıntı: ssg V

Arkadaşlar biliyorum bu yaşa geldin hala bunlarlamı ugraşıyosunuz diceksiniz ama içimden geldi

Uzun süredir konustugum ve niyetinin olumlu oldugunu bildigim bi kız arkadaşım var ve bi değişiklik olması için süpriz bi şekilde çıkma teklifi etmeyi düşünüyorum sizce ne yapabilirim ?

Dalga geçen olursa ciddi şekilde [ ..... ] çünki gerçekten ciddiyim kız arkadaşım konusunda.
  • ya zaten çıkma teklifi derken direk benimle çıkarmısın degil, çocukça oldugunu biliyorum ama bi şekilde konuyu o tarafa çekmek istiyorum , Ayrıca kız zaten belli ediyo benden bişeyler bekledigini ben sadece , sade bişey olmasın istiyorum birazcık orjinal bişey olsun istiyorum , olay zaten olucak , fakat oluş şekli önemli benim için :)
  • cikma teklifi falan etme sakin yasina uygun degil ve cok basit kesinlikle.Soylediklerine gore kizda olumlu yaklasiyorsa nasil olacagi onun icin onemli degildir, sen herhangi bir yerde ona duygularini tamamen acikla. İcinde sana karsi bir seyler varsa komurlukte desen bile dunyanin en mutlu kizi olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.