Şimdi Ara

Kız [ + 20 ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum bu yaşa geldin hala bunlarlamı ugraşıyosunuz diceksiniz ama içimden geldi

Uzun süredir konustugum ve niyetinin olumlu oldugunu bildigim bi kız arkadaşım var ve bi değişiklik olması için süpriz bi şekilde çıkma teklifi etmeyi düşünüyorum sizce ne yapabilirim ?

Dalga geçen olursa ciddi şekilde [ ..... ] çünki gerçekten ciddiyim kız arkadaşım konusunda.

• 1 haftalık sürem var ahftaya cumartesiyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssg V

1 haftalık sürem var ahftaya cumartesiyi düşünüyorum
    Kaç yaşındasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Kaç yaşındasın?

Alıntıları Göster
    90 doğumluyum kız arkadaşım 92 ' li.
  • Kızı nerden tanıyorsun daha önce hiç konuştun mu ? Senin kafa dengi biri mi . Bunlar çok önemli sonra ikinizde pişman olursunuz belli bir yaştan sonra çıkma işi çok tehlikeli .

kızla aran yoksa en kısa sürede tanış. Kızın bulunduğu ortamda bulun kızın düşüncelerini önemse kıza değerli olduğunu hissettir buda çok önem veriyorlar . Bide tipin olacak ve cool ol cıvıklasma.
  • kizla aram iyi 2 haftadir baya yakindan tanidik zaten birbirimizi , kizin gönlù var ki belli ediyo zaten, benim istedigim soyle planlanmis bi kurguyla bu isin adini koymak. Sade birsey olsun istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssg V

kizla aram iyi 2 haftadir baya yakindan tanidik zaten birbirimizi , kizin gönlù var ki belli ediyo zaten, benim istedigim soyle planlanmis bi kurguyla bu isin adini koymak. Sade birsey olsun istemiyorum.
    Abdülhey bu çocuğa yardımcı ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertuy37

Alıntıları Göster

ciddi katkıda bulunmak istedim, çok düşünmeme rağmen yazacak bişey bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

ciddi katkıda bulunmak istedim, çok düşünmeme rağmen yazacak bişey bulamadım

Alıntıları Göster
    he he düşünmen yeterli fakat benimde gelm,yor ya şöyle orjinal bişey olsun istiyorum ama nafile.

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3D589D20C

quote:

Alıntıları Göster
    Bu işte kesinlik yok.

Kızın nasıl biri olduğu çok önemli.Eğer eğlenceli biriyse ve eğlenmeyi seviyorsa onunla gerçekten eğlen kendini kasma.Ancak ona değer verdiğini sık sık hissettir.Onun hassas olduğu konular hakkında konuş,bir şeyler öğren.

Mümkünse bir gününü tamamen onunla birlikte geçir.Mesela cumartesi ve pazar sürekli ikiniz takılın.

Ancak daha ciddi bir yapısı varsa işler değişir.Daha ciddi takıl.Espri yapacaksan da iyi seçerek yapmaya dikkat et.Arada arkadaşlar olsun,onunla birçok ortak alanda bulun.Daha sonrasında yine bir gün tamamen beraber olun mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

Bu işte kesinlik yok.

Kızın nasıl biri olduğu çok önemli.Eğer eğlenceli biriyse ve eğlenmeyi seviyorsa onunla gerçekten eğlen kendini kasma.Ancak ona değer verdiğini sık sık hissettir.Onun hassas olduğu konular hakkında konuş,bir şeyler öğren.

Mümkünse bir gününü tamamen onunla birlikte geçir.Mesela cumartesi ve pazar sürekli ikiniz takılın.

Ancak daha ciddi bir yapısı varsa işler değişir.Daha ciddi takıl.Espri yapacaksan da iyi seçerek yapmaya dikkat et.Arada arkadaşlar olsun,onunla birçok ortak alanda bulun.Daha sonrasında yine bir gün tamamen beraber olun mesela.

Alıntıları Göster
    bu yaşa geldin hala bunlarlamı uğraşıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

Bu işte kesinlik yok.

Alıntıları Göster
    evet yapı olarak gerçekten ciddi. Zaten bi seviye var aramızda hani espiri felan olsa bile az olur ama sürekli sıkılmadan konular üstünde konuşuruz.Bu şekilde oda mutlu bende ama işte bir adım daha ilersi daha iyi olur sanırım.

• quote:

nerde kaldın beee nezamandır görmüoduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7AE548211

quote:

nerde kaldın beee nezamandır görmüoduk

Alıntıları Göster
    http://www.nasilteklifedicem.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

http://www.nasilteklifedicem.com/

Alıntıları Göster
    .

Kız [ + 20 ]

• quote:

Orijinalden alıntı: faho

.

Kız [ + 20 ]

Alıntıları Göster
    dışarı çıkın gezin güzel yemek yiyin eğlenin onu evine bırakmadan önce bana bakarmısınde tut ellerini çak iki tokat dermişim neyse bu şakaaydı tut ellerini söyle işte sevgilim olurmusun falan kolan

• Ona küçük süprizler yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ateşle Barut

Kızı nerden tanıyorsun daha önce hiç konuştun mu ? Senin kafa dengi biri mi . Bunlar çok önemli sonra ikinizde pişman olursunuz belli bir yaştan sonra çıkma işi çok tehlikeli .

kızla aran yoksa en kısa sürede tanış. Kızın bulunduğu ortamda bulun kızın düşüncelerini önemse kıza değerli olduğunu hissettir buda çok önem veriyorlar . Bide tipin olacak ve cool ol cıvıklasma.

Adam haklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelimeyounu

quote:

Orijinalden alıntı: Ateşle Barut

Kızı nerden tanıyorsun daha önce hiç konuştun mu ? Senin kafa dengi biri mi . Bunlar çok önemli sonra ikinizde pişman olursunuz belli bir yaştan sonra çıkma işi çok tehlikeli .

Adam haklı.

Alıntıları Göster
    Bilader , 20 yaşındasın ve çıkma teklifi ediceksin. Oha..

Olm çıkma teklifi nedir , biz ilkokulda yapıyorduk onları..

Kızı güzel bir yere götür , içinden ne geliyorsa söyle.. Sempatik olmaya çalış.. "Iıımm şey işte.". felan de , kızlar bayılıyor buna Tatlı gözkmeye çalış , edebiyat parçala. Ama çıkma teklifi etme lan.. Sene 2011

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.