Şimdi Ara

Kız ark n başkasına aşkım derse ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aşkım ı hitap olarak kullanıyo galiba, anlamını bilmiyo olabilir, eh bunun anlamını bilmiyosa da zeka yaşı biraz geri demektir. yani kusura bakma kız arkadaşına biraz hakaret etmiş gibi oldum ama garip bi durum ne denir ki
    læ ben kardeşime bile aşkım demem, bence herkese söylenmesi gereken bi sözcük değil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: buzin

aşkım ı hitap olarak kullanıyo galiba, anlamını bilmiyo olabilir, eh bunun anlamını bilmiyosa da zeka yaşı biraz geri demektir. yani kusura bakma kız arkadaşına biraz hakaret etmiş gibi oldum ama garip bi durum ne denir ki
    læ ben kardeşime bile aşkım demem, bence herkese söylenmesi gereken bi sözcük değil..

peki bana ne dersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechN9ne

quote:

aşkım ı hitap olarak kullanıyo galiba, anlamını bilmiyo olabilir, eh bunun anlamını bilmiyosa da zeka yaşı biraz geri demektir. yani kusura bakma kız arkadaşına biraz hakaret etmiş gibi oldum ama garip bi durum ne denir ki

peki bana ne dersin

dedim ya kardeşime aşkım demem diye, hiç umutlanma
    biraz sözlüğü karıştırıyım sana uygun bişey bulunur elbet

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TechN9ne

quote:

peki bana ne dersin

dedim ya kardeşime aşkım demem diye, hiç umutlanma
    biraz sözlüğü karıştırıyım sana uygun bişey bulunur elbet

şimdi kardeşinmi olduk.. Aşkım ?

• Kız gerçekten sana aşık olsa başkasına hayatta "aşkım" demez.
  • quote:

Sakın ben bu yazdıklarını görmemiş ve okumamış olayım
    Saygım hep var
  • Ark lar bugun bir gelişme oldu
    Barışmak için fırsat kolluyor
    Tek şartım olacak o aşkım dediği adam ile yüzleştiricem kızı
    Bu şartı yerine getirmezse barışma fikrini düşünmeyeceğim bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: MHos

Ark lar bugun bir gelişme oldu

Burnuma iyi kokular gelmiyor...
  • quote:

Ark lar bugun bir gelişme oldu

•  Kız ark n başkasına aşkım derse ?
  • canım falan bi yere kadarda yuh aşkım da denmez ama..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Devald

çocuğu döv sonra kıza dayak yemiş haldeki çocuğun önünde aşkım diyip son bi kez sarıl...sonrada kasayı yan yatır...

CD Romu aç kapa
  • bu kızdan hayır gelmez sana. seni parmağında oynatır, uzak dur böyle kızlardan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Devald

çocuğu döv sonra kıza dayak yemiş haldeki çocuğun önünde aşkım diyip son bi kez sarıl...sonrada kasayı yan yatır...

bitti ben terkettim ama çok ısrar ederse al o aşkım dediğin kişiyi görüşelim diyeceğim
    bir bakışım ve tek sözüm yeter
    şakasını bile kabul etmiyorum . . . Barışırmıyım barışırım tabiki ama sevgilim olmaz o ayrı konu

• quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Kız ark n başkasına aşkım derse ?

•  Kız ark n başkasına aşkım derse ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phileo Sophia

Kız ark n başkasına aşkım derse ?

Çalıntıymış
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BLoodRunsCoLD

sana öyle diyorsa kesin başkalarınada diyordur bundan emin ol

bana aşkım demez canım der ama bende mi sorun var ark ya
    artık herkes birbirine aşkım mı diyor _ ? ? ?
    ben ark (kız) larıma bile canım diyemem demem

Ben, bi ara meleğim,şeker kız canddy falan diyordum. ( Tabi seviyordum onu, sevdiğimi bilmiyordu. )

• Bu kız milleti ne garip ya.En güzelini yapmışsın kardeşim.Ağırdan alsan daha can sıkıcı şeyler yapacaktı,anlayış bekleyecekti.Baştan köpek muamelesi yapınca melek oluyorlar şerefsizim
  • Bazen midem bulanır oldu ikili ilişkilerden. Mesleğim gereği çok hikaye dinledim, çok absürd şeyler duydum, bunun gibi durumlar da işittim, lakin temelde olan şu; aşk, sevgi vb. sözcüklerin anlam yükü o kadar azaldıki herkese, kolayca ve her an söylenir oldu. Ayrıca bireyler gitgide bencilleşmeye, olayları karşı taraf açısından düşünmemeye başladı, acı da olsa böyle bir durumla karşılaşıldığında ve ilgili kişi hala kendini savunuyor, bunu haklı görüyorsa bitirmek en doğrusu. Zira ileri de daha ağır şeylere gebedir bu tarz bir ilişki.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.