Arkadaşlar siz kız arkadaşını facebook ta eski lise arkadaşına Biricik Aşkım diye hitap etmesine tepkiniz ne olur ? hatta o adamında çok güzelsin bitanesi gibi yorumları var ise Tepkiniz ne olur du ? ? ?
Ben terkettim ama ısrarla bana ben aşkım derim ne var bunda diyor Hiç bir şey olmamış gibi davranıyor birtanem de dermiş aşkım da dermiş Sizin tepkiniz ne olur du _ ? ? ?
çak suratına iki tane,kimmiş aşkı görsün
şiddete hayır
elime pompalı alıp kızın üzerine tüm şarjörü boşaltırım :D
quote:
Orjinalden alıntı: AseLaL
quote:
Orjinalden alıntı: MHos
Arkadaşlar siz kız arkadaşını facebook ta eski lise arkadaşına Biricik Aşkım diye hitap etmesine tepkiniz ne olur ? hatta o adamında çok güzelsin bitanesi gibi yorumları var ise Tepkiniz ne olur du ? ? ?
Ben terkettim ama ısrarla bana ben aşkım derim ne var bunda diyor Hiç bir şey olmamış gibi davranıyor birtanem de dermiş aşkım da dermiş Sizin tepkiniz ne olur du _ ? ? ?
Aferin delüğanlı
/>
quote:
Orjinalden alıntı: akaras
quote:
Orjinalden alıntı: AseLaL
quote:
Orjinalden alıntı: MHos
Aferin delüğanlı
/>
offf offf nasıl alem adamsınız siz ya bayılıyom size :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme